Cookie- og Privatlivspolitik
Vil du være med i Star Wars?

Vil du være med i Star Wars?

J.J. Abrams udlodder statist-rolle i 'Episode VII'

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Nu kan du støtte en god sag og samtidig få chancen for at være med i den nye Star Wars-film. 

Instruktøren J.J. Abrams inviterer fans til at støtte UNICEF i et klip, der måske samtidig afslører, at Star Wars-sagaen vender tilbage til Mos Eisley.

Star Wars: Force For Change, som tiltaget er døbt, giver forskellige muligheder for at støtte projektet og købe et lod i lotteriet om den eftertragtede rolle.

Prisen for at deltage veksler mellem 10 dollars og 50.000 dollars. Det giver særdeles velhavende personer større chance for at vinde, men det giver til gengæld flere penge til UNICEF, og det må trods alt være det vigtigste.

Læs mere om Force For Change.

Star Wars: Episode VII får biografpremiere den 17. december 2015.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Ideen er enestående og opmærksomheden omkring det bliver gigante, men at kunne få råd til blot at købe et lod er en lidt anden sag.

Selvom man køber loddet er man ikke ganrateret en statist rolle. Jeg kunne godt forestille mig at mange rigmænd ville kaste penge efter dette for sådan en mulighed og det er jeg egentligt rigtig glad for, idet UNICEF får en større indtjening og det går til et fantastisk formål, som vi kun skal støtte op om.

Godt tiltag Abrams. You have my support

Jacob

En interessant og unik mulighed, men prisen bare for at være med i lodtrækningen vil nok afholde almindelige mennesker fra at deltage.

Tatooine er en central planet i både prequel og den originale trilogi, så at den slet ikke skulle være med i de kommende Star Wars film virker usandsynlig. Men J.J. Abrams er samtidig en lunefuld instruktør, så man har da sine forbehold.

Ninnauser/226374

Man må gå ud fra at de flest har råd til at betale 10 dollars, for et lod.

At andre så vælger at bruge 50.000 dollars og får 5000 lodder er så en anden sag, men jeg tror de fleste Star Wars fans gerne vil satse 10 dollars for den chance det er.

Det ville jeg selv have gjort hvis det var ringenes herre.

Og sådan som det er bygget op, får du også noget for de penge du bruger: For 50.000 får du en privat fremvisning af filmen, for dig og 20 gæster i en by nær ved dig.

Jacob

Jeg tolkede det ellers sådan det kostede mellem 10.000 - 50.000 dollars. Det andet virker lidt fjollet.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Bjarke Friis Kristensen

Hej Michael - igen er det fedt at se dine bud på årtiets bedste film. Denne gang de danske. Og der er jo mange gode titler på din liste.

7 timer siden
Bjarke Friis Kristensen

Jeg synes også, at den 'Den skyldige' er en fin film - dog blot ikke den bedste det år i min bog :) / Mvh. Bjarke, kino.dk

7 timer siden
Bjarke Friis Kristensen

Hej Wayne. Lækkert at se dine bud på årtiets bedste danske film. Hihi...

7 timer siden
Bjarke Friis Kristensen

Fedt med din lister og en håndfuld danske film, der ikke nåede med blandt vores bud på årtiets bedste. Tak for det! / Mvh. Bjarke, kino.dk

7 timer siden
Wayne
Ser

afgjort lovende ud.

9 timer siden

Aktive debatter