Cookie- og Privatlivspolitik
Trailer 3 - Guardians of the Galaxy

Trailer 3 - Guardians of the Galaxy

Episk!

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Den nyeste trailer til Marvels film 'Guardians of the Galaxy' tager en mørk drejning.

Hidtil har de glimt, vi har fået fra den næste store superheltefilm, været humoristiske og fyldt med 70'er pop. 

Men den seneste forsmag på Galaksens Vogtere viser, at det hele ikke bare er sjov og ballade. Der skal kæmpes med både tragiske skæbner og episke trusler mod galaksen.

Der er dog plads til et par punch-lines til sidst i traileren - for en film med en talende vaskebjørn og en grøn kvinde kan næppe ikke tage sig selv alt for seriøs.

Guardians of the Galaxy får premiere den 31. juli.

Hvad siger I til blandingen af humor og episk action?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Sørenuser/124708

Sidst en serie filmtrailere var i stand til at gøre mig så begejstret for at gå ind at se en film var til Lord of The Rings for over ti år siden.

Selv HVIS denne film skulle vise sig at være noget møg, så er jeg taknemmelig for, at selskabets marketingsfolk har formået at gi' mig så stor en forventningens glæde!

Er der nogen, der har et vaskebjørnskostume jeg kan låne til præmieren?

CINEMANDRUP

Første gang jeg hørte at de ville filmatisere Guardians og the Galaxy var jeg skeptisk, men thank god jeg er blevet modbevist. Samtlige trailers har været overbevisende, medrivende, humoristiske, actionmættet og flot udført.

Hype er der nok af, men jeg er overbevist om at filmen bliver en succes. Den får min stemme og mit visit i biografen.

Carsten Gottliebuser/133896

ja der er meget at se frem til især når man kan lide begge forlag men jeg kender så flest karakter fra Marvel

Jian

Som DC-fan er jeg SINDSSYG misunderlig på alle Marvel fans... at se og læse at Marvel har planer til 2028, Thanos, Ant-man, Avengers 3 og nu Guardians of the Galaxy gør mig bare mere deprimeret og vred over at Warner Bros. ikke kan tage sig mere sammen og få lavet flere DC film. Nu ved jeg så godt, at de lige har bekræftet at der bliver lavet 5 nye DC film b.la. Flash, Green Lantern, Wonder Woman og Justice League, men de er så langt bagud nu, at det ser håbløst ud for DC. Derfor satser jeg utroligt meget på Batman v Superman og vil tvinge alle mine venner til at se filmen, så de kan tjene penge og blive ved med at lave DC film!

Jacob

Man bemærker at de gør meget ud af at skilte med de tidligere helte, men ærgeligt at Hulk bliver udeladt. Disney købte godt nok først Marvel Studios i 2009, men er det ikke lidt at gå i små sko trods det ikke var dem på der var ejerne på daværende tidspunkt - produktionsselskabet er vel det samme, og nu har de jo rettighederne og dermed også filmen med Edward Norton. Heldigvis får Hulk mere skærmplads i Age of Ultron.

Det må de selv ligge og rode med, for ingen tvivl om at jeg glæder mig sindssygt meget til Guardians of the Galaxy! Noget jeg er mest spændt på er Samleren vi først mødte i The Dark World og selvfølgelig Thanos med stemme af Josh Brolin - gid der snart må komme et klip med ham :-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Stine Teglgaard

Du rammer jo helt plet med de to øverste.
Jeg er mest til
Carrie
Blow Out
Dressed to Kill
Carlito's Way

1 dag siden
Antaeus

Bedst indtjenende film nogensinde er nu engang ikke Endgame, men Borte Med Blæsten.

3 dage siden
Wayne

Carlito's Way
Body Double
Mission: Impossible
Snake Eyes
The Untouchables

4 dage siden
Anna

Kan varmt anbefales, hvis man er til feel good movies og interesserer sig for mad. Jeg kommer helt sikkert til at se den igen :)

4 dage siden
Stine Teglgaard

Ja han er værd at hylde!

Hvad er dine favoritter?

MVH Stine

5 dage siden