Cookie- og Privatlivspolitik
Femte Bourne-film udskudt

Femte Bourne-film udskudt

Fra 2015 til 2016

Stem op!
2
Stem ned!
-1
(reset)

Jeremy Renners anden film som Aaron Cross, og den femte film i Bourne-serien, er blevet udskudt fra august 2015 til juli 2016.

Hermed forlader endnu en titel det i forvejen tætpakkede 2015, men Universal giver dog ingen officiel forklaring på forsinkelsen.

Filmen befinder sig stadig på manuskriptstadiet, og Justin Lin (Fast & Furious-serien) står for instruktionen.

Udmeldingen kom på CinemaEurope-messen i Spanien, hvor sløret er blevet løftet for en række fortsættelser i 2016 som 'G.I. Joe 3', 'Star Trek 3', og 'Transformers 5'.

Et udvalg der nu også inkluderer Bourne 5.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Ikke lige den nyhed jeg havde håbet på, når jeg glæder mig afsindigt meget itl næste Bourne kapitel. Set i bakspejlet af alle de gigante film der kommer i 2015 er det forståeligt, at man udskyder filmen.

Renner i hovedrolen er ikke dårligt, men lets be honest: Den mangler i den grad Matt Damon og det gør de fremtidige film også. Damon havde jo proklameret, at han ville vende tilbage til rollen som Bourne hvis historien var der og Paul Greengrass atter engang satte sig i instruktør stolen. Jeg ber stadig til den dag sker:-)

Referencen og arven fra Bourne var ikke til at føle i The Bourne Lagacy og jeg håber i den grad at udskydelsen også gør at den fremtidige film bliver mere gennemført.

Mads Frederik

var simpelthen også for tyndbenet og selvom jeg synes Jeremy Renner er god, så manglede den femte film simpelthen Matt Damon.

Jacob

Jeg var faktisk ret glad for Jeremy Renner i rollen som Aaron Cross, og trods udskydelsen er jeg alligevel glad for han får chancen igen. Hvad arven helt præcist bestod i efter Jason Bourne var lidt uklart, og håber den femte film i serien bliver en smule mere gennemført.

Med hensyn til arv tror jeg på Roberto Orci kan løfte den efter J.J. Abrams, og mon det overhovedet er sikkert Michael Bay skal viderefører Transformers eller om en anden skal overtage stafetten?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Thomas

Han er en karakteristisk, alsidig og humoristisk skuespiller - måske Danmarks bedste.

13 timer siden
Manjauser/16022
Manjauser/16022

Mordet i Orientekspressen var skøn og underholdende. Jeg glæder mig til Døden på Nilen.

14 timer siden
Stine Teglgaard

Du rammer jo helt plet med de to øverste.
Jeg er mest til
Carrie
Blow Out
Dressed to Kill
Carlito's Way

1 dag siden
Antaeus

Bedst indtjenende film nogensinde er nu engang ikke Endgame, men Borte Med Blæsten.

4 dage siden
Wayne

Carlito's Way
Body Double
Mission: Impossible
Snake Eyes
The Untouchables

4 dage siden