Cookie- og Privatlivspolitik
Her er plakaten til 'Sin City 2' du ikke må se

Her er plakaten til 'Sin City 2' du ikke må se

Forbudt pga. Eva Greens bryster

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

The Weinstein Company har sendt en ny plakat på gaden til deres kommende tegneseriefilmatisering 'Sin City: A Dame to Kill For'. Og just som den kom ud med en pressemeddelelse, blev den erklæret forbudt af de amerikanske censurmyndigheder, MPAA.

Plakaten viser en letpåklædt Eva Green med en meget gennemsigtig kjole og en pistol i hånden. Pistolen havde MPAA ikke noget at udsætte på, men brysternes "synlighed" var altså for meget.

Marketingmæssigt var det et smart træk af Weinstein, for nu florerer plakaten på nettet og bliver samlet op af medier (som os) med overskrifter som "Her er plakaten til 'Sin City 2' du ikke må se" og noget med bryster.

Ud over Green er rollelisten fyldt op med navne som Jessica Alba, Mickey RourkeBruce Willis og Joseph Gordon-Levitt.
 
Sin City: A Dame to Kill For får premiere den 28. august.

Sin City: A Dame to Kill For

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Kathrineuser/143233

Det er sært når et land bliver så fremmedgjort overfor noget så naturligt som bryster og nøgenhed i al almindelighed. Blod, vold og lemlæstelse er fint. Bare de har tøj på.
Det er det samme at bryster er blevet så seksualiseret at kvinder ikke engang kan amme deres børn uden at støde andre. Man skulle tro at disse frygtsomme eksistenser har glemt hvad bryster egentlig er til for.

Hvor herre til ged for et misforstået menneskesyn.

Og når alt det er sagt: flot plakat!

Antaeus

Et er USA, men de er ikke meget bedre i Sverige. Her må man dårligt vise bar mave eller ryg.

Det er nu også lidt sjovt med de fransk/belgiske tegneserier når de overføres til engelsk-tekst så rettes der også lige ind med censur-stokken. Alt der bare minder om nøgenhed censureres og i "De Sorte Smølfer", har man lavet smølferne lilla, man kan jo ikke have at de onde smølfer er sorte.

Thomas

Typisk Amerikanere. Du må gerne se alt den vold du vil. Men hvis du ser en smuk kvinde eller en der bander, så kommer censuren efter dig med den sorte tusch. De ville da flippe helt ud hvis de så de tegneserier som filmen er baseret på.

Jacob

.. men hva' må vi så?" Tja, med al den sex og vold der hersker i de fleste film undrer jeg mig også over, at den her plakat kan hidse de amerikanske myndigheder sådan op.

CINEMANDRUP

Det er alt for lokkende at sige, at dette er den forbudte plakat som er blevet pillet ned og ikke må vises, for hvad gør folk så: De vil sku da se hvad al snakken er om.

Amerikanske plakater kan nærmest ikke få nok våben proppet ind i billedet og det er der ingen som råber op om, men så snart der vises et billede af en nøgen kvinde - som i dette tilfælde ikke engang er nøgen er der dømt agurketid og klagerne får ingen ende.

De sparker nærmest sig selv bagi, for de skaber et kæmpe hype om plakaten og giver uanelige mængder af omtale til filmen.

Jeg er personligt en af de personer som glæder mig meget til filmen og har svært ved at se hvad problemet er. Det er et stilfuldt og stemningsfyldt billede der har erotisk karakter, men hun er jo ikke nøgen, så nu må det være tid til en tudekiks til de sarte. Der verserer stor enighed om at der findes plakater som er meget meget værre end denne, for den her plakat er ikke dårlig. Punktum

dippegalantuser/922792

...er voldsomt stødende, men det er jo ikke noget nyt, at man i USA ikke vil have den slags plakater hængende frit fremme. Derfor er plakaten jo naturligvis lavet for at provokere og dermed skabe omtale på den front.

Wayne

Tænk at jeg kom til at se den!

Ja, ingen tvivl om at plakaten nu får endnu mere liv, efter at den er blevet forbudt. Jeg kan huske at Angelinas brystvorter blev fotoshoppet væk i plakaten til Tomb Raider, så der er ikke meget nyt under solen.

michael

de er skrub skøre de Amerikaner. våben og blod er okay, men lidt hud og verden går under. har da set meget værre plakater fra amerikanske film end denne. men når det sagt er det da en ganske flot billede

Stine

Det må være kedeligt at leve i USA, når de er så bornerte. Eva Green er jo ikke nøgen på billedet. Stik MPAA en tudekiks.

Lukas

Af alt hvad jeg ved om hendes holdning til nøgenhed i film så gør hun det gerne, og den kom ikke som en overraskelse at sådan en plakat vil dukke op, især hvis man kender til hendes karakter i tegneserien, og jeg så 300 Rise of an Empire h or hun også viste hud, så det er ikke overraskende at der vil være en plakat det viste lidt for meget hud.

Det er dog ikke det værste eksempel på plakater der er blevet censureret eller blevet taget ned, Mange steder i usa er plakaterne til Kick-Ass 1 og 2, har de fjernet Ass fra plakaten, viser blot hvor skørt tingene kan være til tider.

Og jeg glæder mig til at se den.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Johnuser/380510
Johnuser/380510

Nu der ikke blev plads til Coen-brødrene må det blive den sorte humor der vinder.

30 minutter siden
Karinuser/411488
Karinuser/411488

Med Blinkende lygter på 2.pladsen

1 time siden
Michael

Dead Snow 2, den er bedre lavet på så mange måder, især humordelen, den kommer også med noget nyt og virker som et frisk pust til genren.

3 timer siden
Renéuser/737123
Renéuser/737123

Havde fornøjelsen af at se Valhalla. Fantastisk film, med massere af action, god fortælling og skuespil i høj klasse.

1 dag siden
michael

SÅ den for noget tid siden og nu, lige som dengang, kuldegysninger. synes den er rigtig godt lavet og rigtig godt klippet.

1 dag siden

Aktive debatter