Cookie- og Privatlivspolitik
Nye plakater til 'Edge of Tomorrow'

Nye plakater til 'Edge of Tomorrow'

Tom Cruise og fremtiden

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Science fiction-filmen 'Edge of Tomorrow' får biografpremiere om en måneds tid, og nu har Warner Bros. udsendt tre nye plakater til filmen.

Første plakat minder om den oprindelige hovedplakat med begge filmens hovedroller, Tom Cruise og Emily Blunt, i fuldt udstyr.

De to nederste er karakter-plakater. Cruises plakat viser Hollywood-stjernen med et anderledes forvirret udtryk, end man er vant til fra andre af hans film.

Det skyldes nok, at han i 'Edge of Tomorrow' ikke er en bad ass-soldat, men derimod en officer, der aldrig har været i krig. Da han bliver kastet ud i et angreb fra rummet, er det Emily Blunt, der gør sig som den ægte kriger, hvilket hendes enorme sværd vidner om.

Edge of Tomorrow er baseret på en japansk roman ved navn 'All You Need Is Kill', og filmen får premiere den 4. juni.

Edge of Tomorrow

Edge of Tomorrow

Edge of Tomorrow

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Filmen skal da ses helt bestemt, men det er ikke den Cruise film jeg glæder mig mest til - det er uden tvivl Mission Impossible 5.

Filmen skal nok blive en blockbuster, idet Tom Cruise underholder på bedste måde.

Er spændt på filmen.

Wayne

Jeg hører ikke til dem, som lytter til sladder - hvad stjernerne gør privat, kunne ikke røre mig mindre, med mindre de er mordere eller udnytter børn.

Det eneste jeg fokuserer på er om jeg får en god film i biografen. Og det slår sjældent fejl, når det drejer sig om Tom Cruise. Jeg er ikke kæmpe fan af manden, men han har en evne til at udvælge de rigtige produktioner og skuffer sjældent.

Jeg var rigtig godt underholdt med Oblivion, og Edge of Tomorrow ser afgjort spændende ud, fra min stol.

Med Mission: Impossible 5 i 2015, har jeg svært ved at se at hans karriere er på retur.... Ghots Protocol ligger som nr. 64 på All Time Worldwide Boxoffice.

Jacob

... men i mine øjne er Tom Cruise kun en dødssejler, men manden har sikkert stadig en stor fangruppe. Personligt vil jeg hellere indløse min billet til noget andet end Edge of Tomorrow.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Wayne

Modsat de andre, har Steven Segal vel aldrig haft en seriøs karriere - og har befundet sig fint med at lave den type film som han har gjort.

1 time siden
rene

jeg syntes nogen gang af disse galaktiske heltefilm bliver lidt for meget

1 time siden
rene

mener også sådan en som steven seagal bør stå der, men listen er jo også præget af komedie skuespiller da disse tit ikke få så højt agtelse blandt

2 timer siden
Wayne

John Travolta, Bruce Willis og især Nicolas Cage må styre direkte efter at entre den liste.

1 dag siden
Jesperuser/368287
Jesperuser/368287

..jeg har immervæk aldrig før lukket mine øjne til en QT film. Jeg kan se de fleste professionelle anmeldere, roser filmen.

1 dag siden

Aktive debatter