Cookie- og Privatlivspolitik
James Bond 24 bliver forsinket

James Bond 24 bliver forsinket

Manuskriptet skal omskrives

Stem op!
2
Stem ned!
-7
(reset)

Optagelserne til den næste James Bond film kan først gå i gang til december, flere måneder efter planen. Det skyldes, at manuskriptet skal skrives om, fortæller The Daily Mail.

John Logan har ellers arbejdet længe på et manuskript til 'Bond 24', men Bond-veteranerne Neal Purvis og Robert Wade er blevet hyret til at finpudse og muligvis helt omskrive hans arbejde.

Purvis og Wade var egentlig ikke tilknyttet den næste James Bond-film, på trods af at have skrevet manuskript til de fem seneste i serien. Men nu er de altså alligevel blevet kaldt tilbage.

Måske hænger det sammen med John Cleeses kritik af de nyeste Bond-film i sidste uge, hvor han kaldte dem for mørke og humorforladte?

Bond 24 skulle efter planen få premiere den 23. oktober 2015, men nu hvor manuskriptet bliver forsinket, kan det nemt ende i en udskudt premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Thomas

hvis han så de seneste tre såkaldte Bond film der kun er Bond film af navn og intet andet.

Det kan være skide lige meget om de skriver manusset til verdens bedste Bond film. Så længe Daniel Craig er Bond vil det stadig blive noget lort. Craig er rædselsfuld. Skyfail, som jeg kalder den, har absolut intet med Bond at gøre. Craig har ingen humor, ingen charme, han er ikke en gang pæn. Han ville egne sig bedre som Bond skurk med sit blonde hår og blå øjne. Og nej Bond skal ikke græde og være deprimeret.

Desuden mangler de nye Bond/Bourne film fuldstændig gadgets, eksotiske locations, lækre Bond babes og skurke der fra en underjordisk base vil overtage/udslette hele jorden. Og der skal være en klassisk Bond melodi i starten af filmen og Bond skal kun drikke Vodka Martini shaken not stirred. Ellers er det ikke Bond.

Og nej Harry Potter klonen som den nye Q er ikke sjov. Han er ekstremt øretæveindbydende ligesom alt andet i en lortefilm hvor plottet er så fyldt med huller at det er pinligt, Og hvorfor overhovedet have Q med når der ikke er nogen gadgets??

At Sam Mendes, der ikke har begreb skabt om at lave actionfilm, lod sig inspirere af den rædselsfulde The Dark Knight Fails,, som jeg kalder den, gjorde kun Skyfail endnu dårligere.

Jeg er træt af alt det åh så realistiske pis og at det skal være åh så dystert og deprimerende. Man bliver i dårligt humør af alle de nye åh så realistiske film. De gamle Bond film var sjove og underholdende. De nye film er en stor ynkelig joke.

Men det er jo det lort folk vil have i dag. Det kunne man også se på den elendige Mission Impossible 4 som folk var så begejstrede for. Men ingen husker den geniale Mi:3 med den nu afdøde Phillip Seymour Hoffmann som en af de bedste filmskurke nogensinde. Og den elendige Taken 2 var folk også vilde med. Folk har ganske enkelt dårlig smag og elsker det Bourne pis med håndholdt rystet kamera og slåskampe hvor man ikke kan se hvad der foregår. For uhh det er så realistisk. Hold nu kæft!! Bond film har aldrig været realistiske før Craig ødelagde filmene og det er netop det der var sjovt.

Pierce Brosnan var den bedste Bond siden Sean Connery og de burde have ladet ham lave mindst to film mere før de udskiftede ham. Brosnan var en kæmpe succes og de fyrede ham efter sølle fire film, på trods af at hans sidste film var den, på det tidspunkt, bedst sælgende Bond film nogensinde. Kæmpe fejltagelse. Selv i dag er Brosnan helvedes charmerende og har humor og varme og han ser yngre ud end den hærgede sure grædende Craig i en alder af 61 år.

Indtil den dag de fyrer Daniel Craig og udskifter ham med en klassisk Bond type og går tilbage til de klassiske Bond film, er jeg færdig med Bond/Bourne eller hvad fanden man nu skal kalde de lortefilm med Craig.

Never too many movies

Der er jeg så fuldstændig uenig med dig! Har altid set de tidligere skuespillere for nogle flødeboller uden en udstråling af hård type og samtidig charmerende - det har Daniel Craig til gengæld... og han er den eneste Bond, jeg rent faktisk synes er pæn. Efter min mening er Skyfall den bedste Bond-film nogensinde, men det kan nok hænge sammen med, at jeg er til film, hvor der rent faktisk sker noget, og vi ikke skal fokuserer på alle de damer. Så måske er det ikke andre folk, der har dårlig smag, men dig? Men jeg vil ikke kritisere din holdning på samme måde, som du dømmer alle andres.

Henrik

Sjovt at du referere til Ian Flemming. Den James Bond som du omtaler har jo ikke ret meget at gøre med den James Bond, som er i Ian Flemmings bøger. Det retter de tre sidste film op på. Et ordentligt reboot tilbage til rødderne, dog med udgangspunkt i nutiden. James Bond er ikke en komedie film og skal ikke være det. Den må gerne være lidt grum og mørk. Ligesom Ian Flemming har skrevet bøgerne :-)

Susanneuser/833003

Skyfall var noget af den mest kedelige og forudsigelige film jeg har set. Jeg synes der skal nogle helt nye boller på suppen. Ellers burde serien stoppe, hvis der ikke bliver noget bedre at byde på.
Venlig hilsen Sus

FilmFyr

Jeg ved godt at humor og charme er en del af James Bond, men er det virkelig så slemt at der er en mere mørk og dyster stemning?
Jeg er normalt ikke til James Bond, men Skyfall fangede mig, og var for mig, meget underholdende hele vejen igennem.
Jeg vil gerne se nye Bond film i samme retning.

Zille

...så længe Ben Whishaw er med som Q er jeg villig til at vente!

Jacob

Ærgeligt hvis agent 007 må forlade det fornemme selskab i 2015, men mindre Bourne og mere Bond kunne være fantastisk. Fri mig vel, jeg elsker ligesom så mange andre Skyfall, men det var minimalt med gadgets, og er der ingen mænd med katte der vil overtage verdensherredømmet?

CINEMANDRUP

Bad News indeed. Først til december kan optagelserne gå i gang. Herre Jemini der er lang tid til at vi kan få et klip fra filmen og syntes allerede at ventetiden er ulidelig.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

1 dag siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

2 dage siden
Heidi

Captain America: The First Avenger udspiller sig i ca. år 2012 da den starter med at de finder Steve Rogers frossen (ca.

2 dage siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Tak skæbne.

2 dage siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Prøv nu at fatte det!!! ILLUSIONEN VILLE BLIVE BRUDT!

2 dage siden

Aktive debatter