'Comeback' til Anders W. Berthelsen

Ny komedie om dansk komiker i problemer
Billede
(© Nordisk Film / Martin Dam Kristensen)

'Comeback' er titlen på den kommende komedie af Natasha Arthy, der har Anders W. Berthelsen i hovedrollen.

Historien omhandler komikeren Thomas Vang, der har gjort, hvad han kunne for at ødelægge sin karriere. Nu vil han gøre alt, lige meget hvor patetisk og nedværdigende, for at få karrieren tilbage på sporet.

Ind fra højre kommer Frederikke - den teenagedatter han stort set havde glemt, han havde. Hun vender hurtigt op og ned på hans tilværelse, men bliver også hans eneste holdepunkt i den perfekte storm af en livskrise, han er på vej ud i.

Anders W. Berthelsen spiller Thomas Vang, mens hans ven og kollega Mads Andersen spilles af den tidligere P3-vært og DJ, Peder Thomas Pedersen, der også er kendt for at have været en del af Gramsespektrum.

'Comeback' er skrevet af Hallgrimur Helgason og bearbejdet af komiker Jacob Tingleff og instruktør Natasha Arthy. Optagelserne til filmen er i disse dage i gang i København og Randers. 

På rolleslisten befinder sig desuden skuespillere som Sarah-Sofie Boussnina, Peter Frödin, Benedikte Hansen, Roberta Reichhardt, Maria Rossing, Filippa Suensson og Tina Gylling Mortensen.

Comeback forventes at få premiere i 2015.