Superfredag #4

En ny Batman-film og mange flere superheltenyheder
Billede
(© Fanart)

Denne fredag bringer både store og små nyheder om de mange kommende superheltefilm. Lad os springe lige ud i det.

- Batman i Ben Afflecks version får efter sigende sin egen film. Latino Reviews kilder beretter, at Warner Bros. vil udsende en film med arbejdstitlen 'The Batman' i 2019, altså efter flagermusemanden allerede har optrådt i Batman v Superman i 2016 og Justice League i 2017. Der er spekulationer om, at Affleck selv skal instruere filmen.

- Disney har afsløret lidt af hvordan Avengers 2: Age of Ultron kommer til at se ud. Fx får superheltene deres eget hovedkvarter i et kæmpe højhus med landingsbane, privatfly og en teknologisk legeplads til forskermakkerparret Tony Stark og Bruce Banner. Desuden får alle heltene dragter med Avengers-logo, bl.a. strækbare bukser til Hulken.

Avengers 2 art

- Apropos Hulken, så er der rygter om en selvstændig film til det rasende grønne monster, som Mark Ruffalo omtaler i kino.dks intervew med ham. Intet er sikkert, men Ruffalo har trods alt skrevet kontrakt på seks Marvel-film, og så mange Avengers film kommer der ikke, såå...

- Teenage Mutant Ninja Turtles vender tilbage til det store lærred til september. I den forbindelse bliver der udgivet en dokumentar om de fire skildpaddekrigere kaldet 'Turtle Power'. Her er traileren til den fanskabte doku.

 

Ant-Mans skurke og allierede er fundet, skriver Joblo. Hovedmodstanderen bliver Darren Cross, direktøren for et kæmpe firma, der konkurrerer mod Stark Industries og Oscorp. Heltens hjælpere bliver en flok myrer, som han kan kommunikere med ved hjælp af sin hjelm.

- Nu vi er ved skurkagtige forretningsmænd, så er der nyt om Lex Luthor. Batman News har set Jesse Eisenberg på optagelserne til 'Batman v Superman', og han er IKKE skaldet som i tegneserierne. Tværtimod har han halvlangt, bølgende, blond hår.

- Marvel har hyret Jon Spaihts til at skrive manuskript til Dr. Strange-filmen. Han var den ene af de to forfattere bag Prometheus. Rollen som den onde troldmand rygtes at gå til enten Jared Leto, Tom Hardy eller Benedict Cumberbatch. Illustratoren Juan Hugo Martinez har givet et bud på, hvordan sidstnævnte kunne se ud i skurkerollen.

Cumberbatch Dr. Strange

- X-Men: Apocalypse kommer til at foregå i 1980'erne, fortæller instruktør Bryan Singer til podcasteren Jeff Goldsmith. Desuden henviser filmens titel ikke til jordens undergang, men til en ond mutant, der kalder sig Apocalypse.

- Sidst men ikke mindst er der kommet flere billeder fra Guardians of the Galaxy. De fleste har vi allerede set i traileren, men dette skud af den onde Ronan the Accuser er nyt.

Ronan the Accuser