Cookie- og Privatlivspolitik
Den bedste Disney-film - runde 2

Den bedste Disney-film - runde 2

Stem på din favorit og vind Disney-præmier

Stem op!
33
Stem ned!
0
(reset)

Disneys nye film 'Maleficent' får premiere i morgen. I den anledning spørger vi jer, kære kino.dk-brugere:

Hvilken Disney-klassiker er den bedste?

Jeres stemmer i runde 1 gav os de ti mest elskede Disney-film. Den liste skal nu koges ned til én enkelt vinder.

Jeres ti udvalgte er domineret af Disneys nyere værker fra 90erne og frem. Med på listen er også Disneys seneste og bedst sælgende film Frost.

Top 10'en indeholder dog også et par ældre repræsentanter i form af Peter Pan og Askepot. Disneys allerførste spillefilm Snehvide og de syv små dværge kom lige netop ikke med på listen med en 11. plads.

I står over for et svært valg. Skal man stemme ud fra, hvilken film man har set mest? Den bedste musik? Den flotteste animation? Den man græd eller grinte mest til? Den man helst vil vise et barn? Valget er dit.

Skriv i kommentarfeltet, hvilken film du stemte på og hvorfor, så deltager du i lodtrækningen om disse lækre Disney-præmier.

1. præmie: To biografbilletter til 'Maleficent', en CD med musikken fra Frost og 15 DVD'er med Disney-klassikere. 

2. præmie: To biografbilletter til 'Maleficent', en CD med musikken fra 'Frost' og 10 DVD'er med Disney-klassikere.

3. præmie: To biografbilletter til 'Maleficent', en CD med musikken fra Frost og 5 DVD'er med Disney-klassikere.

Vinderne af både afstemningen og konkurrencen bliver trukket tirsdag den 10. juni.

Maleficent får premiere den 29. maj.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Arne

Løvernes Konge er min favorit. Jeg var i biografen og se den i 94, da den udkom og fik den på VHS efterfølgende, så den ca +1000 gange, så jeg kunne fortælle den hele, og det kan jeg næsten stadig i dag.

Men historien i den er en af de beste disney har lavet, for den kan lære børn og at se problemerne i øjne og ikke stikke af fra dem.

Helleuser/617504

Grundet til dette er det har været en ynglings disney film siden jeg var barn og den har gode sange mv.

Catharinauser/138603

Jeg har stemt på den, fordi det er en tidløs klassiker, som man bare aldrig bliver træt af at se! :)

TheGreatAngel

Løvernes konge har jeg set op til flere gange i løbet af min barndom og hørt deres sange osv. så den er bedst synes jeg :)

Catharina

Jeg er føst i 1988 så er opvokset med De mange dejlige Disney klassikere, så derfor er det svært at lige præcis udvælge en. Har en 3-5 stykker som ynglings. men når alt kommer til alt, så er det nok skønheden og udyret. Denne film havde min mormor og morfar på VHS bånd og jeg så den altid når jeg blev passet af dem. Jeg er vil med dens budskab om, at det ikke er det ydre som skal diktere hvem man er som person, men at det er det indre som tæller. det er det man virkelig forelsker sig i og at hvis man bare giver det en chance, så kan man måske blive positiv overrasket og finde kærligheden og lykken.

:D

Amalie

Jeg har altid elsket Disney-film, og har set dem alle sammen flere gange, gennem hele min barndom. Min holdning er, at Disney-film aldrig er noget man bliver for gammel til!
Derfor var dette her også et svært valg, for det føltes næsten som at skulle vælge mellem sine børn.
Jeg må nok indrømme, at jeg har fået en ny favorit, nemlig Frost.
Jeg synes det er en helt fantastisk film, og jeg er fascineret af de stærke personligheder figurerne i filmen har, specielt Dronning Elsa. Elsa er et bevis på en selvstændig, ung kvinde, der har fået nok og overgiver sig til sig selv, for at kunne være den hun er.
Jeg elsker også, at et af filmens store temaer er kærlighed og det stærke bånd, der er mellem søskende, og så var det bare kærlighed ved første blik, da jeg så Olaf for første gang!
Filmen er gennemført god, både på dansk og på engelsk, og musikken og sangene dertil er geniale og lige til at synge med på.
Frost er helt simpelt en fantastisk film og den har overrasket mig meget, ved at vise sig at være mindst ligeså god som mange af "de gamle" Disney-klassikere.

Cecilie

Dette var en meget, meget svær beslutning, fordi de top 10 film var praktisk talt også min personlige top 10. Ved kun at vælge en føler jeg lidt, at jeg svigter resten af Disney filmene. Men med det sagt, har jeg valgt Peter Pan, fordi det var min absolut yndlings film som barn. Jeg var meget tæt på at slide VHS båndet i stykker, for den er blevet set så mange gange.
Jeg købte Peter Pan på DVD, men det er slet ikke den samme oplevelse, da de har "forbedret" stemmerne eller indtalt nogle nye dvs. det er ikke de samme stemmer, som jeg kan huske fra, da jeg var barn, hvilket, jeg synes, er en skam! Men det er stadig min nr. 1!

Linda

jeg valgte skønheden og udyret fordi det er utrolig smuk i historie og det er helt klart min yndlings tegnefilm. syntes den har et helt utrolig smukt budskab, med at selv om man er grim uden på kan man godt være en smuk prins inden i, den får mig virkelig til at tænker over at udseendet ikke altid tæller men at det der imod er det indre :)

det er bare den bedste Disney film :)

Laura

Løvernes Konge for the win!

Det er den bedste film nogensinde!

Godt budskab, smukke billeder, fantastisk historie.. Der er intet der slår den.

Er kommer igennem så meget, ved hjælp af den film <3 :')

Pimhatai

Jeg havde et dilemma med mig selv, om det skulle være Mulan eller Frozen. Men jeg valgte Mulan. Jeg synes, at den er god, sjov, har god musik og den har et godt budskab. Den viser, at piger ikke behøver at være 'pigede' fordi alle andre piger er det. Man behøver ikke at være som andre, man skal være sig selv og følge sin egen vej.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.