Cookie- og Privatlivspolitik
Femte Bourne-film udskudt

Femte Bourne-film udskudt

Fra 2015 til 2016

Stem op!
2
Stem ned!
-1
(reset)

Jeremy Renners anden film som Aaron Cross, og den femte film i Bourne-serien, er blevet udskudt fra august 2015 til juli 2016.

Hermed forlader endnu en titel det i forvejen tætpakkede 2015, men Universal giver dog ingen officiel forklaring på forsinkelsen.

Filmen befinder sig stadig på manuskriptstadiet, og Justin Lin (Fast & Furious-serien) står for instruktionen.

Udmeldingen kom på CinemaEurope-messen i Spanien, hvor sløret er blevet løftet for en række fortsættelser i 2016 som 'G.I. Joe 3', 'Star Trek 3', og 'Transformers 5'.

Et udvalg der nu også inkluderer Bourne 5.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Ikke lige den nyhed jeg havde håbet på, når jeg glæder mig afsindigt meget itl næste Bourne kapitel. Set i bakspejlet af alle de gigante film der kommer i 2015 er det forståeligt, at man udskyder filmen.

Renner i hovedrolen er ikke dårligt, men lets be honest: Den mangler i den grad Matt Damon og det gør de fremtidige film også. Damon havde jo proklameret, at han ville vende tilbage til rollen som Bourne hvis historien var der og Paul Greengrass atter engang satte sig i instruktør stolen. Jeg ber stadig til den dag sker:-)

Referencen og arven fra Bourne var ikke til at føle i The Bourne Lagacy og jeg håber i den grad at udskydelsen også gør at den fremtidige film bliver mere gennemført.

Mads Frederik

var simpelthen også for tyndbenet og selvom jeg synes Jeremy Renner er god, så manglede den femte film simpelthen Matt Damon.

Jacob

Jeg var faktisk ret glad for Jeremy Renner i rollen som Aaron Cross, og trods udskydelsen er jeg alligevel glad for han får chancen igen. Hvad arven helt præcist bestod i efter Jason Bourne var lidt uklart, og håber den femte film i serien bliver en smule mere gennemført.

Med hensyn til arv tror jeg på Roberto Orci kan løfte den efter J.J. Abrams, og mon det overhovedet er sikkert Michael Bay skal viderefører Transformers eller om en anden skal overtage stafetten?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Christian

Goldie Hawn evt?......

1 dag siden
Lidauser/491363
llv
Lidauser/491363

Ok med en kvinde, så er det bare ikke en Bond film længere, det bliver måske en spændende agentfilm, men en James Bond ...eller 007- film bliver de

1 dag siden
Gitte

Jeg stemmer for at den næste James Bond bliver spillet af Tom Hardy. Han er fantastisk talentfuld og tilpas elegangt og britisk.

2 dage siden
Aage Michaeluser/5719
Aage Michaeluser/5719

god ide med en kvinde

2 dage siden
Christian

Hvorfor er det, at hver gang DK laver “storfilm”, så omhandler det krig?

5 dage siden

Aktive debatter