Cookie- og Privatlivspolitik
Ulrich Thomsen skal være landstræner

Ulrich Thomsen skal være landstræner

Skuespilleren scorer rollen som Richard Møller Nielsen

Stem op!
1
Stem ned!
-4
(reset)

Ulrich Thomsen er blevet bekræftet til at spille den tidligere fodboldlandstræner Richard Møller Nielsen i filmen om EM-triumfen i 1992. Det skriver SF Film i en pressemeddelelse.

'Sommeren '92' bliver titlen på Kasper Barfoeds spillefilm om det danske fodboldslandsholds vej til EM-sejr. Optagelserne går i gang til efteråret, hvor Thomsen er færdig med indspilningerne til tredje sæson af TV-serien 'Banshee'.

- Ricardo var en virkelig dygtig træner og havde en helt speciel personlighed. Han var ret dårlig til at kommunikere - både med spillerne, pressen og ledelsen - og blev derfor ofte misforstået, udtaler Ulrich Thomsen i pressemeddelelsen.

- Han mødte stor modstand, kæmpede mod alle odds og nærmest også mod sig selv. Dén karakter vil jeg gerne spille, og jeg glæder mig til at fylde rollen ud.
 
Vi er slet ikke i tvivl om, at Thomsen både udseendemæssigt og som skuespiller nok skal overbevise publikum om, at han er den legendariske landstræner. Men hvem der skal spille Peter Schmeichel, Brian Laudrup og de andre EM-helte, vides endnu ikke.

'Sommeren '92' forventes at få dansk biografpremiere i efteråret 2015.

Hvad synes du om, at Ulrich Thomsen skal spille Ricardo?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Alle som var bare 5 år i 1992, har et næsten personligt forhold til spillerne og træneren. Og det er blevet genopfrisket, hvert eneste år siden.

Så med mindre man er under 25 år, mindst så vil man uværgerligt sammenligne enhver skuespiller/fodboldspiller med den ægte vare. Og vi kender historien så godt, at alle forkerte bevægelser, og udtalelser vil blive bemærket.

Ideen er sjov - men den har alle odds imod sig. Måske hvis den var lavet om 20 år, så ville det måske have fungeret.

Jeg ville hellere se noget jeg ikke kender - nemlig da Danmark vandt sølv i fodbold ved Ol i 1960. Det er et drama, og en historie som mange ikke har oplevet, og derfor langt mere spændende.

Lasse

Synes det er et godt valg

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jimmy

Efter et årti næsten, med remakes er Disney ENDELIG klar med noget NYT!!! HURRAAA... Det lover godt, bare fra de få billeder der er af Raya..

1 time siden
Thomas

Enig i at Jurassic Park er en fremragende film til 6 stjerner.
Både det visuelle, historien og skuespillerne fungerer her.

16 timer siden
Sandrauser/926666
Sandrauser/926666

Ja, så er det jo bare mega ærgerligt, at en så populær og hyped film som HUSTLERS ikke får dansk biografpremiere, hvorfor ikke?

1 dag siden
Julie

Jeg er virkelig spændt på at se det nye take på Jokeren.

2 dage siden
Sander

må mig og en af mine venner se it 2 vi er fans men vi er kun tolv vi ser gyserfilm næsten dagligt

4 dage siden

Aktive debatter