Cookie- og Privatlivspolitik
Nye plakater til 'Edge of Tomorrow'

Nye plakater til 'Edge of Tomorrow'

Tom Cruise og fremtiden

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Science fiction-filmen 'Edge of Tomorrow' får biografpremiere om en måneds tid, og nu har Warner Bros. udsendt tre nye plakater til filmen.

Første plakat minder om den oprindelige hovedplakat med begge filmens hovedroller, Tom Cruise og Emily Blunt, i fuldt udstyr.

De to nederste er karakter-plakater. Cruises plakat viser Hollywood-stjernen med et anderledes forvirret udtryk, end man er vant til fra andre af hans film.

Det skyldes nok, at han i 'Edge of Tomorrow' ikke er en bad ass-soldat, men derimod en officer, der aldrig har været i krig. Da han bliver kastet ud i et angreb fra rummet, er det Emily Blunt, der gør sig som den ægte kriger, hvilket hendes enorme sværd vidner om.

Edge of Tomorrow er baseret på en japansk roman ved navn 'All You Need Is Kill', og filmen får premiere den 4. juni.

Edge of Tomorrow

Edge of Tomorrow

Edge of Tomorrow

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Filmen skal da ses helt bestemt, men det er ikke den Cruise film jeg glæder mig mest til - det er uden tvivl Mission Impossible 5.

Filmen skal nok blive en blockbuster, idet Tom Cruise underholder på bedste måde.

Er spændt på filmen.

Wayne

Jeg hører ikke til dem, som lytter til sladder - hvad stjernerne gør privat, kunne ikke røre mig mindre, med mindre de er mordere eller udnytter børn.

Det eneste jeg fokuserer på er om jeg får en god film i biografen. Og det slår sjældent fejl, når det drejer sig om Tom Cruise. Jeg er ikke kæmpe fan af manden, men han har en evne til at udvælge de rigtige produktioner og skuffer sjældent.

Jeg var rigtig godt underholdt med Oblivion, og Edge of Tomorrow ser afgjort spændende ud, fra min stol.

Med Mission: Impossible 5 i 2015, har jeg svært ved at se at hans karriere er på retur.... Ghots Protocol ligger som nr. 64 på All Time Worldwide Boxoffice.

Jacob

... men i mine øjne er Tom Cruise kun en dødssejler, men manden har sikkert stadig en stor fangruppe. Personligt vil jeg hellere indløse min billet til noget andet end Edge of Tomorrow.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Charlotte

Smuk, særlig givende og grum film, fantastiske unge skuespillere, smukke billeder

6 dage siden
Julius

Men er det ikke kun Walken, der er officielt bekræftet som Shaddam IV?

6 dage siden
Heskey

Synes måske I lige glemmer at nævne hun har en pæn stor rolle i tv-serie versionen af John le CarrèsThe Little Drummer Girl :)

1 uge siden
Grete

Jeg har set denne film det var en super oplevelse.

1 uge siden
Christoffer

de sidste par minutter foregår i 2012, korrekt, men hele filmen med undtagelse af de par minutter er under anden verdenskrig

2 uger siden