'Spider-Man 3' udskudt til fordel for 'Sinister Six'

Skurkene får deres egen film inden Spider-Man vender tilbage
Billede
(© Marvel Entertainment)

På det seneste har Sony virkelig spillet kalenderbingo med Spider-Man-serien. Gang på gang er nye rygter dukket op med nye datoer for, hvornår hvilke film var planlagt til premiere.

Nu virker det dog til, at Sony har taget en solid beslutning, og der er både gode og dårlige nyheder. Den dårlige nyhed er, at The Amazing Spider-Man 3 er blevet rykket længere ud i fremtiden, så den nu får premiere i 2018. 

Den gode nyhed er, at filmen er rykket for at give plads til 'Sinister Six', hvor en masse klassiske Spider-Man-skurke slår sig sammen, som en slags Avengers for skurke. Således får 'Sinister Six' premiere den 11. november 2016.

Hvilke superskurke der samles i 'Sinister Six' vides ikke, men det er rimeligt at gætte på Dane DeHaan som Green Goblin, Paul Giamatti som Rhino og Jamie Foxx som Electro - nøjagtigt som i The Amazing Spider-Man 2.

Som Jamie Foxx fortalte os i et interview tidligere på året, kunne han godt forestille sig, at Electros dragt måske ville udvikle sig til Sinister Six-filmen. Se i øvrigt interviewet nedenfor.

Det skal blive spændende at se, hvilke skumle typer der kommer til at udfylde de resterende pladser.