Flintstones vender tilbage

- og du har ikke engang bedt om det
Billede
(© Hanna-Barbera Productions)

Will Ferrell og Adam McKays produktionsselskab har besluttet sig for at genoplive The Flintstones, og de har netop hyret Chris Henchy til at skrive manuskriptet.

Med den mislykkede dinosaurfilm, Land of the Lost, på Henchys CV, kan der forventes mere fokus på de forhistoriske øgler i den kommende live action-film. En rolle til Ferrell, samt flere af hans komiske kolleger, virker heller ikke usandsynlig.

TV-serien om Fred, Wilma og Barney debuterede på de amerikanske fjernsynsskærme i 1960, og Hanna-Barberas animerede sit-com blev den mest succesfulde af sin slags de næste tre årtier, indtil ’The Simpsons’ kom til verden.

Spillefilmsversionen The Flintstones fik premiere i 1994 og indspillede 341,6 mio. dollars på verdensplan. Herhjemme blev komedien med John Goodman også en succes med 298.000 billetter.

Fortsættelsen, Viva Rock Vegas, floppede derimod med 59,5 mio. dollars på verdensplan og 20.000 billetter i de danske biografer.

Spørgsmålet er nu, hvem der skal spille Fred Flintstone, hvem der skal spille Wilma, og om publikum er interesseret i en ny omgang familieskænderier fra stenalderen...