Cookie- og Privatlivspolitik
Sløret løftes for Warcraft-detaljer

Sløret løftes for Warcraft-detaljer

Skuespilleren Ben Foster lukker op

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Optagelserne til Duncan Jones' film 'Warcraft' er vel overståede, efter en ekstremt hemmelighedfuld produktion. 

Nu har skuespilleren Ben Foster dog vovet at udtale sig lidt om filmatiseringen af det populære computerspil-univers og hans egen rolle i den.

- Det spændende ved Duncan Jones' version af dette computerspil er, at den viser begge sider af krigen, udtaler Foster til hjemmesiden IGN. 

- Han viser begge sider af en konflikt, hvilket jeg synes er ret spændende. Det er ikke bare et computerspil, der er blevet filmatiseret. Det er forhåbentlig en film, der spørger, hvor meget medmenneskelighed vi skal vise for dem, vi mener, er skurkene. 

Derudover afslører Foster også, at han spiller magikeren Medivh. I filmen får han besøg af nogle gamle venner, der spørger om han vil hjælpe dem i et stort slag.

Industrial Light & Magics visuelle effekter skulle ifølge Foster også være værd at vente på.

- Jeg har lige set noget testmateriale, og måden de laver motion capture på - jeg har aldrig set noget lignende. Nej, min karakter er ikke computergenereret, men jeg interagerer med mange karakterer, som er. Der er mange forskellige skabninger i denne film, som jeg har kontakt med.

'World of Warcraft' har millioner af spillere over hele verden. Derfor skal det blive spændende at se, hvordan Duncan Jones tackler det etablerede univers. 

Warcraft får dansk premiere den 10. marts 2016.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
dippegalantuser/922792

...idet det her virkeligt kan gå i alle retninger. Jeg vil gerne se noget seriøst fra filmen, før jeg enten begynder at glæde mig eller begynder at blive bekymret over de spildte muligheder.

Renè

Tror det bliver super godt det her.

Yasmin

Jeg glæder mig uden tvivl da jeg har spillet på Warcraft og World of warcraft. Jeg forstår dog ikke helt hvorfor de ikke bare har lavet hele filmen, som en animeret en ? Jeg mener deres trailer til spillene er altid noget af det smukkeste. Er dog virkelig spændt på dette meget hemmelighedsfulde projekt.

Dennis

tja nogle skal indrømme det ... jeg har spillet alle spillene i franchisen og endda også læst en god sjat af de bøger de har udgivet så jeg føler jeg har et ok godt greb på historien i spillene :)

og hvis Medivh har de sat baren højt da hans storyline er ufatteligt, unødvendigt kompliceret :) .. håber virkeligt de for ryddet lidt op i det.

har en god fornemmelse allerede nu omkring hvad filmen kommer til at handle om ud fra det her og Medivh kan være den karakter som er den røde tråd igennem filmene når fortsættelserne kommer (som de kommer til at gøre)

CINEMANDRUP

Det vil ikke kunne indgåes at så stor en franchise ikke kan leve op til alles forventninger. Jeg har ikke selv været ombord på World of Warcraft bølgen, men ser bestemt fremt til filmen. Håber blot at den lange ventetid bliver brugt på at gøre dette til en enestående film for alle verdens fans.

Jeg er ligelees open-minded. Bring On Warcraft

Jacob

Jeg blev hellere ikke bidt af World of Warcraft, og trods det hele er tys-tys endnu kunne vi godt stå med en ny, fed fantasy franchise. Man må ikke håbe det bliver en flad fornemmelse som med Prince of Percia, men indtil de første billeder og trailers engang rammer nettet er jeg open minded. Kan dog godt forstå de ikke vil ligge sig ud på Star Wars Episode VII i december 2015, som det oprindeligt var planen.

Noobcake

Filmen har ingen ting at gøre med MMORPG spillet WoW.

Historien er baseret på flere noveler som udvikler på historien fra det første Warcraft RTS spil.

Jacob

Som sagt er det her nyt territorium for mig, og helt i orden at du lige får slået tingene på plads :-)

Stine

Nu har jeg aldrig selv spille Warcraft, men filmen lyder da til at være et besøg i biografen værd. Men jeg synes godt nok, at to år er lang tid at vente.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Alexanderuser/26783
Alexanderuser/26783

Hvis filmen er 100 procent færdig, hvorfor i alverden skal vi så vente i 2 år og 2,5 måned på at få lov at se den.

8 timer siden
Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

3 dage siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

3 dage siden
Heidi

Captain America: The First Avenger udspiller sig i ca. år 2012 da den starter med at de finder Steve Rogers frossen (ca.

3 dage siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Tak skæbne.

4 dage siden

Aktive debatter