Cookie- og Privatlivspolitik
J.J. Abrams udgiver ny Star Wars-video

J.J. Abrams udgiver ny Star Wars-video

Instruktøren bekræfter, at der kommer flere skuespiller-annonceringer

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

J.J. Abrams benyttede den officielle Star Wars-dag, den 4. maj, til at udsende en lille videohilsen med sig selv og manuskriptforfatteren Lawrence Kasdan.

Og nej, der er ikke meget nyt at hente her, men Abrams bekræfter, at flere skuespillere vil blive annonceret. Sidste uge blev størstedelen af rollebesætningen offentliggjort, men det blev også hurtigt meldt ud, at der mangler i hvert fald én stor, kvindelig rolle på plakaten.

Videoen giver os ikke noget nys om, hvem hun kunne være, men understreger blot, at Abrams og Kasdan arbejder på filmen i London, og at de savner deres familier i L.A.

Star Wars: Episode VII får premiere den 17. december 2015.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mickey

Kunne være fedt med nogle af dem fra de sidste nye film, Hayden Christensen, Samuel Jackson, Liam Neeson etc. Ved godt det ikke passer ind i den historie some der er tale om, men for fanden det ville være det fedeste!

Kunne være fedt at se en skuespiller som James Franco i de nye film, tror han ville være en god Sith-apprentice. Tror også Idris Elba ville være god, enten som Sith eller Jedi.
Josh Hartnet som Jedi kunne også være interessant. En ny kvindelig rolle kunne måske besættes af enten Scarlett Johansson eller Kate Beckinsale.

Den ultra onde Sith-Lord, skal bare være Willem Defoe, og hans næstkommanderende skulle være Michael Fasbender!

Ved godt det er ønsketænkning, men for fanden da, hvis bare en af disse kommer på.......ville være det bedste!!!!

Wayne

Hayden Christensen, Samuel Jackson og Liam Neeson's roller er jo allesammen døde - så det bliver svært... ,-)

Resten af dine forslag kunne jeg sagtens forestille mig - især Willem Defoe og Michael Fasbender.

Patrick

Jeg håber den nye skuespiller som bliver offentliggjort er en kvindelig rolle og enten Lupita Nyong'o eller den ukendte Maisie Richardson-Sellers som også er blevet stærkt rygtet.

Jacob

En stor kvindelig (hoved)rolle kunne være datteren af Han Solo og Prinsesse Leia (hvis hun da stadig er prinsesse), som passende kunne være den ene af den nye, unge trio der eftersigende skulle overtage stafetten fra det oprindelige hold. Lige nu er alle bud gode :-)

Patrick

Mit gæt er at Daisy Ridley bliver deres datter. Hun minder lidt om Padmé.

Jacob

... er dit gæt ligeså godt som mit. Men er det Lyong'o der bliver afsløret i den nærmeste fremtid er Daisy Ridley nok mere oplagt som det nye medlem af Skywalker familien. Mon hun i så fald har en ukendt bror, eller minder det lidt for meget om noget andet? ;-)

Patrick

måske være lidt for tæt på noget vi har set før :P Men en kendt bror er nok en mulighed :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.