Cookie- og Privatlivspolitik
"Hvis man er til 'Fight Club', kan denne film virkelig anbefales!"

"Hvis man er til 'Fight Club', kan denne film virkelig anbefales!"

#kinotur på 'The Double'

Stem op!
3
Stem ned!
-1
(reset)

Vi inviterede brugerne ind til en #kinotur på The Double, der er en opdatering af Dostojevskijs 'Dobbeltgængeren'.

Filmen får først premiere den 5. juni, men allerede nu kan vi dele brugernes dom over filmen.

Responsen er overvejende positiv med stor ros til især Jesse Eisenberg, der spiller den krævende dobbelt-hovedrolle. Filmen sammenlignes flere steder med Fight Club og ord som"gennemført" og "bizar" bliver hyppigt brugt til at beskrive den mørke komedie.Her er et udsnit af anmeldelserne, der kan læses i fuld form på filmens profil.

Karina:
"Jeg fik lyst til skiftevis at slå og trøste Jesse i rollen som Simon. Så god var han."

Twister

"Bizar og surrealistisk i stil såvel som plot, men det forhindrer ikke filmen i at være underholdende såvel som spændende. Helt klart en anbefaling værd, til enhver biografgænger der søger en speciel og atmosfærefyldt filmoplevelse."

Maria
"Virkelig speciel, anderledes og sort med sort på. Franske filmfolk ville være misundelige. Se den hvis du elsker psykologiske thrillere, for lige den genre nailede filmen til perfektion."

Pandro
"Jeg elskede hele følelsen af filmen. Den var dyster, men også sjov. En helt igennem gennemført thriller. Vi har alle haft følelsen af at være ubetydelig, men tænk at være så ubetydelig, at man ligefrem forsvinder i systemet?"

Villads
"Denne thriller, synes jeg, var helt gennemført. Jesse Eisenberg gør det virkelig sygt i denne her rolle og viser igen, hvorfor han er sådan en fantastisk skuespiller!"

Ina
"Den hælder meget over til drama/thriller-genren, men har også nogle meget komiske og quirky øjeblikke, hvilket gør, at jeg rent faktisk ville anbefale den for de fleste mennesker. Tag ind og se den, især hvis du kan lide psykologiske thrillers à la 'Fight Club'."

Natalie
"De filmiske virkemidler bruges overlegent, og især lydsiden er helt genial - omklamrende, klaustrofobisk, forvirrende. Jesse Eisenberg spiller fantastisk, og filmen er absurd, morsom, spændende og udfordrende. Klart anbefalelsesværdig!"

Tue
"Denne film var lidt for højtflyvende og surrealistisk for mig (...) og manglede efter min mening lidt jordnær action."

Gitte
"Både melankolsk, mystisk, sort, underholdende, fin og skræmmende. Skal jeg grine, skal jeg græde, prøve at finde en mening i galskaben eller bare opleve det, der nu engang sker?"

Katrine
”Desværre formåede plottet ikke at leve op til mine forventninger. Filmen ledte primært mine tanker hen på ’Fight Club’, og historien var en anelse vag. Dette er klart en film man skal se, hvis man er fan af Hr. Eisenberg. Han gør det genialt!”

Louise
"Handlingen foregår mere i det indre end det ydre, og filmen har sit eget (langsomme) tempo og kræver fuld indlevelse. Selv om filmen ikke var min kop yndlings-te, har jeg taget mig selv i at tænke over flere aspekter og problemstillinger flere gange efterfølgende - en tankevækkende film."

Lars Dawa
"Jeg kunne godt lide starten af filmen, som var et mix af noget noir og Charlie Kaufmann - men den udviklede sig desværre i en temmelig absurd retning."

Loveaffleck
"Filmen er dyster, komisk, speciel og surrealistisk - sådan set lidt a det hele. En helt igennem gennemført film med dygtige skuespillere på rollelisten. Dette er helt klart Jesse Eisenbergs bedste stykke arbejde hidtil, ville jeg mene. Hvis man er til "skøre hjernevridere" og 'Fight Club', kan denne film virkelig anbefales!"

#kinotur er et arrangement, hvor kino.dk inviterer brugerne ind til en særvisning af en kommende film. Til gengæld beder vi deltagerne om at dele oplevelsen på de sociale medier og anmelde filmen på sitet. Konceptet er ikke helt nyt, men har ligget i dvale i et stykke tid, for nu at vende tilbage med nye kræfter. 

Hold øje med #kinotur på Facebook, Instagram og Twitter.

 

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Asgeruser/70414
Asgeruser/70414

vi ses

6 timer siden
Kattesjovuser/423704
Kattesjovuser/423704

Havde håbet at Wonder woman ville starte i biografen til maj. Den film havde jeg glædet mig til at se i biografen.

5 dage siden
Jemuser/635531
Jemuser/635531

Dette produkt er skørt nok til at blive lavet i virkeligheden

1 uge siden
TheDayDreamer

Yes! Endelig fik vi lov at få det første kig på hvad den her 2'er kommer til at byde på - and I gotta say, I like what I'm seeing!

1 uge siden
Rasmus/Musen

Det kan da være, at jeg vil overveje at se serien på et tidspunkt også. Hvis den er så populær for tiden, så kan det næsten kun være godt, ;-).

1 uge siden

Aktive debatter