Cookie- og Privatlivspolitik
Ny Marvel-superskurk

Ny Marvel-superskurk

Stemmen bag Thanos er fundet

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

'Guardians of the Galaxy' nærmer sig biografen, og vi har set meget til Marvels nye superhelte, men knap så meget til deres modstander, Thanos.

Nu er stemmen bag superskurken fundet i Josh Brolin.

Latino Review brød nyheden henover weekenden, men Brolin har eftersigende været tilknyttet i flere måneder. Den tid er formentlig blevet brugt på at finde frem til det rette mørke toneleje.

Titaneren Thanos blev allerede præsenteret i slutningen af The Avengers. Hans primære mål er at bygge universets stærkeste våben ved at samle de såkaldte "Infinity gems", der har været i spil i Thor: The Dark World og formentlig også kommer på banen i 'Guardians'.

Om Brolin også skal lægge krop til (i stil med Andy Serkis' Gollum), eller om Thanos bliver fuldstændig CGI-genereret, vides ikke. Damon Poitier spillede ham i 'The Avengers' (se klippet forneden), så måske deler ham og Brolin opgaven?

Alle tegn peger desuden på, at Thanos også skal være en af de mange skurke i Avengers: Age of Ultron. Først lærer vi ham dog at kende i Guardians of the Galaxy, der får dansk premiere den 31. juli.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Uanset hvad bliver Brolin et godt supplement til teamet - at det så er the bad guys team er endnu bedre. Han har en fed stemme og kunne lige høre ham give den som Thanos. Godt valg må siges:-)

Anonymuser/0

I hope he wins...Don't see how a maniac like this could ever lose! -Hail Thanos, we should aall bow our headz in freakin' appreciation -Better respect his authoritahhh!!! >:)

Jacob

Siden Thanos kort blev introduceret i The Avengers, som den egentlige hjerne bag Lokes hær har jeg glædet mig helt vildt til at han rigtig skulle komme på banen. Josh Brolin kan leverer en perfekt stemme til ham, og han var helt fantastisk som en ung Agent K i MIB 3. Hvordan Thanos end bliver skabt rent praktisk i Guardians of the Galaxy skal blive spændende at finde ud af, og jeg ser frem til at finde mere ud af om hans forhold til adoptivdatteren Gamora. Hvis han udfordrer The Avengers til næste år sammen med Baron von Strucker og Ultron kommer de dælme på arbejde i forhold til 1'eren.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Niclas Dalby

Så er det vist på tide at melde sig ind i folkekirken igen; Kun i et univers med en stor, kærlig Gud kan en film som denne eksistere.

8 timer siden
Anna

Pls go easy!!

13 timer siden
Anna

ahhahahaah crapique!

13 timer siden
bambiexplorer

Og det var helt klart højdepunktet ved Paul McCa’s seneste koncert i O2 Arena (London). Alle sejl var sat til i en superlækker version!

1 dag siden
Antaeus

Kino, jeres youtube henvisninger for "From Russia with Love" og 'We Have All the Time in the World' er lidt uheldige for det er instrumental versio

1 dag siden

Aktive debatter