Cookie- og Privatlivspolitik
Disney genskaber Dumbo

Disney genskaber Dumbo

Transformers-forfatter skriver manus

Stem op!
7
Stem ned!
-1
(reset)

Disney vil genskabe deres klassiske tegnefilm Dumbo fra 1941 som realfilm, beretter Hollywood Reporter. De skal simpelthen have en virkelig elefant op at flyve - måske med lidt hjælp fra computereffekter.

Ehren Kruger, som bl.a. skrev de sidste tre Transformers-film, arbejder på et manuskript, som vil føje en familiefortælling til den originale historie om den lille elefant med de store ører.

Dumbo må dog vente lidt med at komme ud at flyve igen, for Disney har en lang række klassiske tegnefilm, der skal genskabes med levende skuespillere først.

Efter de succesfulde nyfortolkninger Alice i Eventyrland og Maleficent har Disney gravet videre i deres arkiver og er nu igang med at lave realfilmsversioner af både Askepot, Junglebogen og Skønheden og udyret.

Cinderella får premiere til marts 2015, og The Jungle Book kommer i oktober 2015. 'Skønheden og Udyret' og 'Dumbo' har endnu ingen premieredatoer.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Ingen overraskelse herfra at der kommer flere og flere genfortællinger af de klassiske film:-) Det skal i den grad blive spændende at se hvordan man genskaber Dumbo som real film. En transformers forfatter er noget af et skifte for skribenten, men jeg kan faktisk godt lide dem der tør give sig kast med så forskellige genre.

Glæder mig til at se Dumbo flyve på lærredet.

Maggie Smith

Sjovt - jeg havde regnet den ud efter Maleficent. Genialt Disney! Moneymakers.

Jacob

Man må håbe de ser nogen kvaliter vi andre har svært ved at få øje på, men mit første indtryk er at valget virker besynderligt. Hvordan historien skal gribes an på ny ved jeg ikke lige, og efterhånden rører det mig ikke at de genfortolker hele tiden.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Brian

come on en gang click bate

9 minutter siden
Horsi

Du godeste jeg havde ikke regnet med at få så meget feedback på hvad var blot ment som en joke.

56 minutter siden
Jokezuser/426720
Jokezuser/426720

Vand er ganske rigtigt ikke vådt, men det er heller ikke fast. En væske er ikke våd, den er flydende.

3 timer siden
Jokezuser/426720
Jokezuser/426720

Russo brødrene har ikke bekræftet, hvad der bliver påstået her.

3 timer siden
Kennethuser/427040
Kennethuser/427040

En rørende film der sætter spørgsmålstegn på, om staten skulle være i stand til at henrette menneske - meget vigtig omgående debat!

6 timer siden

Aktive debatter