Pinsens største filmnyheder

Fra 'Star Wars' til 'Skønheden og Udyret'
Billede
(© Legendary Pictures)

Har du nydt pinsen (og det gode vejr) lidt for meget, og er du dermed håbløst bagud på filmnyt-fronten? Tag det roligt, her er de fire største nyheder fra højtiden.

Ny Star Wars-instruktør
LucasFilm har netop meddelt i en pressemeddelelse, at den nyeste Star Wars-instruktør hedder Josh Trank. Han er manden bag independent-successen Chronicle samt den kommende The Fantastic Four. Trank skal instruere den anden af Disneys indtil videre tre planlagte spin offs. Film, der skal fungere som kvalificeret "fyld" mellem filmene i den kommende Star Wars-trilogi.

Den første spin off skal instrueres af Godzilla-instruktøren Gareth Edwards over et manuskript af After Earth-manusforfatteren Gary Whitta, mens J.J. Abrams pt. arbejder for fuld udblæsning i Abu Dhabi på den første film i den officielle trilogi (premiere den 17. december 2015).

Ant-Man-krisen er overstået
Siden Edgar Wright forlod eller blev bedt om at forlade Ant-Man-produktionen, har producenterne manglet en ny instruktør til superheltefilmen, der stadig forventes at udkomme sommeren 2015. Ifølge rygter takkede flere instruktører nej til opgaven, men nu er Peyton Reed sprunget til, og der er atter ro på settet. Dette afslører Marvel.com.

Reed er bedst kendt som manden bag Bring It On og 'The Break Up', så det bliver spændende, hvad han kan tilføre Marvel-filmen, der helt sikkert bliver i den sjove og mindre tunge ende af skalaen. Paul Rudd, Michael Douglas, Corey Stoll, Michael Pena, Evangeline Lilly og Patrick Wilson er på rollelisten, og Adam "Anchorman" McKay skal arbejde på at forbedre manus.

'Pacific Rim 2' får et skud Marvel 
Ifølge BuzzFeed er Guillermo del Toro i gang med manuskriptet til 'Pacific Rim 2'. Allerede før premieren på den første monstre vs. Robotter-film meldte Legendary Pictures ud, at de havde bedt filmens manuskriptforfatter, Travis Beacham, om at levere en fortsættelse, men nu har del Toro overtaget opgaven sammen med skribenten Zak Penn.

Penn har primært arbejdet på Marvel-film siden X-Men 2 fra 2003 og har bl.a. skrevet historien bag The Incredible Hulk og The Avengers. Del Toro afslører desuden, at både Charlie Hunnam og Rinko Kikuchi vender tilbage. Samtidig afviser de, at filmen bliver en prequel, hvor man ser Kaiju-monstrene invadere jorden.

Næste gang Guillermo del Toro er aktuel, bliver med gyseren Crimson Peak (oktober 2015) med Jessica Chastain, Mia Wasikowska, Tom Hiddleston og igen Charlie Hunnam.

Skønheden og Udyret som live action-film
Disney oplever i disse dage succes med Maleficent, der er et live action-spin off fra Tornerose-tegnefilmen. Derfor er det ikke underligt, at de også planlægger en live action-udgave af 'Skønheden og Udyret', og med instruktør Bill Condon ombord nærmer filmen sig langsomt produktionsstadiet.

Variety brød nyheden om Condons tilknytning, men om denne film også skal genfortolke eventyret, eller om det bliver en klassisk filmatisering, vides endnu ikke. Condon har dog erfaring med overnaturlige romancer fra de sidste to Twilight-film og endnu vigtigere er han manden bag den Oscar-vindende musical Dreamgirls. Ikke en dårlig kombination, når man tænker på det fantastiske soundtrack til Disneys animerede klassiker samt den udødelige kærlighed mellem Belle og hendes udyr.

Condon er også på vej med Sherlock Holmes-filmen 'A Slight Trick of the Mind' med Ian McKellen som den legendariske detektiv.