Cookie- og Privatlivspolitik
'Star Wars VII's arbejdstitel måske afsløret

'Star Wars VII's arbejdstitel måske afsløret

Rygterne giver indblik i Max von Sydows karakter

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

'Star Wars: Episode VII' er gået ind i en ny fase af rygter, og nu lader det til, at arbejdstitlen er blevet afsløret. Den er 'The Ancient Fear'.

Harry Knowles fra Ain't It Cool News har i flere omgange forsøgt at få bekræftet titlen, men nu er en kilde, der kalder sig Col. Mustard, trådt frem med en egentlig udtalelse.

Ifølge Col. Mustard refererer titlen 'The Ancient Fear' til Max von Sydows karakter i filmen, der "får Pazuzu til at ligne en svækling". Pazuzu er navnet på den virkelig grumme djævel, der besætter Regan i The Exorcist, som i øvrigt også har von Sydow på rollelisten.

Hvorvidt svenskerens karakter er en Sith eller ej, vides ikke. Og hvorvidt vi kan stole på Col. Mustard, er også uvist.

Latino Review, der er kendt for selv at løbe med en halv vind, kommenterer på sagen og skriver, at arbejdstitlen blot er 'Episode 7'.
 
Vi følger op på historien, når der kommer nyt i sagen.
 
Star Wars: Episode VII får premiere den 17. december.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Han er altid garanti for kvalitet, og jeg ser frem til en karakter, som er mindst lige så god som Christopher Lee's Grev Dooku.

Når man ser Flash Gordon i dag, så er Max von Sydow faktisk den eneste, som ikke virker latterlig dårlig i sit skuespil. Han skal nok gøre det exeptionelt i Star Wars.

Noobcake

Hmm nu hvor Disney has branded alt expanded universe lore some "fan-fiction" f.ek. the Thrawn Triology. Så er håbet gået endu mere ned i grøften for mig.

Titlen kunde godt hinte lidt til nogle gammle sith lords some kommer tilbage, den mest åbenlyse vilde være Darth Bane. Sådan et plot vilde selvfølgelig være til at brække sig over men ja. Håber bare the Sith forbliver døde. Orker ikke flere woops vi overlevede igen historier.

Wayne

Hmm - fin historie.

Men man skal vist ikke tro på ret meget, som kommer fra en figur som kalder selv Oberst Sennep...

:-)

LHL2500user/12233

Heh.. Nej man har ikke meget troværdighed når man er en af de mistænkte fra spillet Cluedo.

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Cluedo_characters

"Col. Mustard, in the library, with a lead pipe"

Daniel Bentien

Du har fuldstændig ret. Det er ikke det mest troværdige navn - jeg forsøgte faktisk at inkorporere noget lig din kommentar i selve teksten, men det passede ligesom ikke ind. Så godt du kunne understrege det absurde i kildens navn :-)

Men ikke desto mindre er det jo bare et dæknavn for en person med tilknytning til produktionen.

Wayne

Fint - det bliver spændende at se om rygtet holder. Måske er det rigtigt, og så bliver titlen måske ændret af samme årsag.

Det får vi måske aldrig at vide. Star Wars har altid været omgivet af myter :-)

Jacob

Det her er som at rører ved ild, men 'The Ancient Fear', hvilket jeg umiddelbart vil oversætte til 'Den Ældgamle Frygt', minder mig lidt om 'Den Usynlige Fjende'. Da vi har at gøre med en mulig arbejdstitel, der kun har til formål at dække over den egentlige titel, er det en ting at det kun er et rygte, noget andet om det bunder i virkeligheden.

Hvis man alligevel leger med tanken, så kunne der evt. hentydes til den evige kamp mellem Jedi-Ridderne og Sith-Fyrsterne. Tanken om Max von Sydow som Sith-Fyrste i stil med Kejseren med Adam Driver som lærling er på nuværende tidspunkt plausibel. Eller kan Kræften og den mørke side udforme sig som noget andet end onde, gamle mænd der forsøger at overtage galaksen? Vi får se :-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Kim
Kim

Det er der råd for

19 timer siden
Kim
Kim

Amerikanere er ikke så meget for film på et fremmed sprog. Så de laver ofte amrikaniseret udgaver af bl.a danske gode film.

19 timer siden
Antaeus

Det er kun Star Wars jeg med sikkerhed skal se, jeg er ikke umiddelbart faldet for nogle af de andre efter de korte præsentationer herover.

1 dag siden
VIPER

Skodsborg Kurhotel my *ss!

Du snakker jo udenom "gamle mand"!
-Vil skide min vrede et stk. -Betyder ikke jeg ikke har ret!

1 dag siden
Andersuser/927972
Andersuser/927972

Sikke meget vrede, du har i dig, unge mand. Du skulle tage en tur på Skodsborg Kurhotel og få renset lidt ud.

1 dag siden

Aktive debatter