Cookie- og Privatlivspolitik
 Er Downey Jr. alligevel klar til 'Iron Man 4'?

Er Downey Jr. alligevel klar til 'Iron Man 4'?

Det hele afhænger af udspillet fra filmselskaberne

Stem op!
19
Stem ned!
0
(reset)

Udenfor Avengers-filmene havde Robert Downey Jr. kun kontrakt på at medvirke i tre Iron Man-film, og både han og Gwyneth Paltrow har flere gange benægtet, at de ville vende tilbage til serien.

Det har muligvis ændret sig med denne udtalelse fra Downey Jr. til Entertainment Weekly:

- Det er op til Kevin [Feige], Ike [Perlmutter, administrerende direktør for Marvel Entertainment] og Disney, at komme med et forslag, og så er det op til os at være enige eller uenige. Når tingene går godt, er alle enige. Lige nu har alle haft det godt under indspilningerne til Avengers 2 - har vi ikke? Det har været en rigtig god oplevelse, og det føles godt i øjeblikket.

Kevin Feige har før udtalt, at der helt sikkert vil komme flere Iron Man-film, men om det bliver med Robert Downey Jr. i hovedrollen, er det store spørgsmål. 

Nu ser det i hvert fald lidt mere sandsynligt ud end tidligere.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jonatan (Star-Lord)

Uden RDJ er der ingen Iron man. NOPE

Ali

Præcis!!! det er Robert DJR der skal spille hoved rollen som iron man for han er iron man han er fød til at være den rolle og det er kun ham der kan spille den men næh nej nu vil disney garenteret fucke det op for det er jo lige meget tænker de de skal bare ha penge ja disney fuck det op og så se hvor mange der vil se det var præcis det samme med spiderman filmene der gad skuespillern heller ikke mere og så laver de en ny amazing spiderman hør enten laver de den iron man 4 ellers laver de ikke flere for de er så gode men disney fucker det sikkert op med at opkøbe ting og masse producere nye ting ødelægge historien med ny historie og ny skuspiller på noget som var så godt håber virkelig disney tænker sig om for enten laver de den 4 og bygger videre eller laver du ikke flere iron man film for der er ikke noget der skal ødelægge det!!

Carsten Gottliebuser/133896

det eneste der ville være godt er at gøre Tony Stark yngere hvis Robert Downey Junior ikke skal spille ham mere.

Mathias

RDJ ved at Iron Mans popularitet vil falde uden ham. Derfor forventer han en ordentlig kontrakt, hvilket Marvel i sidste ende nok skal give ham. Hvorfor ikke tjene lidt ekstra?

Yasmin

Synes det lyder super fedt at han overvejer at fortsætte. Personligt mener jeg at han ER Tony Stark så en iron man film uden RDJ er bare et no go.

Det er lige før jeg tror jeg ville droppe at de filmene hvis ikke han spillede. Det er bestemt ikke alle rolle der kan håndtere et skuespiller skift. En så stor personlighed som Tony vil bemærkes indsætning til Hulk, som er spillet af 3 forskellige i den nye serie nu.

CINEMANDRUP

En ny man i jerndragten vil i kølvandet på the Avengers ikke gøre sig godt føler jeg. Der kommer jo nok et tidspunkt hvor en ny mand må indfinde sig i rollen, men det er ikke nu. Robert Downey takker ikke nej til nok den bedste helterolle vi har pt og som han har formået at gøre så ekstraordinær

Tror bestemt at Downey fortsætter franchisen og gerne for min skyld:-)

TMS

Selvfølgelig siger han da ikke nej, han har tjent kassen på Iron Man!! Der er heller ikke nogen anden der vil kunne overtage! Det vil Marvel mindste alt for mange penge på!!

mads

Det er overhovedet ikke det sammen Robert Downey Jr i Iron man filmen

Jacob

Nu er det jo ikke fordi The Avengers franchisen er helt ubekendt med udskiftninger, men at en ny skuespiller skulle overtage Tony Stark stafetten er alligevel en stor mundfuld. Måske tingene har ændret sig efter den hårde medfart af Iron Man 3, og at de ønsker at rette op på tingene. I mine øjne kunne de godt tage og gøre det.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Asgeruser/70414
Asgeruser/70414

vi ses

3 timer siden
Kattesjovuser/423704
Kattesjovuser/423704

Havde håbet at Wonder woman ville starte i biografen til maj. Den film havde jeg glædet mig til at se i biografen.

5 dage siden
Jemuser/635531
Jemuser/635531

Dette produkt er skørt nok til at blive lavet i virkeligheden

1 uge siden
TheDayDreamer

Yes! Endelig fik vi lov at få det første kig på hvad den her 2'er kommer til at byde på - and I gotta say, I like what I'm seeing!

1 uge siden
Rasmus/Musen

Det kan da være, at jeg vil overveje at se serien på et tidspunkt også. Hvis den er så populær for tiden, så kan det næsten kun være godt, ;-).

1 uge siden

Aktive debatter