Cookie- og Privatlivspolitik
Robert De Niro og Robert Pattinson i kupfilm

Robert De Niro og Robert Pattinson i kupfilm

Hovedrollerne fundet til 'Idol's Eye'

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Robert De Niro og Robert Pattinson står øverst på rollelisten i Olivier Assayas 'Idol's Eye', der eftersigende bliver en action- og kupfilm.

Begge genrer er i De Niros tilfælde dækket af Heat, imens rendyrket action er nyt område for Pattinson, der i sidste uge var aktuel i Cannes med David Cronenbergs mørke satire, 'Maps to the Stars'.

Assayas var aktuel på filmfestivalen med ’Clouds of Sils Maria’, der har Kristen Stewart på rollelisten, og instruktøren er tilsyneladende glad for at arbejde sammen med de tidligere hovedroller fra den fænomenalt populære Twilight-serie.

Optagelserne til 'Idol's Eye' begynder til oktober i Chicago og Toronto. Den franske instruktør har tidligere stået bag Carlos the Jackal og Efter revolutionen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
JB007

Det er vel også ved at være sidste stik, inden han stopper med at lave film. Nu har han chancen, for slutte af med et brag i den genre, som gjorde ham verdenskendt. Jeg tror på dig De Niro!

CINEMANDRUP

Hvis det bliver i stil med Heat, så er dette absolut et must see for mig.

De Niro kan sagtens klare en sådan rolle - det har han bevist, men det der bekymrer mig og trækker ned på denne konto er Robert Pattinson, der ikke lige var en karakter jeg ville forbinde med sådan en film - dermed sagt er han ikke lige min kop te og syntes man kunne have brugt mange andre håbefulde talenter, som har lidt mere at byde på end Pattinson.

Jeg er spændt på at høre mere til denne film og sætter en reminder i kalenderen

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Wayne

Beklager - jeg har vist taget den fra hukommelsen, og ikke tjekket IMDb :-). Og Leiter var vist en tastefejl.

23 timer siden
susanuser/413972
susanuser/413972

Så "Krudttønden" i går med blandede følelser, for på trods af dygtige skuespillere med gode navne, så var det jo en filmatisering af en virkelig hæ

1 dag siden
Shaolin

En ægte Bond-fan må da i det mindste vide at Dr. No er fra 1962...

EDIT: Og at hans CIA-ven hedder Felix Leiter og ikke Leitner.

1 dag siden
Niclas Dalby

Så er det vist på tide at melde sig ind i folkekirken igen; Kun i et univers med en stor, kærlig Gud kan en film som denne eksistere.

2 dage siden
Anna

Pls go easy!!

2 dage siden

Aktive debatter