Cookie- og Privatlivspolitik
To billeder fra 'Femhæreslaget'

To billeder fra 'Femhæreslaget'

Peter Jackson lader op til mandagens trailerpremiere

Stem op!
14
Stem ned!
0
(reset)

Peter Jackson og Co. har udsendt to billeder fra 'Hobbitten: Femhæreslaget' som opvarming til den første teaser-trailer på 108 sekunder, der kan ses fra mandag aften.

Billedet af Bard the Bowman og Legolas viste vi dog allerede i december 2012, men dengang var der tale om scannede magasinbilleder.

De to stills afslører ikke det store (scener fra før og under slaget?), og de kunne næsten lige så godt være fra Dragen Smaugs ødemark, men alt nyt fra universet er i vores øjne godt nyt.

Hobbitten: Femhæreslaget får dansk biografpremiere den 10. december.

Hobbitten: Femhæreslaget
Hobbitten: Femhæreslaget

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jakob P.

Glæder mig for vildt til flere nyheder om Hobitten: Femhæreslaget, det kan kun blive gode nyheder :-)

Anonymuser/0

De 2 billeder kunne da umuligt være fra 2'rn, eftersom Bard hverken møder Gandalf eller Legolas i det vi har set indtil videre. Sååeehhh...Godt skrevet Søndergaard*LOL*. -Glæder mig oz for sindsygt til Warcraft filmen 2016!!! Adventure RULES cause sky's the limit!!!

CINEMANDRUP

og det må godt gå stærkt. Billederne siger ikke så meget, men lidt nyt er også godt nyt:-)

Aske

Vi kan da ikke være sikre på, at en teaser bliver frigivet på mandag. Chancerne er ganske gode, men jeg vælger at forholde mig roligt, indtil PJ selv bekræfter det ;)

Så er der forresten lige blevet frigivet den første plakat til BotFA. Tjek den ud her:

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/t1.0-9/10518980_7...

Kaj

man skal ikke lede længe på twitter, youtube, google osv. for at opdage at forventninger til denne trailer er tårnhøje. Jeg er ikke den eneste fan, der bliver dræbt af utålmodighed. WB og PJ har ikke lagt noget spændende om trilogiens afslutning i over et halvt år, og så lægger de lige pludselig to billeder ud på en uge. Traileren nærmer sig. Og når den kommer begynder det fantastiske halvår, hvor man få lov at vente på at selve filmen får premiere. Sørgeligt, det ender ...

Christian

De er hva de er, og det som de repræsenterer, det gør de kanon! De har ikke slået fejl endnu. Her inkluderer jeg alle tre ringenes herre film, samt de to allerede udgivet hobbitten film. 3'eren her vil også blive solid...

Dermed sagt, så ved du PRÆCIS hva' du får med disse film. Der er intet overraskende over dem, og det har der aldrig været.

Chris Nolans sci-fi epic INTERSTELLAR (som er hans første originale film siden Inception og samtidig den film som følger hans skamroste Dark Knight Trilogi) får premiere i november. Det er min absolutte nr.1 must-see i år. Det har det hele tiden været. Vi har så meget brug for nye originale selvstændige værker i denne tid, som er vulgært stoppet med fortsættelser og des lige. Jeg håber Interstellar vil sætte samtlige film i 2014 til skamme. Det ville ikke sige så lidt, for 2014 har været et kanon filmår - og vi har stadig 5 måneder igen!

Aske

Bogen har været ude i 80 år, så det er vel ikke så mærkeligt den ikke "overrasker" ;) Det samme med LotR.
Men har du ikke læst bogen, tror jeg næppe, du vil kunne regne slutningen ud på den.

Interstellar ser spændende ud, men sci-fi er efterhånden set i alle former og størrelser, så det bliver spændende at se hvor original den ender med at være. Opskriften er dog lovende.

Hobbitten bliver en fantastisk afslutning på året om end et vemodigt farvel.

Kaj

Jeg har også høje forventninger til Interstellar, men personligt tror jeg, Hobbitten slår den, men sådan er der jo så meget...

Men det er jo altid herligt, der kommer mange gode film ud samme år

Patrick

Ikke så begejstret længere. 3 film er for mange og der er andre ting jeg ser mere frem til nu.

Mikkel Poulsen

En lille flink nyhed afslører ikke det helt store, jeg glæder mig til den lille teaser trailer på Mandag aften jeg har hørt en lille fugl synge om den fulde trailer udkommer til Oktober jeg synes også det er rart de ikke afslører for meget. Så vi har spændende ting i vente men en lille fans nyhed passer meget godt til. The Hobbit The Battle Of The Five Armies den kommer til og koste blod sved og tårer dejligt og se Bard & Gandalf mødes, bare sørgeligt det er det sidste vi ser til Middel Earth jeg håber i fremtiden at Silmarillion eller Hurins Børn udkommer som film eller tv-serie! :-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

1 uge siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

1 uge siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

1 uge siden
jørgen

kommer til at koste biografer livet tror jeg

1 uge siden
Ramonuser/167848
Ramonuser/167848

...nu glæder jeg mig bare til at se om Tenet kan udfordre disse Top 3, som for alvor har brændt sig fast, fordi de rammer plet på alle sanser!

1 uge siden

Aktive debatter