Cookie- og Privatlivspolitik
'Spider-Man 3' udskudt til fordel for 'Sinister Six'

'Spider-Man 3' udskudt til fordel for 'Sinister Six'

Skurkene får deres egen film inden Spider-Man vender tilbage

Stem op!
9
Stem ned!
-2
(reset)

På det seneste har Sony virkelig spillet kalenderbingo med Spider-Man-serien. Gang på gang er nye rygter dukket op med nye datoer for, hvornår hvilke film var planlagt til premiere.

Nu virker det dog til, at Sony har taget en solid beslutning, og der er både gode og dårlige nyheder. Den dårlige nyhed er, at The Amazing Spider-Man 3 er blevet rykket længere ud i fremtiden, så den nu får premiere i 2018. 

Den gode nyhed er, at filmen er rykket for at give plads til 'Sinister Six', hvor en masse klassiske Spider-Man-skurke slår sig sammen, som en slags Avengers for skurke. Således får 'Sinister Six' premiere den 11. november 2016.

Hvilke superskurke der samles i 'Sinister Six' vides ikke, men det er rimeligt at gætte på Dane DeHaan som Green Goblin, Paul Giamatti som Rhino og Jamie Foxx som Electro - nøjagtigt som i The Amazing Spider-Man 2.

Som Jamie Foxx fortalte os i et interview tidligere på året, kunne han godt forestille sig, at Electros dragt måske ville udvikle sig til Sinister Six-filmen. Se i øvrigt interviewet nedenfor.

Det skal blive spændende at se, hvilke skumle typer der kommer til at udfylde de resterende pladser.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Christian

Synes amazing-3 bør komme før sinister six. De laver pludselig om på tingene her, fordi de godt er klar over at amazing-2 var en blandet kop the. Manuskript forfattere bliver nu skiftet ud og datoer rykket rundt på, efter de rent faktisk var blevet "låst fast". Det oser ikke ligefrem af selvsikkerhed. Men nu får vi af se. Håber de redder trådene! Det er trods alt det de prøver på.

Jeg kan stadig rigtig godt lide Amazing 2, selvom den var noget rodet og ikke nær så stilren som den første. Havde forventet mere, må jeg indrømme. Men jeg blev virkelig "forelsket" i sammenspillet mellem Andrew garfield, Emma stone og i den grad også Dane Dehaans portræt af Harry. Hold kæft han også gjorde det godt! Utrolig intenst og skrøbeligt spillet på samme tid. Genialt. Sammenspillet mellem ham og Peter var fantastisk. Disse skuespil-elementer reddede filmen for mig.

Ps. Jeg håber virkelig vi får lov at se Andrew Garfield få den sorte dragt på og kæmpe med sine indre dæmoner! Det blev frygteligt udført i raimis Spiderman 3. Er sikker på at Andrew ville kunne gøre fantastiske ting med sit skuespil hvis han fik lov at "battle" med symbioten på sig !

Jacob

... bestod af Dr. Octopus, Vulture (Griben), Electro, Kraven the Hunter, Mysterio og Sandman, men holdet har haft skiftende medlemmer gennem tiderne.

Thomasuser/855180

Lyder spændene! Er rimelig sikker på at Venom ikke kommer med i den, da de har planlagt en solo spin-off film om ham alene. I Spiderman 2 blev man også introduceret til Alistair Smythe, som også er en ond karakter, så måske han bliver en del af det skurke hold, Men der er nok af skurke at vælge imellem, så det bliver spændene, at se hvem der kommer med på det hold. Hvis de skal have et modspil, kunne det være fedt at se Black Cat, Dare Devil eller The Punisher, som jeg mener, at Sony også har rettighederne til. Er der nogen der har et bud på hvem ham den gamle mand med hatten er i de 2 første film?

Carsten Gottliebuser/133896

et par skurke som jeg godt kunne tænke mig at se blive levende gjort er shooker og the skorpion

Jacob

Skal det nu omsider lykkes skurkene at gennemfører deres planer, for at Spider-Man i 3'eren kan sønderbanke dem? Eller bliver det en slags pest eller kolera, hvor en endnu større trussel end Sinister Six angriber Jorden? Det er nyt territorium, og hvordan Sony vil gøre bliver spændende. Jeg er ikke overrasket over udsættelsen nu, hvor de to seneste rent økonomisk har været nogen skuffelser. Tror 4'eren hænger i en tynd tråd, og meget hviler på potentialet omkring denne samling af superskurke.

Mikkel Poulsen

Er lidt ked over de rykker The Amazing Spider-Man 3 til 2018 for langtid og vente, men måske de gør historien bedre har længere til og finde på ideer til den. Ellers glæder jeg mig til Sinister Six 11 November 2016 indkludere skurke som The Rhino. The Green Goblin. Electro, måske Venom. Doc Ock. Mysterio. Kraven The Hunter efter følger den op på The Amazing Spider-Man 3 i 2018 jeg håber også på en 4'er i 2020. Med Andrew Garfield!

signe

Jeg ku' SÅ meget tænke mig at se Kraven the Hunter! Yndlings skurk sammen med Venom, men han bliver nok ikke genbrugt i den her serie desværre.

johnny

hvorfor en film om skurke?
hvem skal forsøge at stoppe dem?
og hvis det er spider-man, er det så ikke en spider-man 3 film?
betyder det så at filmen har en ond slutning?

Anonymuser/0

Ja, gad vide hva' de har tænkt sig, er helt enig i det du skriver, så vil ik' gentage det :)

Drummer

Glæder mig meget til at se den film!
Hvis man kigger på rulleteksterne i Amazing Spider man 2, kunne der hintes at de inkludere Green Goblin, Doc Octopus, Kraven the Hunter, Mysterio, The Vulture og Electro. Dermed bytter de Sandman ud med Green Goblin.
Jeg ville personlig være kæmpe fan af at se Mysterio på det store lærrede!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Morten

Det kommer Rian heller ikke til. Ingen i Disney har tiltro til ham, på nær Kathleen Kennedy og hun er på vej ud.

31 minutter siden
Morten

Rian kommer aldrig til at lave en star wars film. Han alene er skyld i Disney har mistet penge og hans film var tæt på et flop.

33 minutter siden
Kim "Dragon furry"

Nogle af de små lokale biografer, som Valby bio og Drive-in i Lynge, de har stadigvæk de film som de store biografer boycutter.

1 dag siden
Jesper

Han burde have takket nej til den rolle..

Det bliver en no go herfra. WB får ikke fem flade øre for den film herfra.

1 dag siden
Laurids

Ja det fedt med anbefalingerne af film som man ikke kan se det på største lærreder da det nu kommer frem at flere af de store biografkæder har valg

1 dag siden