Cookie- og Privatlivspolitik
Sidste Planet of the Apes-trailer

Sidste Planet of the Apes-trailer

Krigen ulmer...

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

Endnu en fed trailer til 'Abernes Planet: Revolutionen' har ramt nettet. Dette skulle dog være den sidste - og hvis man spørger undertegnede også den fedeste!

Matt Reeves' fremtidsfilm foregår et årti efter Rupert Wyatts fremragende Abernes Planet: Oprindelsen. Menneskeheden er tæt på udryddet pga. et virusudbrud, mens aberne vokser sig stærkere og stærkere.

Krig ulmer, og nu er det op til chimpansen Caesar (Andy Serkis) og forskeren Malcolm (Jason Clarke) at skabe forståelse og ikke mindst fred arterne imellem... men vil det lykkes?

Abernes Planet: Revolutionen får dansk premiere den 17. juli.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Christian

Og en fed instruktør. Det skal nok blive godt!

CINEMANDRUP

Nu kan jeg efterhånden ikke vente længere. Ventetiden er ulidelig til denne opfølger som har været spækket med lækre og stemningsfyldte trailers. Filmen virker til at have en enestående build-up og rammer os dybere end Oprindelsen gjorde.

Det bliver en sand fornøjelse at opleve den i biografen. Har aldrig frygtet aber, men nu må jeg tage dette op til
overvejelse:-) Damn, hvor er det godt lavet.

dippegalantuser/922792

...and take my money already!

Jacob

Revolutionen byder på meget mere end i Oprindelsen, og den falder godt i spænd med den type af dystopiske fremtidsfilm som i disse år oplever en genopblomstring. Det skal blive rigtig godt med et gensyn med Caesar, og introduktionen af det nye hold. I den første film var der en hyldest til den allerførste Abernes Planet, hvor en avis bliver smidt angående et forsvundet rumskib. Mon tidsrejse-elementet bliver bragt på banen igen, hvis ikke nu så måske i den planlagte 3'er.

Aleksander

Havde ikke opfanget i den første det med tidsrejsen og avisen, men det kunne være rigtig spænende og se dem lave en 3'er hvor tidsrejsen er emnet! Forhåbentlig benytter de 2'ern til at introducere det og lægge godt op til en 3'er, så vi får en god og gennemtænkt film!

Jacob

Det er kun en tanke og egentlig er det bare gætværk, men udefra kun det godt ligne de holder to muligheder op mod hinanden. Hvis de vælger at gå fremtids vejen, hvilket vil være meget tro mod den oprindelige franchise, så kunne det jo være noget med at den her forsvundne besætning dukker op ude i fremtiden, hvor aberne har opnået komplet kontrol med menneskeheden. Det kunne være en interessant afslutning på en evt. Abernes Planet trilogi.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Reyam

Once upon a time in Hollywood handler for det meste, om sharon tate’s mord? Så du overhovedet traileren, det slet ikke en komedie.

1 dag siden
magicthe

Tak for en virkelig fin artikel om et af de (mange) postmoderne mesterværker.

1 dag siden
Felix

Desuden har jeg set 11-års film der havde dansk tale før.

1 dag siden
Rasmus/Musen

De første reaktioner på filmen lyder jo forbløffende alle sammen! Bare jeg også kunne se filmen nu, :-/.

3 dage siden
LeifLoevgreen

Det kunne da være rigtig godt at se en Star Trek film på den måde. :)

3 dage siden

Aktive debatter