Cookie- og Privatlivspolitik
Coen-brødrene, Tom Hanks & Steven Spielberg

Coen-brødrene, Tom Hanks & Steven Spielberg

Koldkrigs-filmen får nye manusforfattere

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

Når Tom Hanks gerne vil medvirke, og Steven Spielberg gerne vil producere (muligvis instruere), så har et projekt allerede god medvind. Alligevel har en kommende koldkrigs-thriller med disse kræfter bag netop hyret selveste Coen-brødrene som manuskriptforfattere.

Filmen, der endnu ikke har en titel, bygger på den sande historie om advokaten James Donovan, der kæmper for at få piloten Gary Powers frigivet fra Sovjetunionen midt i den kolde krig. Må vi foreslå titlen 'Saving Pilot Gary'?

DreamWorks fik rettighederne til Matt Charmans oprindelige manuskript sidste år, men har nu bedt Joel og Ethan Coen arbejde på et nyt udkast. Muligvis inspireret af søskendeparrets sidste manusarbejde på Angelina Jolies autentiske krigsdrama Unbroken.

Et Coen-manuskript er dog ikke altid garant for hæder og lange biografkøer. De har vundet Oscars for forlægget til egne film som Fargo og No Country for Old Men, men for nylig stod de også bag manuskriptet til fiaskoen Gambit med Colin Firth og Cameron Diaz.

Brødrenes tilknytning til projektet kunne alligevel godt få indflydelse på, om Spielberg vil instruere eller ej. Mesterinstruktøren har for nyligt meddelt, at hans næste projekt bliver 'BFG' (Big Friendly Giants), men ifølge Empire siger kilder, at han overvejer sagen... Man kan da håbe.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Det lyder jo næsten for godt til at være sandt. Bare der nu ikke er for mange kokke og det giver benspænd for hvad der kunne blive episk stort.

Jeg er optimist i den grad, når det kommer til dette samarbejde. Nu venter vi bare på mere mere lækker info.

Jacob

Nogen af Hollywoods mest hæderkronede navne støder forhåbentlig hovederne sammen, og går alting op i en højere enhed tror jeg vi står med en potentiel Oscar-vinder.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

4 timer siden
Heidi

Captain America: The First Avenger udspiller sig i ca. år 2012 da den starter med at de finder Steve Rogers frossen (ca.

5 timer siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Tak skæbne.

14 timer siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Prøv nu at fatte det!!! ILLUSIONEN VILLE BLIVE BRUDT!

14 timer siden
Finn Carl

Jeg så versionen med Peter Ustinov som Poirot, også filmet ombord på den afsatte, ægyptiske Kong Farouks gamle kongeskib på Nilen, som agerede hjul

19 timer siden

Aktive debatter