Cookie- og Privatlivspolitik
Den bedste Disney-film - runde 1

Den bedste Disney-film - runde 1

Vinderen er fundet!

Stem op!
34
Stem ned!
0
(reset)

Vinderen af konkurrencen er fundet: Det blev Helena, som nu har en signerede 'Maleficent'-plakat på vej med posten.

Derudover har I bestemt de ti bedste Disney-film, som går videre til 2. runde af vores store afstemning.

Runde 2 bliver sat i gang senere i dag, hvor vi skal finde alle tiders bedste Disney-klassikere, og hvor vi trækker tre vindere af store Disney-præmier. Stay tuned!

--------------------------------------------------------------------

Premieren på Disneys nye film 'Maleficent' nærmer sig og det har sat kino.dk i en heftig Disney-stemning. 'Maleficent' er jo ikke bare en ny eventyrfilm, men faktisk en genfortælling fra en ny vinkel af den gamle Disney-klassiker Tornerose.

I den anledning spørger vi jer, kære kino.dk-brugere: hvilken Disney-klassiker er den bedste? 

I første runde kan I vælge mellem de 52 film, som Disney selv kalder for deres klassikere, og som er udgivet på DVD med et klassiker-nummer. 

I kan stemme på ti film. Denne top 10 går videre til anden og sidste runde, hvor I stemmer på én film, og dermed vælger den bedste Disney-klassiker nogensinde.

Skriv derefter hvilken Disney-periode I bedst kan lide - fx de helt gamle fra 1930-40erne, renæssancen i 1990erne eller de moderne computeranimerede.

Alle, der stemmer og skriver en kommentar, deltager i lodtrækningen om denne flotte 'Maleficent'-plakat, som er signeret af hovedrollerne Angelina JolieElle Fanning og Sam Riley.

Maleficent signeret plakat

Vinderen trækkes onsdag den 28. maj, hvor runde 2 sparkes i gang med nye flotte Disney-præmier.

Maleficent får premiere den 29. maj.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
JegELSKERFilm

Ja STORT TILLYKKE til dig Helena med din unikke Maleficent præmie. (klap, klap) :-)

louiseuser/519249

90'erne er helt klart de bedste men der er også lavet nogle meget gode nogen i 2000'erne, tror det afhænger meget af hvad for en generation man hører til og er i.

Larsjouser/469463

Den nyeste Frost er en rigtig god film med skøn musik. Men ellers kan jeg bedst li' de gode gamle, der kom frem i årtierne før min barndom - før firserne.

Patrick

Jeg synes 90erne er det bedste årti. Jeg vil egentlig helst sige deres guldalder, som så skulle inkludere The Little Mermaid, men den må så holdes udenfor.
De bragede igennem med 3 top film i træk i Beauty and the Beast, Aladdin og The Lion King. Efter det kom der en række film hvor ingen var dårlige, men hvor Pocahontas og Mulan, efter min mening, især gjorde sig godt bemærket.

Tanja

Af alle de fantastiske film, hvordan skal man så kun kunne vælge 10. Så må de jo bedømmes ud fra hvilke film der bare hænger ved og har lyst til at se igen og igen..

Af de tegnefilm som jeg husker allermest er heriblandt følgende 10: Sværdet i stenen, Mesterdetektiven Basil Mus, Aladdin, Løvernes Konge, Herkules, Mulan, Tarzan, Bjørne brødre, Vilde Rold og Frost.

Den altid underholdene lampe ånd Genie: Det bare for meget, jeg taber til et tæppe.

Den følsomme elefant for Tarzan: Mor, er du sikker på vandet ikke er uhygiejnisk, jeg synes det ser lidt tvivlsomt ud.

Hvem kan ikke sidde og grine af de 2 elge fra bjørne brødre der lave konkurrence om hvad de ser på: Jeg ser noget med bark... Et træ.. Jeg ser noget med en lodret stamme... Et træ..

Jeg har ikke noget ynglings periode inden for Disney klassiker. De har hver deres charme og hver deres interne humør, som alle kan være med på. Og alt efter hvilket humør man er i: grine, ked af det, man har brug for lidt venskab eller lidt prinsesse drømme - så kan man tage fat på en Disney klassiker.

N

Jeg er faktisk rimelig glad for at løvernes konge fik flest stemmer, da det er bare en rigtig god film, og bare selve handlingen er god. Selvom de andre film er også sindssyge gode, så jeg rimelig glad for det blev løvernes konge, i hvert fald indtil videre, hvis der kommer en runde to. ♥

Esbenuser/222207

min ynglings periode er 1950 - 1990 for der udspiller mine ynglingsdisney film sig der er selvfølgelig også frost fra år 2013 hvor sangende er helt fantastiske og handlingen ligeså. Nu glæder jeg mig så til at komme ind og se Maleficent i biografen :-) jeg har altid været vil med tornerose og eventyret omkring hende HILSEN KIRSTINE (Esbens datter) :-)

Filmaticuser/847204

Den første Disney film jeg så i biografen var 'Skønheden og Udyret' - og sikken en oplevelse! Jeg var hooked!

Dernæst kom Aladdin, Løvernes Konge og Pocahontas - alle set i biografen, alle er virkelig cremen af Disneys 90'er film. Så den periode vil ALTID have en plads i mit barndomshjerte.

Men jeg kan heller ikke stå for filmene fra 40'erne, især Pinocchio og Dumbo - som indeholder ret barske og mørke elementer. Fænomenale film.

Gubuser/533677

jeg fortrækker klart de nyer film, da humor blevet en meget større del af filmene.

Emilia

Jeg er meget splittet mellem perioderne. Jeg tror jeg ligger sådan midt imellem. På den ene side kan jeg rigtig godt lide de gode gamle disney film, så som Dumbo - som faktisk var den første film jeg fik på VHS da jeg var barn. Men jeg er også helt vild med de nyere film disney laver! Det er fedt at kunne følge udviklingen. Det vigtigste for mig er bare at de beholder det fantastiske univers deres historier foregår i. :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.