Cookie- og Privatlivspolitik
"Hvis man er til 'Fight Club', kan denne film virkelig anbefales!"

"Hvis man er til 'Fight Club', kan denne film virkelig anbefales!"

#kinotur på 'The Double'

Stem op!
4
Stem ned!
-1
(reset)

Vi inviterede brugerne ind til en #kinotur på The Double, der er en opdatering af Dostojevskijs 'Dobbeltgængeren'.

Filmen får først premiere den 5. juni, men allerede nu kan vi dele brugernes dom over filmen.

Responsen er overvejende positiv med stor ros til især Jesse Eisenberg, der spiller den krævende dobbelt-hovedrolle. Filmen sammenlignes flere steder med Fight Club og ord som"gennemført" og "bizar" bliver hyppigt brugt til at beskrive den mørke komedie.Her er et udsnit af anmeldelserne, der kan læses i fuld form på filmens profil.

Karina:
"Jeg fik lyst til skiftevis at slå og trøste Jesse i rollen som Simon. Så god var han."

Twister

"Bizar og surrealistisk i stil såvel som plot, men det forhindrer ikke filmen i at være underholdende såvel som spændende. Helt klart en anbefaling værd, til enhver biografgænger der søger en speciel og atmosfærefyldt filmoplevelse."

Maria
"Virkelig speciel, anderledes og sort med sort på. Franske filmfolk ville være misundelige. Se den hvis du elsker psykologiske thrillere, for lige den genre nailede filmen til perfektion."

Pandro
"Jeg elskede hele følelsen af filmen. Den var dyster, men også sjov. En helt igennem gennemført thriller. Vi har alle haft følelsen af at være ubetydelig, men tænk at være så ubetydelig, at man ligefrem forsvinder i systemet?"

Villads
"Denne thriller, synes jeg, var helt gennemført. Jesse Eisenberg gør det virkelig sygt i denne her rolle og viser igen, hvorfor han er sådan en fantastisk skuespiller!"

Ina
"Den hælder meget over til drama/thriller-genren, men har også nogle meget komiske og quirky øjeblikke, hvilket gør, at jeg rent faktisk ville anbefale den for de fleste mennesker. Tag ind og se den, især hvis du kan lide psykologiske thrillers à la 'Fight Club'."

Natalie
"De filmiske virkemidler bruges overlegent, og især lydsiden er helt genial - omklamrende, klaustrofobisk, forvirrende. Jesse Eisenberg spiller fantastisk, og filmen er absurd, morsom, spændende og udfordrende. Klart anbefalelsesværdig!"

Tue
"Denne film var lidt for højtflyvende og surrealistisk for mig (...) og manglede efter min mening lidt jordnær action."

Gitte
"Både melankolsk, mystisk, sort, underholdende, fin og skræmmende. Skal jeg grine, skal jeg græde, prøve at finde en mening i galskaben eller bare opleve det, der nu engang sker?"

Katrine
”Desværre formåede plottet ikke at leve op til mine forventninger. Filmen ledte primært mine tanker hen på ’Fight Club’, og historien var en anelse vag. Dette er klart en film man skal se, hvis man er fan af Hr. Eisenberg. Han gør det genialt!”

Louise
"Handlingen foregår mere i det indre end det ydre, og filmen har sit eget (langsomme) tempo og kræver fuld indlevelse. Selv om filmen ikke var min kop yndlings-te, har jeg taget mig selv i at tænke over flere aspekter og problemstillinger flere gange efterfølgende - en tankevækkende film."

Lars Dawa
"Jeg kunne godt lide starten af filmen, som var et mix af noget noir og Charlie Kaufmann - men den udviklede sig desværre i en temmelig absurd retning."

Loveaffleck
"Filmen er dyster, komisk, speciel og surrealistisk - sådan set lidt a det hele. En helt igennem gennemført film med dygtige skuespillere på rollelisten. Dette er helt klart Jesse Eisenbergs bedste stykke arbejde hidtil, ville jeg mene. Hvis man er til "skøre hjernevridere" og 'Fight Club', kan denne film virkelig anbefales!"

#kinotur er et arrangement, hvor kino.dk inviterer brugerne ind til en særvisning af en kommende film. Til gengæld beder vi deltagerne om at dele oplevelsen på de sociale medier og anmelde filmen på sitet. Konceptet er ikke helt nyt, men har ligget i dvale i et stykke tid, for nu at vende tilbage med nye kræfter. 

Hold øje med #kinotur på Facebook, Instagram og Twitter.

 

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Johnny

Elskede Ben Affleck som batman der passet han pisse godt ind... Men han passet ikke på bruce wayne rollen men er spændt på den ny film

2 timer siden
Horsi

Så du mener ikke at det er Lars vi hører selvom artiklen hævder det?

13 timer siden
Alex

Det vel svært at overgå Christian Bale, men han skal da have en chance

23 timer siden
Jacob

Ben Affleck var hellere ikke det indlysende valg, så jeg vil ikke allerede dømme Robert Pattinson ude.

3 dage siden
Isabella

Jo det var engang jeg var stor Twilight fan og det var nok det jeg læste mest i mine teenage år, men jeg forstår ikke hvorfor alle skal hade så meg

3 dage siden

Aktive debatter