Gæt en åbningsweekend - vandt du?

Hvor meget indspillede monsterfilmen i USA?
Billede
(© Warner Bros.)

Godzilla indspillede 93.188.384 dollars i sin tre dage lange amerikanske åbningsweekend. Det gør monsterfilmen til weekendens nr. 1 samt årets næstbedst sælgende åbningsweekend, kun overgået af Captain America: The Winter Soldier.

Vi har helt ekstraordinært tre vindere denne gang, fordi der er to, der har gættet på det næstnærmeste bud. Rimsha gættede på 92,76 mio. dollars, mens både Amalie og Birgitte gættede på 92,5 mio. dollars.

Alle tre vindere har et par fribilletter på vej med posten.

Konkurrencen vender tilbage op til den amerikanske premiere på Maleficent den 30. maj.

---------------------------------------------------------------------------

Snart tramper Godzilla ind i alverdens biografer. Har du et godt bud på, hvor meget monsteret kommer til at indspille i åbningsweekend i USA? Så deltag i vores konkurrence med både fribilletter og ære på højkant.

Spørgsmålet er:

Hvor mange millioner dollars indspiller 'Godzilla' i den amerikanske åbningsweekend fra fredag den 16. maj til og med søndag den 18. maj?

Skriv dit bud i millioner dollars nedenfor. For at deltage skal du være logget ind med din profil. De to brugere, der kommer tættest på tallet, vinder hver især to fribilletter.

Man kan deltage i konkurrencen én gang pr. profil og hustand. Skriver man flere bud, er man diskvalificeret. Deadline er torsdag den 15. maj kl. 23.59.

Den sidste Hollywood-film om Godzilla fra 1998 med Matthew Broderick indtjente 44,047,541 dollars i sin amerikanske åbningsweekend. Kommer den nye megaøgle til at slå sin forgænger?

Godzilla får dansk premiere den 15. maj.

Weekendens endelige åbningsresultat kan ses her på siden om formiddagen tirsdag den 20. maj, når weekendens nøjagtige tal er offentliggjort.