Cookie- og Privatlivspolitik
Superfredag #4

Superfredag #4

En ny Batman-film og mange flere superheltenyheder

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

Denne fredag bringer både store og små nyheder om de mange kommende superheltefilm. Lad os springe lige ud i det.

- Batman i Ben Afflecks version får efter sigende sin egen film. Latino Reviews kilder beretter, at Warner Bros. vil udsende en film med arbejdstitlen 'The Batman' i 2019, altså efter flagermusemanden allerede har optrådt i Batman v Superman i 2016 og Justice League i 2017. Der er spekulationer om, at Affleck selv skal instruere filmen.

- Disney har afsløret lidt af hvordan Avengers 2: Age of Ultron kommer til at se ud. Fx får superheltene deres eget hovedkvarter i et kæmpe højhus med landingsbane, privatfly og en teknologisk legeplads til forskermakkerparret Tony Stark og Bruce Banner. Desuden får alle heltene dragter med Avengers-logo, bl.a. strækbare bukser til Hulken.

Avengers 2 art

- Apropos Hulken, så er der rygter om en selvstændig film til det rasende grønne monster, som Mark Ruffalo omtaler i kino.dks intervew med ham. Intet er sikkert, men Ruffalo har trods alt skrevet kontrakt på seks Marvel-film, og så mange Avengers film kommer der ikke, såå...

- Teenage Mutant Ninja Turtles vender tilbage til det store lærred til september. I den forbindelse bliver der udgivet en dokumentar om de fire skildpaddekrigere kaldet 'Turtle Power'. Her er traileren til den fanskabte doku.

 

Ant-Mans skurke og allierede er fundet, skriver Joblo. Hovedmodstanderen bliver Darren Cross, direktøren for et kæmpe firma, der konkurrerer mod Stark Industries og Oscorp. Heltens hjælpere bliver en flok myrer, som han kan kommunikere med ved hjælp af sin hjelm.

- Nu vi er ved skurkagtige forretningsmænd, så er der nyt om Lex Luthor. Batman News har set Jesse Eisenberg på optagelserne til 'Batman v Superman', og han er IKKE skaldet som i tegneserierne. Tværtimod har han halvlangt, bølgende, blond hår.

- Marvel har hyret Jon Spaihts til at skrive manuskript til Dr. Strange-filmen. Han var den ene af de to forfattere bag Prometheus. Rollen som den onde troldmand rygtes at gå til enten Jared Leto, Tom Hardy eller Benedict Cumberbatch. Illustratoren Juan Hugo Martinez har givet et bud på, hvordan sidstnævnte kunne se ud i skurkerollen.

Cumberbatch Dr. Strange

- X-Men: Apocalypse kommer til at foregå i 1980'erne, fortæller instruktør Bryan Singer til podcasteren Jeff Goldsmith. Desuden henviser filmens titel ikke til jordens undergang, men til en ond mutant, der kalder sig Apocalypse.

- Sidst men ikke mindst er der kommet flere billeder fra Guardians of the Galaxy. De fleste har vi allerede set i traileren, men dette skud af den onde Ronan the Accuser er nyt.

Ronan the Accuser

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Verdens største Batman-fan?
6 år siden
Fra 'X-Men: Days of Future Past'
6 år siden
Megan Fox er klar til weekend
6 år siden

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Vibekeuser/654446

Bliv endelig ved med det :)

CINEMANDRUP

Alt i alt: Awesome nyt hele vejen igennem:-)

Anonymuser/0

-Alle i dejlige brugere, i ta'r jo ordende ud af munden på mig, Luthor skal c'føli' være skaldet, & Dr. Starnge kalder mig bare ikke ond! -& hvis de nu har teknologi & (forhåbentlig) evner til at filmatisere (næsten) gudommelige skurke som Apocalypse & Thanos, så synes jeg også d r på tide vi får et glimt af enten Abyss, Holocaust/Nemesis & Mr. Sinister der alle optræder som Apocalyps' ryttere (Baaaad Boys) & så lige Omega Red, som evt. kunne dukke op i en trejde Wolverine film (der forhåbentlig får en anden instruktør end de 2 første = skændsel for Wolveine!!!). Troede faktisk også at Mr. Fantastic / Reed Richards (Fantastic Four) ville blive introduceret i forbindelse m Avengers 2, han må da også siges at være blandt gr8 minds som Bruce Banner & Tony Stark. Tilsidst en ny HULK film = YeeeS!!! :) Bare de kunne la' være med at lave om på tingene, synes d r lidt svinsk overfor os tegneserie fans der kender de originale historier & har gjort både Marvel & DC til de store selskaber de r endt m at være idag!!! Movie mistakes NO MORE!!!

TheKillingJoke

De kalder ham nok ond på grund af, at han dyrker sort magi, men jeg kan godt forstå forvirringen. De burde have brugt et andet ord.

bIMON

Onde troldmand? Skurk? Dr. Strange er en helt, ikke en skurk...

TheKillingJoke

Jeg kan godt huske den gamle superman film, men det var jo også en paryk Gene Hackman havde. Jeg ved også godt historien bag Lex Luthor, men det er et fact at Lex er kendt for at være skaldet. Jeg synes nu også bare at Jesse eisenberg er et dårligt valg, for Lex er en ældre, super intelligent og lumsk herre. Og det er en ung dreng fra The social network ikke.

TheKillingJoke

Det er et must, at Lex Luthor skal være skaldet og sådan er det bare. De kan ikke bare komme og lave om på det.

Henrik

Gene Hackman havde altså også hår i hans rolle som Lex Luthor.

Jian

Så kender du ikke Lex Luthor ordenligt. I de gamle Comics er Superman skyld i at han mister håret ved en brand. En anden årsag til at han blev skaldet var da han arbejde med Kryptonit, som udsendte for meget radioaktivitet.

JEG har set billedet af Jesse Eisenberg med det lange hår, og det er bekræftet, at det ikke var fra Batman v. Superman optagelserne, men hans kommende film "American Ultra".

Derimod er jeg også overbevist om, at han ikke starter med at være skaldet i filmen. Han vil helt klart udvikle sig gennem filmen, og desuden så brugte Luthor også paryk i de gamle Superman film fra 90'erne.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jimmy

Endelige en RIGTIG Disneyfilm, og ikke en kopi ala Live Action! Jeg glæder mig til at se den!!

1 dag siden
Rasmus/Musen

Disney har lavet Vaiana om en ensom kvinde på vandet, der søger efter nye eventyr.

4 dage siden
Rasmus/Musen

Sikke en beslutning(jeg tænkte selv, det nok aldrig ville stoppe det vanvittige univers).

4 dage siden
Daniel Bentien

Jeg fik aldrig kvitteret for din og Waynes meget nyttige feedback på vores streamingguide. Mange tak for det.

5 dage siden
Wayne

Det er ikke stort - men sjovt.

6 dage siden

Aktive debatter