Cookie- og Privatlivspolitik
Mere om Hitler fra Der Untergang-instruktøren

Mere om Hitler fra Der Untergang-instruktøren

Oliver Hirschbiegel laver drama om Hitler-attentat

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

Optagelserne til det tyske Anden Verdenskrig-drama 'Elser' er i fuld gang med Der Untergang-instruktøren Oliver Hirschbiegel i førersædet.

Hirschbiegel brændte sidste år nallerne på sit udskældte portræt af Prinsesse Diana, men vender nu tilbage til velkendt territorium med filmen om frihedskæmperen Georg Elser.

Tyskeren Elser var tæt på at ændre verdenshistorien, da han i november 1939 forsøgte at myrde selveste Adolf Hitler under en tale i München.

Elser var en almindelig tømrer fra Königsbronn, der helt fra begyndelsen tog afstand fra nazisterne, og som så mordene på Hitler, Goering og Goebbels som eneste udvej.

Emnet minder til forveksling om Bryan Singers undervurderede Valkyrie fra 2008, der handlede om et andet mislykket attentat fem år senere.

Christian Friedel fra Det hvide bånd spiller Elser over for en tysk rollebesætning, manuskriptet er skrevet af manden bag Sophie Scholl, og filmen forventes at få premiere i Tyskland til april 2015.

Om 'Elser' kan opnå samme succes som 'Der Untergang', bliver spændende, da sidstnævnte film endte med at slå flere billetsalgsrekorder, fik en Oscar-nominering og blev solgt til 145 lande verden over.

Instruktøren fortsætter efter denne opgave med en anden krigsfilm, nemlig Første Verdenskrig-fortællingen 'The Guns of August' med Helena Bonham Carter, Charles Dance og Emilia Clarke (Game of Thrones).

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
BERTILuser/82528

"Emnet minder til forveksling om Bryan Singers undervurderede Valkyrie fra 2008, der handlede om et andet mislykket attentat fem år senere."

Og Valkyrie er undervurderet ifølge hvem? Dig, Stine Teglgaard?

Stine Teglgaard

Engang imellem lader vi vores glæde for en film skinne igennem i det vi skriver, og med en metacritic score på 56, synes jeg, at Valkyrie er undervurderet.

Mvh stine
Kino.dk

Jacob

Det tegner sig til et interessant drama om en særlig begivenhed ved begyndelsen på 2. Verdenskrig :-)

CINEMANDRUP

Når det kommer til 2.verdenskrig filmatiseringer sidder jeg på forreste række. Det bliver i den grad spændende om han kan fange magien fra der Untergang i denne drabsplan på Hitler og kompagni.

I have faith in this project.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Barbara

Hej! Jеg invitегeг dig til Sеx Сlub -> http://xxlady.xyz

7 timer siden
Barbara

Lоkаle mødre har bгug foг аnоnym SEX!
Вагe bеsкed оg bede om at kneрре!

http://xxlady.xyz

7 timer siden
Barbara

Hеj! Веsøg min sidе i Seх Club > http://xxlady.xyz

7 timer siden
Barbara

Invitаtion til Seх Сlub -> http://xxlady.xyz

7 timer siden
Barbara

Неj! Jеg invitегeг dig til Sex Club --> http://xxlady.xyz

7 timer siden

Aktive debatter