Cookie- og Privatlivspolitik
'Pirates 5' får premieredato

'Pirates 5' får premieredato

Piraterne vender tilbage om tre år

Stem op!
19
Stem ned!
-1
(reset)

En hurtig god nyhed til alle Pirates of the Caribbean-fans er, at piraterne vender tilbage den 7. juli 2017.

Ja, Jorden kan nå at gå under x antal gange inden da, men hvis ikke den gør, skal du gøre klar til mere pirat-action om tre år.

Det bliver under kyndig instruktion af de to nordmænd Joachim Rønning og Espen Sandberg, som viste deres talent for vandbaseret filmkunst med sidste års norske succes Kon-Tiki.

Pirates of the Caribbean 5 får manuskript af forfatteren Jeff Nathanson, der er kendt for film som Catch Me If You Can og Rush Hour 2+3.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Depp skal nok vende tilbage til Jack Sparrow så mange gange som nødvendigt bare historien er der.

MEN tre år er alt for lang ventetid. Forståeligt nok når man ser hvad der ellers er på biograf lærredet de komme år. Håber ventetiden bliver brugt fornuftigt på en gennemført historie som Depp nok skal formidle for os

Benji Blaakilde

Jeg kan ikke vente med at sejle med The Black Pearl igen!

Simonuser/786364

Har virkelig set frem til en premieredato i lang tid. Glæder mig meget til at se hvad Bruckheimer & co. finder på af eventyr denne gang :D

Jacob

På baggrund af Disneys The Avengers: Age of Ultron i maj og Star Wars Episode VII i december til næste år rykkede man planerne for det femte kapitel til 2016, og nu først i 2017. Indrømmet, tingene var måske blevet lidt udtyndet, og udsættelsen kan vise sig at være en fordel. Spørgsmålet er at hvis Depp ikke vil/skal være med om en nye skal overtage Den Sorte Perle, eller om karakteren for nu udebliver af franchisen.

Ash

Johnny Depp har tidligere udtalt, at hans store barnedrøm altid har været at spille pirat, og han elsker rollen som Jack Sparrow - så meget, at han er med på holdet i så mange film, der er historie til.
Jeg tror samtidig, at Disney er klar over, at den bærende del af disse film er karakteren Jack Sparrow, og jeg tror ikke, og det tror jeg heller ikke Disney tror, at franchisen kan overleve uden den karakter.
I øvrigt mener jeg at huske, at han allerede skrev under på kontrakten til fem og seks i forbindelse med udgivelsen fieren, men det kan selvfølgelig godt være, det bare var et rygte, eller jeg husker forkert?

Jacob

Det kom frem for ganske nyligt at de eneste film med Depp på plakaten, som tjente penge var netop Pirates of the Caribbean, så ja - det virker usandsynligt at han ikke skulle dukke op. Efter rulleteksterne til 'I Ukendt Farvand' er der jo en ekstrascene, hvor Angelica Teach sidder ved vandkanten, da voodo-dukken af Jack Sparrow skyller op. Mon ikke det har noget at sige med hensyn til 5'eren? Jeg kender ikke noget til nogen kontrakter, så indtil videre er alle muligheder vel åbne. Men måske er filmen så tidlig i sin fase, at Johnny Depp endnu ikke har modtaget et manuskript?

Anonymuser/0

Ingen Pirates of the Caribbean uden Johnny Depp som Sparrow, ham udskifter de BARE ik', jeg kan da slet ik' komme i tanke om nogen der kunne erstatte den rolle!*HMFR!!! & Bliver nok temmelig fornærmet hvis de forsøger...-Men Dead Men Tell No Tales = Fed Klassisk pirat titel!!! Yohoho n' a bottle o' rum!!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Daniel Bentien

Mortal Kombat er lige nu planlagt til biografpremiere den 20. maj:

1 dag siden
Laila Finderup

Den film, jeg venter mest på, er helt klart Mortal Kombat. Som skulle have premiere i denne uge.

1 dag siden
Asgeruser/70414
Asgeruser/70414

vi ses

3 dage siden
Kattesjovuser/423704
Kattesjovuser/423704

Havde håbet at Wonder woman ville starte i biografen til maj. Den film havde jeg glædet mig til at se i biografen.

1 uge siden
Jemuser/635531
Jemuser/635531

Dette produkt er skørt nok til at blive lavet i virkeligheden

1 uge siden

Aktive debatter