Cookie- og Privatlivspolitik
Nye billeder fra 'Jurassic World'

Nye billeder fra 'Jurassic World'

Mød hovedrollerne

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

Efter et par billeder, der gik bag kameraet på den nye Jurassic World-film, er de første egentlige stills fra filmen udkommet.

Billederne viser Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Nick Robinson og Ty Simpkins, som spiller filmens fire hovedroller.

Pratt har rollen som en tidligere militærmand, der, sammen med Howard og hendes nevøer (Robinson og Simpkins), kommer i karambolage med nogle dinosaurer.

Det fine ved billederne er, at stemningen fra den første (og bedste) Jurassic Park-film er fanget perfekt. Desværre er der ingen dinosaurer at spore, men det kommer nok.

Jurassic World får premiere den 11. juni 2015.

Jurassic World

Jurassic World

Jurassic World

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mads Frederik

Ifølge det som er frigivet, så foregår Jurassic World 22 år efter den oprindelig. Det er lykkes at tæmme Isla Nubla og nu er der en stor park hvor dinoerne er tæmmet.

http://screenrant.com/jurassic-park-4-plot-details-rumors/

Bjerg

Men med denne længe ventede Jurassic Park-efterfølger, må jeg blankt indrømme at for satan i helvede da, hvor jeg glæder mig! Jeg var enorm fan af de første film da jeg var mindre, og ikke mindst selve universet - med dinosaurer og det hele - det er jo bare for sindsygt altså!

- Og at instruktøren har valgt også at bruge live-action animatronics til filmen, er jo bare et bevis på, at manden selv går ind for at lave en velfungerende JP-film, der både kan leve op til originalen, og er i samme "dinosauriske" fodspor. ;)

BattleArena123

OMG SE LIGE DE DINOSAURUSSERRE!!! DE SER SÅ REALISTISKE UD

CINEMANDRUP

Mere fra Jurassic World er altid godt. Det virker til at de har ramt stemningen ret godt ud fra de få billeder vi har set fra settet. Jeg er ret så spændt på hvorledes historien og handlingen har tænkt sig at overvælde os i stil med den første film, for hvor skal vi mon tolke at denne Jurassic World foregår henne. Er det som nævnt en ny park? Eller har vore Dino venner slået sig ned forskellige steder i verden? Det bliver ihvertfald spændende og nu venter alle Jurassic fans på en trailer - jeg gør i den grad:-)

Jacob

Jurassic World, som godt nok er den fjerde film i serien er vel at betragte lidt som et reboot, da 3'eren allerede er 13 år gammel, men de første billeder slår allerede stemningen an trods vi har set nul og niks til nogen dinosaurer endnu. Siden Joe Johnston lod T-Rex og en spinosaurus brage sammen er der sket en kæmpe udvikling indenfor for palæontologi, og det skal blive spændende at se hvor naturtro de bliver med den nyeste viden vi har. Og hvor eller hvad er Jurassic World helt præcist? Da flyveøglene stak af i den sidste film var det første skridt på vej ud i verden, og det er derfor ikke sikkert vi vender tilbage til en af de to oprindelige øer. Eller har en ny rig tosset åbnet en anden park?

Aleksander

Jo 13 efter den sidste film! Så det er jo en forsættelse og ikke et reboot!

Jacob

Selvfølgelig er det en fortsættelse og ikke en genstartning i gængs forstand, men vi har nu engang et par generationer som nok ikke engang har hørt om Jurassic Park og i den forstand skal filmen genopfinde sig selv. Så det er det jeg mener med "reboot" :-)

Bjerg

Det jo ikke første gang der går en hel del år, før vi får en efterfølger at se. Men det betyder jo ikke at det per automatik bliver til et reboot. For det der ligger i ordet, inden for filmens verden, er jo en fuldkommen genfortælling af en kendt historie og/eller univers.

Bare tag et kig på Godfather Part III, Rambo, Psycho etc. De hænger sammen med de forrige, men foregår i passende tidsinterval. Men ja, selvfølgelig vil de tilpasse filmen til et nyt publikum, selvom de dog heldigvis ser ud til at være tro mod originalen også! :)
Men folk kan nemt blive forvirret, da Hollywood jo er kendt for deres reboots, retellings, reimaginings, sequels, prequels, spin-offs osv. osv. osv. Så det er mere derfor det nok snart er en nødvendighed at bruge de rigtige termer, så man ikke bliver lost i et deja-vu helvede! ;P

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Thomas

Han er en karakteristisk, alsidig og humoristisk skuespiller - måske Danmarks bedste.

18 timer siden
Manjauser/16022
Manjauser/16022

Mordet i Orientekspressen var skøn og underholdende. Jeg glæder mig til Døden på Nilen.

20 timer siden
Stine Teglgaard

Du rammer jo helt plet med de to øverste.
Jeg er mest til
Carrie
Blow Out
Dressed to Kill
Carlito's Way

2 dage siden
Antaeus

Bedst indtjenende film nogensinde er nu engang ikke Endgame, men Borte Med Blæsten.

4 dage siden
Wayne

Carlito's Way
Body Double
Mission: Impossible
Snake Eyes
The Untouchables

5 dage siden