Cookie- og Privatlivspolitik
Channing Tatum skal være X-Man

Channing Tatum skal være X-Man

Skuespilleren er bekræftet som Gambit

Stem op!
5
Stem ned!
-4
(reset)

Rygterne om, at Channing Tatum skulle spille mutanten Gambit fra X-Men, har svirret et stykke tid, ikke mindst pga. skuespillerens egne positive udtalelser om rollen. TotalFilm kan nu bekræfte, at Tatum skal være superhelt.

Produceren Lauren Shuler Donner har i forbindelse med den udenlandske premiere på X-Men: Days of Future Past udtalt, at Tatum skal spille Gambit, og at han passer perfekt til rollen.

- Han er en slyngel, ligesom Remy LeBeau, og som vi ved, kan han håndtere action-delen, fortæller Donner til TotalFilm.

The Hollywood Reporter kan yderligere berette, at Gambit skal optræde i X-Men: Apocalypse, hvorefter han vil få solofilm i stil med Hugh Jackmans Wolverine.

Disse spin-offs kræver en skuespiller af en vis tyngde som anker for historien, og her kommer Tatum til at skulle bevise, at han kan gå i Jackmans fodspor.

Gambit er tidligere blevet spillet af Taylor Kitsch i den udskældte X-Men Origins: Wolverine.

Gambit

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rikken'Prikken

Nu synes jeg personlig selv, at Taylor Kitsch spillede rollen som Gambit utrolig godt i den første Wolverine film tilbage fra 2009 og ville langt hellere se ham, da han ligeosm har været der og spillet rollen - som jeg synes han gjorde utrolig godt.

Nu elsker jeg Channing Tatum og kan ikke få nok af ham. Men i rollen som Gambit? Ved ikke rigtig. Kan selvfølgelig ikke bedømme noget, før jeg har set ham i rollen og hans præsentation. Jeg er åben over for idéen og vil da gerne se X-Men: Apocalypse og så har jeg lige et på IMDB, at han ogå får sin helt egen X-men film med samme rolle.

Altså forhåbentlig sidder der nogle instruktører der ude som mener, at Channing måske har det der skal til og at han klar til sådan en rollen - hvem ved? Jeg forbliver positiv omkring det men også lidt skeptisk..

Rebecca

Jeg - som mange andre - synes nok at Channing Tatum er en hottie og derfor passer godt ind i de romantiske komedier og lignende, men at sige han har tyngden til at spille denne rolle.. Han kan være Badass som er blevet set i tidligere film, men det er mere i dur som Vin diesel hvis vi endelig skal lave en sammenligning.. Taylor Kitsch havde det edge der passer til Gambit rollen og hvad jeg også vil kalde for det lidt gavtyv-agtige look over sig samtidig med at det virker som om at han bærer på en mørk hemmelighed.. Med Tatum er alt out in the open.. MEN jeg vil prøve at have et åbent sind ligesom med Ben Affleck som den nye Batman og HÅBE på at de tager røven på mig og viser at de kan spille andet end bare pretty face... Gotta stay positive!

CINEMANDRUP

Tatums talent når ikke til at skulle portrætere Gambit. Jeg føler ikke, at han har den rette karisma, udstråling, udseende til en Gambit figur, der efterfølgende skal danne rammen om spinoffs med X-Men figuren - det kan Tatum ikke bære.

Kitsch fra X-Men Wolverine klarede det egentligt udemærket og lignede karakteren meget godt og bragte det der blev forventet.

Producer, Lauren Schuler Donner, I say to you;
det' en OMMER

Rikken'Prikken

Channing er alt for muskuløs og at se ham med halvt lang hår og svinge en stav. Jeg kan ikke rigtig se det for mig..

Stine

Hvordan kan de gøre det??? Hvorfor finde en ny skuespiller til Gambit? Kitsch klarede jobbet fint i X-Men Origins: Wolverine. Han ligner figurer og har den rette karisma. Det kan jeg ikke se, at Tatum har. Øv, øv og atter øv. Lad Tatum lave Magic Mike 2 og giv os Kitsch tilbage som Gambit.

Mickey

Har ikke det store imod Tatum, men synes ikke rigtig han har den den karisma der skal til for at spille denne rolle.

Synes virkelig at Taylor Kitsch passede fuldstændig perfekt til rollen, ærgrligt han ikke blev valgt igen. Grunden kan måske være at filmen "John Carter" floppede fælt.... :/

Ida

Jeg synes, de burde have valgt en med lidt mere talent og charme.
og en mindre pumpet type med de to ting, vil hurtigt kunne trænes op til den påkrævede fysik.
Og med hensyn til Hr. Donner - sammenlign IKKE Tatum med Hugh Jackman, da han ikke når ham til sokkeholderne. Tatum har ikke tyngde.
Personligt havde jeg nok prøvet at hyre Kitsch igen - eller finde et mere ukendt talent frem.

Jacob

Jeg må sgu tilstå at det er en rigtig dårlig nyhed, ikke mindst fordi jeg mener Channing Tatums talent ligger på et meget lille sted. Og som om X-Men ikke er forvirrende nok, så skal en ny skuespiller nu til at spille Gambit. Men hvis det drejer sig om en oprindelseshistorie, så vil der jo være tale om en yngre udgave. Apocalypse skal vist foregå i 80'erne, så vi snakker stadig om begivenheder før X-Men Origins: Wolverine. Men Ryan Reynolds, der også er et pretty face, blev ikke synderlig populær som mutantdræberen Deadpool, og noget lignende kunne også ske for Tatum. Og er Gambit virkelig så skide interessant, at han kan bærer sin egen film?

Christine

Altså syndes at Channing er lidt af en steg,

men syndes nu at den gambit der var i x-men origins wolverine, gjorde sig rigtig godt i rollen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Marianne Kirkovics

Billy Elliot er en smuk feel good film, om en drengs mod og kamp for at gøre noget helt anderledens end man ville forvente af en dreng fra den enge

1 time siden
Jens Peteruser/393169
Jens Peteruser/393169

Elsker gode danske dramaer og Jesper Christensen

15 timer siden
VIPER

Sarah Connor, love ya' style!
-Håber filmen holder!

19 timer siden
Miss Hearts

Erin Brockovich.

1 dag siden
Dan
Dan

Jeg stemmer på Erin Brockovich
- fordi en sand historie her skildres på bedste vis,

1 dag siden

Aktive debatter