Cookie- og Privatlivspolitik
Ny trailer til 'The Expendables 3'

Ny trailer til 'The Expendables 3'

Modige, men sindssyge

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Actionfilmen 'The Expendables 3' har fået sin anden trailer, og her får vi lidt mere at vide om historien.

Mel Gibson er ny skurk i serien, der tidligere har haft Eric Roberts og Jean-Claude Van Damme i den type rolle.

Barney Ross (Sylvester Stallone) skal igen samle sit hold for at besejre Gibson, hvilket også byder på nogle nye Expendable-skuespillere som Antonio Banderas og Wesley Snipes.

The Expendables 3 får premiere den 14. august.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Christian

det stjernespækkede og legendariske 80/90'er action-cast.

- men det er også nok!

Anonymuser/0

Glæder mig...glæder mig....GLÆDER MIG!!!~Wesley Snipes 4-EVER!!! -Kunne bare godt tænke mig at c mere til Jet Li i traileren - Wushu LegenD!!!

Andreas

Er super klar på at nuppe 3. omgang med Sly, Schwarzenegger, Statham og resten af old school teamet!
Traileren lægger op til endnu et actionbrag i høj klasse, og er sikker på at der nok skal blive underholdning for alle pengene!

CINEMANDRUP

Efter jeg havde set traileren var der noget som jeg bemærkede på min kind... Hvad fanden... en glædeståre:-)

Ahh spøg til side. Selvfølgelig kan man ikke lade være med at have sit brede joker smil på og glæde sig enormt til sommerens actionbrag med Old Boys holdet, der har fået et par unge padavans på teamet.

Traileren lover i den grad action og det ser spektakulært ud - igen glædeståren:-), men jeg kan ikke undgå at have den følelse, at 13 års grænsen har skubbet en smule til forventningerne i en nedadgående retning. Why Sly, Why Sly? Alene det som ses i traileren er jo nærmest over 13 års grænsen - ihvertfald i USA

Mel Gibson som skurk: Ja Tak. Gibson er hjemme i action miljøet og forstår sig på både good guy roller og bad guy roller. Glæder mig til at se ham i rollen.

Jeg ser under ingen omstændigheder Kelsey Grammer aka Fraiser som en action helt og hvad han laver i filmen er et ubesvaret spørgsmål.

I'm psyched and now, bring on the BOOM

Jacob

Siden 13 års grænsen blev annonceret er forventningerne til det tredje slag med The Expendables dykket en smule, men med alle de gamle hoveder kan man hellere ikke lade være med at få et smil på læben. Ved ikke lige om jeg regner Kelsey "Fraiser" Grammer for en action-helt trods hans optræden som Beast i The Last Stand. Og sneg der sig lige en Short Round joke ind med Harrison Ford?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.