Cookie- og Privatlivspolitik
Øh... hvad? Gal/genial teaser til 'Birdman'

Øh... hvad? Gal/genial teaser til 'Birdman'

Michael Keatons genfødsel?

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Michael Keaton ser ud til at være i topform i denne mættede teaser til Alejandro González Iñárritus næste film 'Birdman'.

I teaseren er det svært at vide helt præcist, hvad det er filmen er ude på, men måske netop derfor er den opsigtsvækkende.

Officielt handler 'Birdman' dog om en falleret skuespiller, der engang var kendt for at spille superhelten Birdman. Mange år senere forsøger han at stable et skuespil på benene på Broadway, hvilket sætter hele hans kaotiske liv på spidsen.  

Hovedrollen spilles af gode, gamle Michael Keaton. Han bør kunne identificere sig lidt med sin karakter, da han for 25 år siden spillede rollen som Batman i Tim Burtons to superheltefilm.

Mexicanske Iñárritu er ikke verdens mest produktive instruktør (dette bliver hans første spillefilm siden 2010), men han ér en af de mest spændende. Det har han bevist med film som Amores perros, 21 Grams og Babel.

Af samme årsag er det ikke helt dumt at glæde sig til at se, hvad han finder på med denne besynderlige historie og skuespillere som Michael Keaton, Edward Norton, Emma Stone, Naomi Watts, Zach Galifianakis og Amy Ryan på rollelisten.

Er det den liflige duft af Oscar-buzz, der allerede er begyndt at brede sig?

Birdman får dansk premiere den 22. januar 2015.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

En noget anderledes trailer, hvor man ikke rigtigt ved hvilket fodfæste man skal have. Den føltes dragende godt opbygget og så er jeg bare en sucker for Michael Keaton - en helt igennem genial - og i denne film gal - skuespiller. Den skal ses helt sikkert.

Thumbs up til Batman… øhhh Birdman:-)

Jacob

Adam West er gentage gange blevet gjort grin med, men Michael Keaton spiller fremragende som Reggan Thomson, der ligesom ikke rigtig vil slippe Birdman (er jeg den eneste som vil ønske at den superhelt rent faktisk fandtes?) Måske er det hellere ikke så underligt at Emma Stone (The Amazing Spider-Man 1-2) og Edward Norton (The Incredible Hulk) er at finde på rollelisten.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Morten

Det kommer Rian heller ikke til. Ingen i Disney har tiltro til ham, på nær Kathleen Kennedy og hun er på vej ud.

1 dag siden
Morten

Rian kommer aldrig til at lave en star wars film. Han alene er skyld i Disney har mistet penge og hans film var tæt på et flop.

1 dag siden
Kim "Dragon furry"

Nogle af de små lokale biografer, som Valby bio og Drive-in i Lynge, de har stadigvæk de film som de store biografer boycutter.

3 dage siden
Jesper

Han burde have takket nej til den rolle..

Det bliver en no go herfra. WB får ikke fem flade øre for den film herfra.

3 dage siden
Laurids

Ja det fedt med anbefalingerne af film som man ikke kan se det på største lærreder da det nu kommer frem at flere af de store biografkæder har valg

3 dage siden