Cookie- og Privatlivspolitik
Matt Damon tilbage som Jason Bourne?

Matt Damon tilbage som Jason Bourne?

Han vil vende tilbage på to betingelser...

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

Matt Damon har udtalt i et interview med CNBC, at han gerne vil genoptage sin hovedrolle i filmserien om CIA-agenten Jason Bourne på to betingelser: Instruktøren og en god historie.

- Jeg har altid været åben for muligheden, hvis Paul Greengrass vil instruere. Vi har bare aldrig været i stand til at finde på en historie.

- Det føltes som en god afslutning sidste gang. Når det er sagt, så elsker jeg den karakter, og jeg ville elske at finde ud af, hvad der sker med ham.

Paul Greengrass instruerede den anden og tredje film i serien, Bourne Duellen og Bourne Ultimatum. Den fjerde film The Bourne Legacy var Damon-løs og havde i stedet Jeremy Renner i hovedrollen som CIA-agenten Aaron Cross, som må flygte pga. Bournes afslørninger i de forrige tre film.

'The Bourne Legacy' solgte ikke lige så mange billetter som de tre forrige film i serien, og anmeldelserne var ikke ovenud begejstrede. Publikum synes åbenbart ikke det er lige så godt uden Matt Damon. Ikke desto mindre er der en femte Bourne-film på bordet, hvor Jeremy Renner vender tilbage. Men udelukker det et comeback for Damon?

Bourne 5 er sat til foreløbig premiere den 13. august 2015.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lilo Bergman Kock

Matt var efter mine øje den bedste !

Helle Maribo

Matt Damon er den eneste rigtige til at spille Bourne! The Bourne Legacy var for mig ikke en del af den gode historie om Jason Bourne, men alene endnu en actionfilm der ville høste seere og derfor benyttede sig af navnet for at score billige point.

louise

Jeg kan ikke tænke på en bedre nyhed! Nu håber jeg bare at instruktøren tager sig sammen, og får sat en vild historie sammen! ;)

CINEMANDRUP

Det er så ubeskriveligt awesome nyt, at Damon vil genindtage sin rolle som den iskolde yndlingsagent. Jeg skal nok bede min aftenbøn hver eneste aften, bare Paul Greengrass og Matt Damon kommer med en officiel bekræftelse på et projekt.

The Bourne Legacy var skam ikke dårlig, men på ingen måde på højde med de første tre film - og det skyldes instruktion og ingen Bourne. Der var ellers god action go spænding nok, men føltes tom uden selve hovedpersonen som titlen refererer til.

At de kunne gøre fælles front Aaron Cross og Bourne kunne være fedt eller bedre endnu, et showdown imellem dem. Men lad os nu først og fremmest få Matt Damon tilbage i den rolle

Greengrass - Hør min bøn og sig JA

Wayne

at de valgte at kalde filmen The Bourne Legacy.

Det virkede lidt som en tv-serie som skulle køre ved siden af den rigtige Bourne film, og det havde været en god idé.

Filmen var såmænd spændende nok - men hvorfor ikke bare kalde den Aaron Cross, når det var ham det handlede om?

Det er fint nok at der er referencer til Bourne universet, de kunne jo også ultimativt mødes i en film sammen.

Mht. Damon og Bourne - ja hvis historien er god, så kom med den. Der kan sagtens være flere hemmeligheder, og mere action i den serie.

Jacob

... plotmæssigt kunne man sikkert strikke noget sammen, men selvom Jason Bourne og Aaron Cross tilhører hver sit projekt, så lyder det for mig en kende forvirrende, at vi sådan skal zig-zagge mellem Matt Damon og Jeremy Renner. Jeg var som sådan ikke negativ over The Bourne Legacy, og jeg så gerne dem begge vende tilbage til franchisen. Det kunne være fedt at se dem gøre fælles front, men først lige se dem mødes i kamp for at se hvem af dem der er stærkes.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.