Cookie- og Privatlivspolitik
Coen-brødrene, Tom Hanks & Steven Spielberg

Coen-brødrene, Tom Hanks & Steven Spielberg

Koldkrigs-filmen får nye manusforfattere

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

Når Tom Hanks gerne vil medvirke, og Steven Spielberg gerne vil producere (muligvis instruere), så har et projekt allerede god medvind. Alligevel har en kommende koldkrigs-thriller med disse kræfter bag netop hyret selveste Coen-brødrene som manuskriptforfattere.

Filmen, der endnu ikke har en titel, bygger på den sande historie om advokaten James Donovan, der kæmper for at få piloten Gary Powers frigivet fra Sovjetunionen midt i den kolde krig. Må vi foreslå titlen 'Saving Pilot Gary'?

DreamWorks fik rettighederne til Matt Charmans oprindelige manuskript sidste år, men har nu bedt Joel og Ethan Coen arbejde på et nyt udkast. Muligvis inspireret af søskendeparrets sidste manusarbejde på Angelina Jolies autentiske krigsdrama Unbroken.

Et Coen-manuskript er dog ikke altid garant for hæder og lange biografkøer. De har vundet Oscars for forlægget til egne film som Fargo og No Country for Old Men, men for nylig stod de også bag manuskriptet til fiaskoen Gambit med Colin Firth og Cameron Diaz.

Brødrenes tilknytning til projektet kunne alligevel godt få indflydelse på, om Spielberg vil instruere eller ej. Mesterinstruktøren har for nyligt meddelt, at hans næste projekt bliver 'BFG' (Big Friendly Giants), men ifølge Empire siger kilder, at han overvejer sagen... Man kan da håbe.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Det lyder jo næsten for godt til at være sandt. Bare der nu ikke er for mange kokke og det giver benspænd for hvad der kunne blive episk stort.

Jeg er optimist i den grad, når det kommer til dette samarbejde. Nu venter vi bare på mere mere lækker info.

Jacob

Nogen af Hollywoods mest hæderkronede navne støder forhåbentlig hovederne sammen, og går alting op i en højere enhed tror jeg vi står med en potentiel Oscar-vinder.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

jenna

Bedste tilbud til mænd! Smukke piger venter på dig i forskellige områder. Skriv--- www.2020.na.to

5 timer siden
jenna

Bedste tilbud til mænd! Smukke piger venter på dig i forskellige områder. Skriv--- www.2020.na.to

5 timer siden
Mickey

Som kæmpe Harry Potter-fan har jeg aldrig været så skuffet over en film, som jeg har været det over Fantastic Beasts.

12 timer siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Ja tak! Nu ser den faktisk heller ikke kedelig ud!!

18 timer siden
Antaeus

Harry Potter universet er magisk, men Fantastiske Skabninger skal godt nok oppe sig en hel del for bare at komme i nærheden af Harry Potter filmene

1 dag siden

Aktive debatter