Cookie- og Privatlivspolitik
Ny trailer til 'Guardians of the Galaxy'

Ny trailer til 'Guardians of the Galaxy'

Endnu en veloplagt smagsprøve

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

Om lidt over to måneder ved alle, hvem Chris Pratt er. I hvert fald hvis man skal dømme ud fra denne nye trailer til Marvels kommende superhelte-film 'Guardians of the Galaxy', hvor han spiller hovedrollen.

Udover Pratt medvirker Zoe Saldana, Bradley Cooper, Dave Bautista og Vin Diesel som de andre modvillige slyngelhelte… og det ser vitterligt underholdende ud!

Guardians of the Galaxy får dansk premiere den 31. juli.

Er vi de eneste, der glæder os?

 
Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Sørenuser/124708

Dette er vel nok en af de bedste marketing-kampagner, jeg overhovedet har set.

At dømme ud fra de to hidtidige tailere, bliver dette den sjoveste og mest ubderholdende adventure-film siden Star Wars og Indiana Jones -serierne!

Kan det ikke være bedøvende lige meget, om man har hørt om Guardians of the Galaxy eller ej? Om de er fra Marvel Studios eller ej? Bare se de trailers! Hold da helt kaje, mand! Det ser ud til at blive blockbuster entertainment for alle pengene .. and then some!

Jeg har været kæmpe fan af Marvels tegneserier i 30 år ... og jeg glæder mig helt ENORMT til denne her film PÅ TRODS af, at det er en Marvel-film (jeg har ikke været ubetinget begejstret for de fleste hidtidige Marvel-film, inklusive Avengers).

Mikkeluser/609931

Undskyld.. men jeg kan virkelig ikke forstå folks negativt omkring den her film, Marvel er ved at sætte nye højder i det univers og hvad fanden havet folk regnet med efter man så Thranos i avengers efter rulleteksterne..

self sku Guardians of the Galaxy være med og ha en film, det siger sig selv jo!

Hvis man er Marvel fan og har fulgt med fra starten, så skal man se den her!!..

hvis man ikk er, så skal man bare hold sin mund

Laurauser/906212

Jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal mene om den her film ! Jeg glæder mig SÅ meget! tror det bliver så underholdene ! men det er også et sats! men Marvel kan virkelig gøre det ! de kan virkelig ramme rigtigt !! Det jo en mega pengemaskine de har skabt :D
Men btw A+ for musik brug ;) haha

CINEMANDRUP

Det ser ud og lyder til at der er dømt kaos - af den gode slags - når dette superheltekuld rammer skærmen. Det ser slagkraftigt ud med masser af action og humor kommer til at spille en væsentlig rolle i dette helteunivers.

Jeg er spændt på at se hvad dette bringer med sig og det er det nye skud på stammen, den nye heltedille som alle vil dyrke.

Vi er hermed klar til Starlord og kaos, now lets get to the galaxy:-)

Danish Dynamite

Denne glæder jeg mig meget til at se, og god skuespiller-liste i mine øjne!

Mikkel Poulsen

+ The Amazing Spider-Man 3 i 2016, The Amazing Spider-Man 4 i 2018. Og sikkert The Amazing Spider-Man 5 i 2020! :)

Jacob

Nu er jeg ikke 100 % inde i ejerforholdet hos Marvel, men en søgning på nettet kan hurtigt afslører at selvom Disney ejer Marvel Studios, så er visse helte udliciteret til andre filmselskaber. Der hersker en udbredt misforståelse omkring, at f.eks. X-Men og Fantastic Four ikke tilhører Marvel. Det er bare 20th Century Fox som skyder penge i filmene.

Som der bliver pointeret så ejer Sony Spider-Man, og sidste år bragte kino.dk en artikel om at de ikke har tænkt sig at give slip på Peter Parker. Med hensyn til The Amazing Spider-Man 4 er den vist stillet lidt i bero, for at afvente succesen/fiaskoen på 2'eren og mulighederne omkring 3'eren, som Marc Webb ganske vist allerede er tilknyttet. 5'eren, hvis den da skulle blive til noget, tror jeg der er lidt længere udsigt til, da en solofilm om Venom og superskurkegruppen Sinister Six som bekendt er i støbeskeen først.

Jeg er spændt på det kaos som snart vil opstå omkring Quicksilver, der i Days of Future Past er Magnetos søn. Men til næste år i Age of Ultron er alt tilknytning til X-Men væk, og Quicksilver er her ikke mutant, samt at hans tvillingesøster Scarlet Witch er med.

Thomasuser/855180

Marvel/Disney har solgt rettighederne for Spiderman til Sony, så man kan ikke regne disse film, med ind under Marvel projekter længere, selv om det oprindelig er Marvel. Ligeledes er rettighederne for X-men også blevet solgt fra, så de er heller ikke med på listen over film som indgår under Marvel. :)

Maria

Indtil videre ved jeg ikke hvad jeg skal mene om filmen.

Jo, jeg kommer til at se den, men kun fordi jeg har en forkærlighed for superheltefilm. Men indtil videre er jeg ikke over-super-spændt når jeg ser nyt fra filmen.

Man kan godt blive lidt i tvivl om Disney måske er gået for vidt med at introducere superhelte som stort set ingen kender til, ud over de hardcore tegneserielæsere? Det må tiden vise.

Wayne

Jeg er lidt i tvivl om at den måske mere ender som komisk film. Det er der selvfølgelig heller ikke noget i vejen for, hvis det bliver så gennemført som i Kick-Ass.

Men mon vi er så heldige?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

Jeg er også delt, men respekt for at han siger fra. Måske han også er lidt usikker efter kritikken af Krystalkraniets Kongerige.

18 timer siden
Thomas

Hej. Jeg er en kæmpe Terminator fan. Jeg er enig med mange i at de 2 første film er de bedste. Men syntes egentlig at de alle er gode.

22 timer siden
Wayne

Spielberg har været perfekt som formidler af Indy's eventyr - og ville helt sikkert kunne have gjort det igen.

1 dag siden
Jacob

Synes at de to seneste Jurassic World har været tynget af CGI dinoer, samt at det har været nærmest ufrivillig komisk med Indominus Rex og Indorapt

2 dage siden
Wayne

Beklager - jeg har vist taget den fra hukommelsen, og ikke tjekket IMDb :-). Og Leiter var vist en tastefejl.

3 dage siden

Aktive debatter