Sløret løftes for Warcraft-detaljer

Skuespilleren Ben Foster lukker op
Billede
(© Universal Pictures / Blizzard Entertainment)

Optagelserne til Duncan Jones' film 'Warcraft' er vel overståede, efter en ekstremt hemmelighedfuld produktion. 

Nu har skuespilleren Ben Foster dog vovet at udtale sig lidt om filmatiseringen af det populære computerspil-univers og hans egen rolle i den.

- Det spændende ved Duncan Jones' version af dette computerspil er, at den viser begge sider af krigen, udtaler Foster til hjemmesiden IGN. 

- Han viser begge sider af en konflikt, hvilket jeg synes er ret spændende. Det er ikke bare et computerspil, der er blevet filmatiseret. Det er forhåbentlig en film, der spørger, hvor meget medmenneskelighed vi skal vise for dem, vi mener, er skurkene. 

Derudover afslører Foster også, at han spiller magikeren Medivh. I filmen får han besøg af nogle gamle venner, der spørger om han vil hjælpe dem i et stort slag.

Industrial Light & Magics visuelle effekter skulle ifølge Foster også være værd at vente på.

- Jeg har lige set noget testmateriale, og måden de laver motion capture på - jeg har aldrig set noget lignende. Nej, min karakter er ikke computergenereret, men jeg interagerer med mange karakterer, som er. Der er mange forskellige skabninger i denne film, som jeg har kontakt med.

'World of Warcraft' har millioner af spillere over hele verden. Derfor skal det blive spændende at se, hvordan Duncan Jones tackler det etablerede univers. 

Warcraft får dansk premiere den 10. marts 2016.