Cookie- og Privatlivspolitik
Godzilla-instruktør instruerer den næste Star Wars-film

Godzilla-instruktør instruerer den næste Star Wars-film

En drengedrøm går i opfyldelse for Gareth Edwards

Stem op!
7
Stem ned!
-2
(reset)

Godzilla-instruktøren Gareth Edwards skal instruere den første film efter J.J. AbramsStar Wars: Episode VII.

Støvet var kun lige begyndt at lægge sig efter verdenspremieren på hans film om det store japanske monster, da Legendary Pictures offentliggjorde nyheden om, at de allerede havde sat gang i en efterfølger.

Den officielle melding er stadig, at Edwards er efterfølgerens instruktør, men det ser nu ud til, at han bliver en overordentlig travl mand.

Starwars.com kommer nemlig i dag med nyheden om, at Edwards skal instruere en anden efterfølger:

- Ud over den kommende, nye Star Wars-trilogi, har Lucasfilm og Disney påbegyndt udviklingen af flere enkeltstående film, der vil byde på nye historier uden for sagaens kerne. Gareth Edwards skal instruere den første af disse film, med et manuskript af Gary Whitta. Filmen får premiere den 16. december 2016, skriver sitet.

Det er gået stærkt for den unge Edwards, siden han i 2010 skrev, instruerede, fotograferede og skabte de visuelle effekter på sin første film Monsters med et minimalt budget.

Nu står han i front for to af tidens største franchises, men det er ikke overraskende Star Wars, der betyder mest for ham. Edwards udtaler i pressemeddelelsen:

- Lige siden jeg så 'Star Wars' for første gang, vidste jeg, hvad jeg ville med mit liv: Være en del af oprørsbevægelsen! Jeg kunne ikke være mere beæret og spændt over at drage ud på denne mission med Lucasfilm.

Samtidig med udnævnelsen af spin-off-filmens instruktør kom det også frem, at Gary Whitta skal skrive manuskriptet. Whitta er mest kendt for at have skrevet
The Book of Eli og After Earth. Derudover har han fungeret som forfatter på et par computerspil.

Star Wars-lejren ser ud til, at tage ved lære af Marvels utrættelige produktionsplan ved at sætte skub i en (næsten) uoverskuelig mængde film.

Hvis det går som planlagt, kan vi således se frem til premieren på en ny Star Wars-film hver december fra og med næste år. Og i hvert fald seks år frem.

Hvad synes du om udnævnelsen af Gareth Edwards som Star Wars-instruktør?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Antaeus

Det er super fedt hvis vi får et kæmpe univers af Star Wars film, men det skal for alt i verden være af fremragende kvalitet.

Book of Eli var virkelig ringe, det bekymrer mig noget. De andre film har jeg ikke set. Det positive er at ham Edwars lyder som han er dedikeret til opgaven og fan og derfor også tager den super seriøst. Så må vi håbe han også magter det, men historien skal jo også være i orden og det skal altså være af en helt anden kvalitet end Book of Eli.

Men hvem havde forventet at Jackson kunne give os det ultimative i Ringenes Herre når man tænker på hvad han havde lavet forud.

dippegalantuser/922792

Jeg har længe frygtet at spin-off historierne desværre ville blive besat af elendige forfattere og instruktører og det bekræftes desværre nu.

Man kan jo kun håbe at disse folk vil hæve sig op over tidligere præstationer med de rædselsfulde Godzilla og After Earth og de nogenlunde hæderlige Monsters og The Book of Eli, men desværre er Gary Whitta mest at alt involveret i spil-industrien og Gareth Edwards tror jeg bare ikke har mullerne til at løfte så stort et franchise.

Jeg er oprigtigt bekymret for fremtiden for Star Wars universet...

Jacob

Mens rygterne omkring den kommende trilogi har været glødende, så har der været mere stille hvad angår de nye spin-offs. Eneste vi ved om dem er det drejer sig om oprindelseshistorier, og at de vil komme imellem Episoderne. Yoda, Han Solo og Boba Fett er i spil men det er stadig meget tys-tys. Gareth Edwards har bevist han kan tumle med store CGI-monstre, men Gary Whitta skal stramme sig an. Men er det værre end da man oprindeligt hyrede Toy Story 3 forfatteren til den nye trilogi?

Med en ny trilogi, en række enkeltstående fortællinger og to animerede TV-serier får enhver fan stillet sine behov. Men med et køb på 4 mia. dollars skal der også noget til at hive pengene hjem igen.

CINEMANDRUP

Den gode Edwards smeder mens jernet er varmt, skal jeg love for.

Jeg er ikke overrasket over at han kunne komme ombord på Star Wars fronten - ikke i selve sagaen, men en naturlig spin-off lyder spændende og jeg tror, at han kunne være manden for dette spændende projekt.

Jeg er dog også tynget af sorg ved nyheden, når jeg så ser manuskriptforfatter, Gary Whitta ombord på netop dette projekt. The Book of Eli og helt specielt After Earth var i min verden ikke noget stort hit og ikke særligt godt skrevet, for at sige det mildt. Jeg var dybt skuffet. At skulle sætte ham til at skrive manuskript til Star Wars Spin-off gør en hardcore fan bekymret, set i kølvandet på de tidligere film.

Men mere nyt fra Star Wars fronten er vel altid en glædelig nyhed og specielt hvis der står så mange kommende film i kø. Man kan vel ikke andet end slutte med et smil:-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.