Cookie- og Privatlivspolitik
"Jeg udfordrer dig til ikke at smile."

"Jeg udfordrer dig til ikke at smile."

Brugerne anmelder premierefilmen ’Forelsket i New York’

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

En regnfuld aften i juli var der #kinotur i København, Odense og Aarhusm, hvor vi viste den romantiske feel good-film ’Forelsket i New York’ med Mark Ruffalo og Keira Knightley.

Filmen handler om en talentfuld, britisk kvinde, der strander i New York, da hendes kæreste dropper hende, og som møder en falleret musikproducer, der trænger til at finde ny mening med livet.

Kino.dks brugere har masser af ros til Keira Knightley, Mark Ruffalo og Adam Levine og i høj grad til musikken, som har fået flere til at købe soundtracket.

Her er et udsnit af anmeldelserne, der kan læses i deres fulde længde på filmens profil.

Forelsket i New York får premiere den 31. juli.

Christian:
”En forfriskende anderledes kærlighedsfilm. Velspillet, morsom og på intet tidspunkt kedelig. Jeg kan på det varmeste anbefale den!”

Anna:
"Den oversatte titel 'Forelsket i New York' snyder! Man forventer en typisk romantisk komedie, en blødsøden skabelonfortælling om to der forelsker sig på trods, men får i stedet en en kompleks historie, et stykke liv, fortalt med eminente skuespilpræstationer der emmer af humor, nerve og autencitet."

Heidi B.:
"Se den hvis du kan lide Mark Ruffalo. Se den hvis du værdsætter et godt soundtrack. Se den hvis kan lide Keira Knightley. Se den hvis du vil opleve et atypisk karaktermatch, der rent faktisk fungerer."

Maj:
"Den er sød, den er sjov og den har en tone af alvor over sig, som gør at den heldigvis ikke kammer over i Hollywoodsk Sødsuppe - og dette skyldes, langt henad vejen en fremragende casting, Mark Ruffalo som anti-first lover med vildmands hår, ucharmerende væsen og kaos i livet parret med Keira Knightley, som for engang skyld er hoppet ud af alle sine kæmpe rober, parykker og tung make-up, de udgør et temmeligt umage par, som man alligevel kan se en mening med!"

Fie:
"På et tidspunkt er der en i filmen, der sætter en sang på og siger, at han udfordrer de andre til IKKE at danse. Personligt vil jeg gerne udfordrer dig til ikke at smile, når du ser denne film. Den er sød, sjov og har skøn musik."

Fredrik:
"Kan klart anbefales som en hyggelig feel-good film - også som fyr."

Tanjasl:
"De to hovedrolleindehavere Keira Knightley og Mark Ruffalo har et rigtig godt sammenspil der når helt ud i biografen. Filmen løftes dog ikke alene af disse to men også birolleindehaverne. Særligt bør James Corden fremhæves som leverer de fleste grin i filmen. Den er helt klart en biograftur værd!"

Stine:
"Det er ikke en klassisk Hollywood film med en Hollywood slutning, hvilket er en rigtig god ting. 4 ud af 6 stjerner, og tænker at jeg helt klart skal se den igen."

Christina:
"En finurlig film om kærlighed, musik og usandsynlige venskaber. Ikke bare en sød-suppe film, men en film med morale og en uventet dybde. Et venskab opstår i skårene af to forliste forhold. Til musikken og kærligheden. Godt soundtrack med originale sange lægger baggrunden for New York at it's finest."

Katrine:
"Man forlader biografsalen med et smil på læben og en sang på hjernen- af den gode slags. Og ja- jeg blev også lidt forelsket i New York."

Tue:
"Det er en fed tanke med historien om indspilningen af et album udendørs i New York City - som en "Tribute to NY" og man føler sig med i hele udviklingen og produktionen af numrene. Som at være der selv, og man har lyst til at gribe guitaren og falde ind! Topkarakter herfra!"

Vibeke:
"En helt igennem fin film; sød, sød Keira Knightley klarer sangen fint, og jeg køber også hendes protræt af den svigtede, sårbare kunstnersjæl. Mark Ruffalo, som ellers bestemt ikke er en af mine favoritter, er brilliant som den fallerede, fordrukne ex-succes. Herlig musik - jeg ville købe albummet :) Og bedst af alt drukner filmen ikke i gennemskuelig, forudsigelig, vammelsød amerikansk romance!"

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

CINEMANDRUP

Sikke en herlig nyhed. Absolut yndlings franchise for mig.

1 dag siden
Daniel Bentien

Det kan ses på TV2 og streames på TV2 Play. Den røde løber starter kl. 00.30 dansk tid.

Mange hilsner
Daniel

2 dage siden
Rizzo

Men stadig ikke et kvæk om hvor man kan se showet i år. Kunne I ikke lige give et praj?

2 dage siden
Jeanette

Så mesterværket “Druk” igår. Magen til livsbekræftende film med so happy ending skal man lede længe efter.

4 dage siden
Bente Røndeuser/87191
Bente Røndeuser/87191

Det bliver vildt. To af mine favoritskuespillere sammen. Har set alle Indiana Jones filmene mindst een gang.

5 dage siden

Aktive debatter