Cookie- og Privatlivspolitik
Ny trailer til 'Interstellar'

Ny trailer til 'Interstellar'

Matthew McConaughey i rummet

Stem op!
23
Stem ned!
0
(reset)

Christopher Nolans næste film har hverken mænd i flagermuskostumer, folk med hukommelsestab eller drømmevirkeligheder. Og selvom vi ikke ved så meget om plottet, er forventningerne til hans nye film 'Interstallar' store.
 
Den nye trailer er netop kommet, og den giver lidt flere svar på det mystiske projekt end hidtil. Der er både masser af kornmarker, lidt om Matthew McConaugheys karakter, og endelig en tur ud i rummet på bedste Gravity-manér.

Det hele ender ganske kryptisk, så i bedste Nolan-stil er der stadig masser at glæde sig til i den endelige film.

Anne Hathaway, Jessica Chastain og Casey Affleck er blandt de øvrige navne på den imponerende rolleliste.

Interstaller får premiere den 16. november.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0

Nolan har en evne til at ramme plet i emner, der mærker vores nutid. Vi føler os mere og mere fremmedgjorte fra et liv i pagt med naturen - har vi brug for at gå tilbage til et liv i kornmarkerne eller frem mod en helt ny virkelighed. In Nolan we trust.

Christian

Folk der ikke kan se det uhæmmede gigantiske potentiale i sådan en film her, de kan jo altid nøjes med Transformers 4, hvis det er det de vil.

Det her er en Nolan film. Det er en sci-fi epic. Det er en original film og det er røv fedt. Elsker hvorledes filmens plakat også perfekt understøtter filmens feel (dømt ud fra denne trailer).

Number 1 must-see i år!

Mikkel Poulsen

Altså Christopher Nolan skuffer aldrig og jeg er skeptisk for hans kommende Interstellar film. Om tidsrejser ormehuller og andre hypoteser som Albert Einstein ikke var i stand til at bevise men Christopher Nolan kan bevise os med måske? og med rigtig gode skuespillere præsentationer samt Christopher Nolan bag kameraet, og alle de kornmarker vi ser i traileren jeg tænker lidt er det mon det hus de også bruger i Superman Returns samt Man Of Steel. For det ligner det meget vel men alt i alt tror jeg vi får nogle rumvæsner og se i filmen når de er kommet ud i rummet, eller endnu mere overraskende i ærmet det er en rigtig smuk trailer meget mørk dybde trailer. Jeg længe har set!!

Stine

siger Michael Caine, da han prøver at shanghaje Matthew McConaughey til at rejse igennem ormehuller for at finde nye planeter, vi kan bo på.

Er det Interstellars lære? At når vi har ødelagt Jorden, så rejser vi bare ud i rummet og finder en ny planet, vi så kan befolke, overbefolke og til sidst ødelægge? Brug og smid væk. Hvis det er moralen, så tror jeg, at jeg springer filmen over.

Peteruser/685812

Jeg tror ikke dine analytiske evner er særligt skarpe, hvis det var den konklusion du kom frem til! :-P

Wayne

Man kan ikke påstå at Nolan er forudsigelig, han laver ikke to film som er ens - og at vælge et af Hollywoods varmeste navne, Matthew McConaughey, til en hovedrolle, er genialt.

Helt ærligt, hvem havde for 3 år siden forudset at McConaughey ville blive en af de bedste og mest eftertragtede skuespillere?

Legolars

Den ser rigtig flot ud - men tror det bliver en laang film

Julius

Ifølge diverse interviews vil Nolan gå i en anderledes retning med Interstellar end med sine tidligere film, hvilket betyder han vil sætte mere fokus på familielivet og -bruddet, der kommer af at forlade sin familie for, ja muligvis, altid, for at udforske rummet. Jeg er positivt overrasket over traileren og jeg glæder mig om muligt endnu mere til november nu!

Shogun86

Glæder mig sjovt nok som et lille barn (som venter på julemanden kigger forbi igennem skorstenen) til november måned ruller ind på det store lærred, efter at have set de episke 2:19 af mit liv for i år streame forbi mine øjne = @_@....

That's it! bliver helt sikkert indendørs så der ikke sker noget med mig inden filmen rammer Imperial herhjemme i DK xD hehe!

CINEMANDRUP

Intet mindre end spektakulært, hvor du allerede nu bliver suget ind i filmen og bare må vide besked om hvad der sker og foregår. Nolan taktik med 'less is more' overmander en fuldstændig, da han er mesternes mester til dette.

På de ca. 3 minutter traileren varede er vi allerede så dybt involveret i denne film på et følsomt plan at vi føler os tvunget til at skal se Nolan nye mesterværk. Nolan er ikke bange for at gå hele vejen med både lette og svære emner. Han har et es i ærmet til os - I just know it - og med dette ryder han bordet og vinder.

Nolan, du er genial.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Stine Teglgaard

Du rammer jo helt plet med de to øverste.
Jeg er mest til
Carrie
Blow Out
Dressed to Kill
Carlito's Way

9 timer siden
Antaeus

Bedst indtjenende film nogensinde er nu engang ikke Endgame, men Borte Med Blæsten.

2 dage siden
Wayne

Carlito's Way
Body Double
Mission: Impossible
Snake Eyes
The Untouchables

3 dage siden
Anna

Kan varmt anbefales, hvis man er til feel good movies og interesserer sig for mad. Jeg kommer helt sikkert til at se den igen :)

3 dage siden
Stine Teglgaard

Ja han er værd at hylde!

Hvad er dine favoritter?

MVH Stine

4 dage siden