Cookie- og Privatlivspolitik
SvampeBob vender tilbage i 3D

SvampeBob vender tilbage i 3D

Kult-figuren forlader sine van(d)te omgivelser

Stem op!
2
Stem ned!
-1
(reset)

SvampeBob Firkant tager skridtet ind i den tredje dimension med sin kommende 3D-film 'The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water 3D'.

Som filmens titel så spidsfindigt afslører, så træder SvampeBob ikke bare ind i en ny dimension men også ud af sine vante våde omgivelser. Derudover er det stadig hemmeligt, hvad filmen vil handle om.

Vi ved dog, at den instrueres af Paul Tibbit, der også var kaptajn på en del af afsnittene i SvampeBobs TV-serie, mens manuskriptet leveres af ingen ringere end manden, der i tidernes morgen fandt på SvampeBob: Stephen Hillenburg.

Det er første gang, SvampeBob optræder i 3D, hvilket der helt sikkert blive gjort masser af grin med i filmen. Du er vant til at se ham sådan her:

Men som den helt nye plakat viser ham, ser han nu sådan her ud:

Læg mærke til hvordan det kun er karaktererne, der er animerede - ikke omgivelserne. Måske et tegn på, at filmen skal foregå i den virkelige verden á la Smølferne?  

Udover SvampeBob Firkant vil filmen også byde på gamle kendinge som Patrick Søstjerne, Blækvard Tentakkel, Eugene Krabbe, Sandy Egern, Plankton og naturligvis SvamepBobs trofaste snegl Gary. 

The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water 3D får premiere den 22. januar 2015.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Fie

Ej det ser sgu ikke godt ud :/ Jeg syntes virkelig at der er mange tilfælde hvor tegnefilmfigurerne mister deres charme når de bliver lavet i 3D, og det klæder bestemt ikke svampebob!

Jacob

Der er velkendte kræfter bag denne nye film om den evigglade svamp, og selvom jeg gerne havde set Sponge Out of Water 3D i klassisk animation må vi nok erkende at tiden er løbet fra den gamle kunst. Jeg holder meget af den lille undervandsby med den grådige Hr. Krabbe, og Patrick der får Lloyd og Harry til at ligne to Einsteins.

Lukas

Den første film var okay, men efter at een film kom, synes jeg der har været lang mellem de gode afsnit, og har ikke set et nyt afsnit i 3 år.

Og gå fra 2D til 3D er en dårlig ide det eneste jeg kan komme i tanke på hvor det så godt var i smølferne filmene(dårlig film, men designet af dem var okay)
Og jeg tager lige Winx Club op: ja jeg har set det show(eller retter de tre første sæsoner) som var 2D animeret, og så kom filmene, og my god ser det dårligt ud(har ikke set den, kun klip) og det begiser blot hvor svært det er at gå fra 2D til 3D

Det bedste jeg kan komme i tanke om er serien transformers Cybertron(2005) hvor alt det der forgik på jorderen og havde noget at gøre med menneskerne var 2D, men alt med Transformersne og sci-fi tingene var 3D animeret og det fungeret.

Hvis de kan gøre det alla Transformers Cybertron men ellers nej tak.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.