Cookie- og Privatlivspolitik
Den nye Star Trek-instruktør?

Den nye Star Trek-instruktør?

J.J. Abrams' efterfølger er måske fundet

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Det er muligvis gået hen over hovedet på nogen, men den tredje Star Trek-film bliver ikke med J.J. Abrams bag kameraet. Desværre.

Abrams, der rebootede kultsagaen til stor succes med Star Trek og Star Trek Into Darkness, har alt for travlt med Star Wars Episode VII, så Paramount har i stedet øje på Roberto Orci.

Orci, hvem?

Ja, Roberto Orci mangler stadig at debutere som instruktør, hvilket gør ham til det nyeste navn i rækken af uprøvede instruktører, der debuterer med store film - heriblandt Carl Rinsch (47 Ronin) og Wally Pfister (Transcendence) og Rupert Sanders (Snow White and the Huntsman).

Franchises er heldigvis ikke fremmed materiale for Orci, der bl.a. har skrevet de to forrige Trek-film, Transformers og The Amazing Spider-Man 2 samt produceret et hav af TV-serier... om dette gør Orci til en god instruktør, eller om han overhovedet får lov til at tage springet, vil formentlig snart blive offentliggjort.

'Star Trek 3' har stadig ikke en premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

... om det overhovedet var muligt for J.J. Abrams at lave en tredje Star Trek, men det bliver altså en ny fyr bag kameraet. Denne Orci har i hvert fald potentiale til at fortsætte løjerne, og det giver samtidig J.J. Abrams mulighed for at have 100 % fokus på Star Wars.

CINEMANDRUP

Jeg er enig med dig Jacob. At der er et tredje skud i stammen til Star Trek er jo i og for sig godt nyt og Orci kan da uden tvivl med hans bagage/cv også leverer et produkt der er Star Trek værdigt.

Det er supert at staffeten går videre, så Abrams kan have alt koncentration omkring Star Wars, for det får han brug for.

Jacob

Selvom J.J. Abrams er manden som succesfuldt har genstartet eventyrene om Kaptajn Kirk og hans besætning, så vil de hårdeste fans af begge franchises måske have lidt svært ved, at det var den samme instruktør på begge film.

Nu er jeg hverken den helt hardcore trekker, eller har den helt store viden om universet, men de nye Star Trek film er vist blevet kritiseret for at minde lidt for meget om Star Wars. J.J. Abrams har selvfølgelig indrømmet han er dybt inspireret af George Lucas rum-odyssé, men en ny mand vil måske bringe det lidt mere filosofiske element med ind som ellers kendetegner serien. Samtidig skal han selvfølgelig respekterer det som allerede er blevet etableret, og det er en svær balancegang.

Personligt gad jeg godt se klingonerne (siger jeg det overhovedet rigtigt?) som den egentlige hovedfjende i en ny Star Trek.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

Man kunne også forestille sig at Jurassic World vil udvide til serieformatet ligesom Lucasfilm gør i stor stil med Star Wars.

1 dag siden
Jonas user/950929
Jonas user/950929

Normalt ville man kunne finde en ting eller to positivt om en hver film, men dette b films projekt ligner noget lavet af en 3 klasse.

2 dage siden
Thomas

Allermest glæder jeg mig bare til at komme i Biffen igen. Det har jeg ikke været siden 1917... havde premiere.

2 dage siden
Daniel Hartvig Nielsen

Hej Jonas. Biografen er under ombygning, så den forventes først åben til juli.

Mvh.
Hartvig, kino.dk

3 dage siden
Jonas Nikolaj

Hvad med Nordisk film biografer Næstved. Hvornår regner man med, at den åbner?

3 dage siden

Aktive debatter