Cookie- og Privatlivspolitik
7 kommende gysere

7 kommende gysere

Stem på din favorit

Stem op!
12
Stem ned!
-1
(reset)

Kalenderen viser fredag den 13., og denne ubehagelige dato skal fejres med et kig på en række kommende gysere.

Forneden kan du stemme på din favorit, hvis du altså overhovedet ser gysere, og alle der begrunder sit valg, deltager i lodtrækningen om 3 x 4 fribilletter til den aktuelle Når dyrene drømmer.

Læs videre og kom i godt gyser-humør.

1. Deliver Us from Evil - premiere den 24. juli 2014

Filmen 'Deliver Us from Evil' handler om en politibetjent i New York, der undersøger en serie af forbrydelser. Deres fællesnævner er det okkulte og en mulig dæmonbesættelse.

2. The Purge: Anarchy - premiere den 18. september 2014

Et kærestepar skal prøve at overleve, da deres bil bryder sammen, netop som den årlige udrensning skal til at gå i gang. Natten bliver et levende helvede, men de får uventet hjælp.

3. Dannys Dommedag - premiere 9. oktober 2014

I 'Dannys dommedag' hærges Danmark af en form for kødædende monstre, der ikke er til at stoppe. Danny og hans bror gemmer sig i deres kælder - men skal de blive eller bevæge sig udenfor?

4. Paranormal Activity 5 - premiere 23. oktober 2014

Ikke meget vides om femte film i serien, udover at plottet hænger direkte sammen med Paranormal Activity: The Marked Ones. Regn dog ikke med at den sædvanlige opskrift med hjemmevideo-gys bliver ændret radikalt, for det virker.


Billede fra 'Paranormal Activity: The Marked Ones'

5. Sorgenfri - premiere den 8. oktober 2015

En helt almindelig dansk forstadsfamilie udsættes for et forfærdeligt mareridt, da en dødelig zombie-virus begynder at brede sig i byen. Forvent mange, mange zombier og masser af blod.


Første billede fra 'Sorgenfri'

6. Crimson Peak - premiere den 15. oktober 2015

Horrorfilmen 'Crimson Peak' handler om den unge forfatterinde Edith Cushing, der opdager, at hendes tiltalende nye mand, Sir Thomas Sharpe, ikke er, hvad han giver sig ud for at være. Filmen instrueres af Guillermo del Toro.


'Crimson Peak'-fanart

7. The Conjuring 2: The Enfield Poltergeist - premiere den 12. november 2015

Efterfølgeren til den populære The Conjuring baseres på historierne om et poltergeist, der hærgede et kommunalt boligbyggeri i 70erne i England. Patrick Wilson og Vera Farminga vender tilbage til rollerne som dæmon-uddriverne Ed og Lorraine Warren.


Fotos fra den rigtige Enfield Poltergeist-episode 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Janni

Helt klart The Conjuring 2, da 1'eren er en af de fedeste gysere, jeg har set og dem er der ikke mange af.

I dag, synes jeg, bliver rigtig mange film kategoriseret som gysere, som overhovedet ikke har en anelse gys i sig og som regel bare er platte, men The Conjuring 1, den har det som skal til.

Jeg er pændt på om 2'eren kan hamle op med 1'eren...

Ines

Mit valg faldt på The Conjuring 2, da jeg synes at 1'eren var rigtig godt, skuespillerne gjorde det godt og det hele var godt lavet, så kan forstille mig at The Conjuring 2 er ligeså god :)

Jeg overvejede om jeg skulle vælge The Purge: Anarchy, men jeg ser den ikke som en rigtig gyser, det er mere en Thriller i min verden.
Crimson Peak kunne også virke spændende, men der er ikke nok informationer om den til at jeg ved om det er noget jeg ville se.

Og de danske gysere holder jeg mig helt fra, tvivler meget på at de bliver gode. Dannys Dommedag ligner/virker som en plat historie som de har taget fra de der ungdoms bøger "Gåsehud" og hvis billedet er tager fra filmen så ligner det også noget som er beregnet til et meget ungt publikum. Og Sorgenfri, ja der tvivler jeg bare på at vi her i DK er på et niveau hvor vi kan lave en ordenlig zombie film.

Sarah

Jeg synes det er et svært valg.. Først udelukkede jeg de danske gysere, dem er jeg ikke meget for. Derefter udelukkede jeg paranormal activity, ikke særlige uhyggelige synes jeg. Har desværre ikke set Purge, mest pga jeg har hørt mange skuffede over 1'eren. Men vil gerne se den..
Jeg stod mest med tanken om Guillermo del Toros film eller Conjuring. Må ende i THE CONJURING da den er nok den bedste gyser jeg længe har set.
Jeg elsker gysere og James Wan er min personlige favorit inden for gysergenren, håber han laver flere til trods for han siger det er slut.

Jian

Helt klart Conjuring! 1'eren var ufattelig god som en gyser! Lige meget om det er uoriginalt eller manuskriptet er dårligt, så gælder det om at den skal være uhyggelig og efterlade ar og mareridt! Og Paranormal Activity 5 er den jeg MINDST glæder mig til, da de alle er ringe og dårlige gysere, synes jeg.

Linauser/774152

Og det pga et navn: Charlie Hunnam!

Ellers The Conjuring 2 - for hvis den er ligeså shit-hamrende-hvorfor-udsætter-jeg-dog-det-her-imod-mig-selv uhyggelig som 1'eren (Skælver stadig bare ved tanken) så skal den - underligt nok - stadig ses!

Scarecrow

Udelukkende fordi 1eren var virkelig skræmmende..
De andre ser også intersante ud

HeavenOfHorror.dk

Deliver Us From Evil ser rigtig creepy ud, og så kommer den med noget nyt ift. alle gyserfortsættelserne, vi ellers får en del af. At den så er baseret på en virkelig betjents liv, gør det ikke mindre spændende!

Eric Poulsen

Nu ved jeg godt at "As Above, So Below" ikke er med i afstemningen, men den ser direkte sindssyg creepy ud bare baseret på at den foregår i Katakomberne som jeg i forvejen er bange for!

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=83PpryYHHeY

Andreas

Det var enten den eller 'The Conjuring 2: The Enfield Poltergeist', men grundet det super fede koncept fra 1'eren, må valget derfor falde på the Purge 2. Desværre skuffede 1'eren en del, og er derfor meget spændt på at se hvad 2'eren har at byde på.

The Conjuring 2 bør dog også blive en god film. 1'eren var nok en af de bedste og mest uhyggelige gyser jeg nogensinde har set, så er positiv omkring en 2'er.

Gustav

.. fra 2013, havde så meget potentiale, plottet er genialt, men historien var lidt kedelig! Så jeg synes at det er genialt at de laver en ny, lige hvor man gerne vil se det ske - på gaden!
Og hvis jeg har læst rigtigt på nettet, så skulle der komme en The Purge-film hvert år!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.