Cookie- og Privatlivspolitik
Nyt billede af Ben Affleck som Batman

Nyt billede af Ben Affleck som Batman

Han ser stadig lidt muggen ud...

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Instruktør Zack Snyder har tweetet endnu et billede af Ben Affleck i sit Batman-outfit - denne gang et close-up i farver. Altså, ikke at farverne gør en forskel, for den kappeklædte hævner har jo ikke den mest farverige tøjstil.

Ikke desto mindre er det et stemningsfuldt portræt, der tydeligt viser den ubarberede Affleck-kløft i hagen. Den lavine af internet-jokes, der florerede efter afsløringen af det første billede, bliver dog nok ikke mindre efter afsløringen af det nye.

Snyders tweet blev akkompagneret af den simple besked "#75" i en umiddelbar hyldest til Batmans 75-års jubilæum, der fejres af alle tegneseriefans i øjeblikket.

Batman v Superman: Dawn of Justice får premiere den 5. maj 2016.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Ruffy

Syntes simpelhen han ser dum ud med de øre der...

De kunne lige så godt kalde ham CaMan... -_-'

BattleArena123

Triste Batman ser trist ud. Måske han skulle gå hjem til sin mor så hun ka... Nåh ja.

Henriette69

De kan lave nye Batmanfilm i nok så mange "nye" universer og sætte ham sammen med fuckin' Lassie for min skyld.
Der findes kun ÉN god Bat-trilogi og det er Nolans.
Mange under, men aldrig nogen over :)

Jian

Dont get me wrong. Jeg er den største Nolan-fan og forguder alle hans film, specielt Dark-knight trilogien. De er, indtil videre, de bedste superheltefilm som dejligt nok kan tages seriøst, men det er primært kun som film, at de er gode. Hvis du er en hardcore-Batman fan ville du stensikkert ikke kunne lide trilogien, og det er meget, meget forståeligt. Jeg er selv en hardcore-Batman fan, men alligevel kan jeg godt lide trilogien. Dog er der en hel del ting i filmen, som slet, slet ikke passer ind i de ægte Batman comics. Zack Snyder er en ægte geek, og DET er godt! Fordi han forsøger (for fansnes skyld) at gøre Batman mere comic-book agtigt. Det forklarer også Ben Afflecks dragt, som ikke har en masse kevlar-beskyttelse og ser så realistisk ud. I Stedet for, er Ben Affleck's dragt lavet af læder-agtigt stof der gør, at han kan bevæge sig mere og undvige skud - fordi DET er hvad, den ægte Batman gør. Så ja, trilogien er god! Men er meget sikkert på, at Ben Affleck Batman kommer tættere på den ægte Batman ;)

Marc

Nolans trilogi var MEGET god, men jeg syntes bestemt ikke han lever op til den "rigtige" batman fra tegneserierne..
Der kan, efter min mening, sagtens komme en bedre batman film..

Jian

Trilogien er god som film! Men ikke som ægte comic-book stof ;)

Mikkel Poulsen

Jeg savner Christian Bale som Bruce Wayne aka Batman synes ikke det er det samme mere jeg har svært ved og sætte mig ind i Ben Afleck's kommende Batman, det kan godt være han bliver en god nok Batman og man skal give ham en chance jeg savner nu mere bare Christian Bale. Hvorfor skal de skifte ud hele tiden ligesom med Superman og Spider-Man det er så trættende!

Jian

Husk på, at dette er et NYT DC Univers og derfor en ny Batman:) Derfor ville det ikke give mening at have Bale som Batman, da folk bare ville koble Nolans Trilogy sammen med Man of Steel-universet. Affleck er PERFEKT til den her Batman da han ser ældre, mere erfaren, slidt og træt og i den grad større og muskuløs! Men hey hver sin mening :) Husk på at billedet af Wonder Woman er lagt ud ;)

Mikkel Poulsen

Jamen alligevel kunne han vel godt have sagt ja til rollen, han var så tæt på at få den igen men han takkede desværre nej han stoppede imens legen var god. Jeg kan ikke se hvorfor når det er et nyt univers at det så skal være en ny Batman, sådan en omgang barnelig pis undskyld mig

Jian

Kan godt se det fra din synsvinkel, men husk på også at store dele af filmen har taget inspiration fra The Dar Knight Returns hvilket betyder, at Batman skal se ældre og meget større ud.. Bale er kun 1,83 mens Affleck er 1,92 og meget mere muskuløs. Desuden er der mange hardcore-Batman fans derude der ikke bryder sig om trilogien fordi den ikke virker særlig Batman-agtigt (jeg er hardcore-batman fan selv, men jeg elsker trilogien). Og igen ... folk vil bare tro at det er en fortsættelse og nogle år efter The Dark Knight Rises... hvilket vil virke dårligt fordi Dawn of Justice vil have en helt, helt anden stemning, med mindre realistiske træk og mere comic-book temaer.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lotte

Jeg vidste heldigvis at den ikke var 'afsluttet' og var kun glad for, at der ikke var en cliffhanger men derimod et løfte om en spændende part 2.

22 timer siden
Sørenuser/768514
LOL
Sørenuser/768514

Nej, det var sørme ikke en Hunger Games film...

1 dag siden
Henrik

At en film skal laves så lang, at de så kun beskriver halvdelen af første bog på 3 timer, den gamle film kunne beskrive hele historien på 2 timer.

2 dage siden
Wayne

Rogue Squadron - er det eneste der er konkrete planer for.

3 dage siden
Aslanuser/577644
Aslanuser/577644

Kan ikke helt forstå den bølge af mandlige roller som af en eller anden grund absolut skal udskiftes med kvinder?

3 dage siden