Cookie- og Privatlivspolitik
Pingvinerne vender tilbage

Pingvinerne vender tilbage

Trailer og billeder fra 'Pingvinerne fra Madagascar'

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Dreamworks har frigivet den første trailer samt tre billeder fra deres nye film 'Pingvinerne fra Madagascar'.

De fire militante fugle blev kendt i Madagascar-trilogien, og de har allerede haft deres egen tv-serie på Nickelodeon siden 2008.

Filmen om Skipper, Rico, Kowalski og Rekrut har store navne på rollelisten, f.eks. Benedict Cumberbatch og John Malkovich som henholdsvis en ulv, der er hemmelig agent, og en blæksprutte.

Animationsfilmen får højst sandsynligt også danske stemmer.

Pingvinerne fra Madagascar får premiere den 18. december.

Glæder I jer? Kan pingvinerne bære deres egen film, eller er de kun sjove som bifigurer?

Pingvinerne fra Madagascar 1

Pingvinerne fra Madagascar 2

Pingvinerne fra Madagascar 3

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Heidi

Dreamworks havde i går et panel på San Diego Comic Con (24/7-14), hvor John Malcovich og Benedict Cumberbatch begge var med. Jeg behøver næppe at sige, at de væltede salen - der er videoer ude på YT (Er I til Benedict som mig, så kig efter mtv live interviewet m. Josh Horowitz, klasse underholdning).

Der kom også en ny trailer og der får vi ENDELIG blæksprutten Dave at se og det er så sjovt det her klip. Jeg kan slet ikke vente med at se den i biffen... og ja, jeg har sgu et crush på Agent Classified.

http://youtu.be/auglVsueg8o

Heidi

... .det anden blev fjernet.

Her fra DreamWorksTV

http://youtu.be/9AhcFGohEX0

Nicklas

en hver der har set, de fire pingviner i action, har vente på at DW. lavede en film med de fire rablende skøre agenter.. hvis stemningen fra de fire hovedefilm og serien på tv er intakt. så glæder jeg mig til endnu et møde med filmverdens mest elskede pingviner

Jacob

Grunden til at den her kvartet fungerer så fandens godt er de fire meget forskellige personligheder (ynglings, Kowalski), og jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har set så meget frem til en DreamWorks film.

Ann-Britt

Jeg har med stor fornøjelse fulgt de pingviner på deres tv-serie på Nickelodeon, så JA, jeg er ikke nervøs for om de kan bære en hel film selv. De er rablende skøre og sjove.

Heidi

Så er den her... YAY!!!

Den ser sjov for ud... HVOR JEG GLÆDER MIG!!! Damn, jeg er allerede vild med Agent Classified (a.k.a. Benedict Cumberbatch)

http://youtu.be/RBCJXKJi0BA

CINEMANDRUP

Jeg glæder mig voldsomt meget til Pingvinerne finder deres vej til det store lærred. Hvem kan andet end holde af de kære små James bond dyr med vinger.

De kan helt sikkert klare deres egen film, selvom mange spinoffs af nogle af Dreamworks' originale film ikke har haft den store succes. Jeg tror på denne. Mere Benedict Cumberbatch tak:-)

Jacob

Jeg har været lidt ude med riven hvad angår DreamWorks, for jeg synes de malker deres film lidt for meget, men pingvinerne fra Madagascar er om nogen jeg tror der kan bærer deres egen film. At en af mine absolut ynglings skuespillere Benedict Cumberbath er med er bare et ekstra plus i karakterbogen, og med Smaug har han bevist han kan kunsten at ligge stemme til.

Heidi

Benedict er en formidabel skuespiller og rigtig dygtig til voice work. Han har stor erfaring i radiospil, audiobøger, reklame speak og fortæller i dokumentarer, så det er kun helt naturligt han også nu lægger stemme til tegnefilm. Og Smaug, det var top klasse! (Husk han også lavede motion capture til Smaug ;) ;) )
Ja, jeg er nok lidt farvet af, at jeg er GIGANTISK fan af ham, men jeg glæder mig helt vild til at høre ham som Agent Classified... Og faktisk, så tror jeg også pingvinerne kan bære en hel tegnefilm, de er tilpas skøre og virkelig sjove til at kunne gøre sig på det store lærred ;)

Jacob

Ja, der er nogen ret fede optagelser af ham, hvor han laver grimasser i sengen :-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

Jeg er også delt, men respekt for at han siger fra. Måske han også er lidt usikker efter kritikken af Krystalkraniets Kongerige.

4 timer siden
Thomas

Hej. Jeg er en kæmpe Terminator fan. Jeg er enig med mange i at de 2 første film er de bedste. Men syntes egentlig at de alle er gode.

7 timer siden
Wayne

Spielberg har været perfekt som formidler af Indy's eventyr - og ville helt sikkert kunne have gjort det igen.

16 timer siden
Jacob

Synes at de to seneste Jurassic World har været tynget af CGI dinoer, samt at det har været nærmest ufrivillig komisk med Indominus Rex og Indorapt

1 dag siden
Wayne

Beklager - jeg har vist taget den fra hukommelsen, og ikke tjekket IMDb :-). Og Leiter var vist en tastefejl.

2 dage siden

Aktive debatter