Cookie- og Privatlivspolitik
To nye kvinder i 'Star Wars: Episode VII'

To nye kvinder i 'Star Wars: Episode VII'

Oscar-vinder og Game of Thrones-stjerne ombord

Stem op!
13
Stem ned!
0
(reset)

Galaksen har fået et nyt drys stjernestøv. Lupita Nyong'o (12 Years a Slave) og Gwendoline Christie (Game of Thrones) er nemlig de nyeste navne tilknyttet 'Star Wars: Episode VII'.

J.J. Abrams' rumeventyr har allerede et stærkt maskulint hold klar med John Boyega, Oscar Isaac, Adam Driver, Domhnall Gleeson, Andy Serkis, Max Von Sydow, Kenny Baker, Anthony Daniels, Peter Mayhew, Harrison Ford og Mark Hamill på rollelisten.

Med Nyong'o og Christies ankomst tæller holdet nu fire kvinder inklusiv den ukendte Daisy Ridley og selveste Princess Leia, Carrie Fisher (denne gang uden frikadeller i håret).

Hvilke roller, Nyong'o og Christie skal spille, er selvfølgelig en dyb hemmelighed, men rygterne om Nyong'o har længe været ude, og den 21-årige it-girl kunne sagtens bære en hovedrolle.

Christie, der er bedst kendt som den mandhaftige Brienne of Tarth fra HBO’s hitserie, står overfor sit filmgennembrud med en større rolle i The Hunger Games: Mockingjay lige om hjørnet. Det mest spændende ved Christie er, at hun rummer potentiale til at blive en effektiv del af kræftens mørke side, mens hun bestemt også er værdig som slagkræftig Jedi-ridder.

Star Wars: Episode VII er i fuld gang med optagelserne og får dansk premiere den 12. juli 2015.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Pil

Kære Kino. Lupita er 31, ikke 21.

Simon

Da den første runde af nye skuespillere blev annonceret, blev jeg lidt skuffet over kønsfordelingen. Det er der blevet rettet op på nu og jeg glæder mig især over Lupita, som udover at være smuk og en fantastisk skuespiller, også gør castet mere etnisk alsidigt.

dippegalantuser/922792

...eller i hvert fald hvordan de bygger en YT-1300, som er skibsmodelnavnet for Millenium Falcon.

Man kan også se en X-Wing i constructionfasen og et stort monster/dyr.

Klik der hvor der står "click for photos" og du kan se meget mere!

http://www.tmz.com/2014/06/03/star-wars-episode-7-millennium-falcon-set-...

Patrick

Det er jo mega fedt. Begge har bevist at de er super gode skuespillere.
Jeg aner virkelig ikke hvilken rolle de skulle have men kunne forestille mig dem som både Sith eller Jedi.
Men alle kan jo heller ikke være Sith og Jedi :P
Jeg håber bare virkeligt rygtet om Obi-Wan's datter/barnebarn er falskt.

Jacob

Dejligt at rygter nu bliver til fakta, og med Lupita Nyong'o og Gwendoline Christie får Star Wars Episode VII to værdige og talentfulde skuespillere. Jeg er nysgerrig på om det vil vise sig at der er hold i historien om, at førstnævnte har et tilhørsforhold til Obi-Wan Kenobi. Og hvis Game of Thrones stjernen bliver tilknyttet Kræften, så har hun bevist hun formår at svinge et sværd :-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.