Cookie- og Privatlivspolitik
Sigourney Weaver er en ny karakter i Avatar-efterfølgere

Sigourney Weaver er en ny karakter i Avatar-efterfølgere

James Cameron udtaler sig om sine nye film

Stem op!
4
Stem ned!
-1
(reset)

Sigourney Weaver er allerede tidligere blevet bekræftet til at vende tilbage i efterfølgerne til verdens bedst sælgende film, Avatar. Men nu afslører James Cameron nye detaljer over for The Hollywood Reporter.

Ifølge instruktøren skal Weaver spille en anden rolle end i etteren. Det giver sådan set god nok mening, når man tænker på, hvad der skete med hende.

- Som fans vil vide, døde hendes karakter, Grace Augustine, i den første film, så hun kommer til at spille en anden og på mange måder mere udfordrende karakter i de kommende film. Vi ser begge frem til den nye kreative udfordring, det seneste kapitel i vores lange og fortsættende samarbejde, udtaler Cameron.

Desværre uddyber Avatar-bagmanden ikke nærmere, hvilken karakter der er tale om.

Avatar 2 får premiere december 2016.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Laura

Jeg er spændt på at se hvem hun så kommer til at spille i stedet, for jeg synes ellers at hun passer så perfekt ind i filmen som Grace. Men det er nu godt at hun forbliver i filmene, for hun passer bare så godt derind. Hvis hun ikke længere var i filmen ville der være et lille hul, som ville være tomt. Så glæder mig til at se.

CINEMANDRUP

Så er Ridley....øhh jeg mener Sigourney Weaver tilbage. Fedt at hun kommer retur i en verden med uanede muligheder. Jeg kunne også godt forestille mig, at hun blev en del af moder natur på planeten eller som de vidstnok kalder det: Eyva.

@Jacob - yes sir. Historien skal have et hak op, idet etterens mennesket-mod-naturen tema ikke er nyt. Jeg er overbevist om at næste kapitel i historien nok skal blive mere indviklet. Rent visuelt/teknologisk skal James Cameron nok blæse os alle omkuld, så her er der ingen bekymringer:-)

Jacob

Der er så mange muligheder med Pandora, og det mest oplagte er at hendes bevidsthed i en eller anden form er blevet integreret i selve planeten. Selvom Avatar var teknologisk banebrydende, så var historien nærmest håbløs banal. Med de kommende tre film i Avatar franchisen vil hver film tage et nyt spring fremad, men håber at selve handlingen også vil blive mere kompleks.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.