Cookie- og Privatlivspolitik
Blinkende lygter 2?

Blinkende lygter 2?

Anders Thomas Jensen instruerer ny komedie

Stem op!
14
Stem ned!
0
(reset)

Anders Thomas Jensen har netop startet optagelserne til sin nye film 'Mænd & høns'. Det er næsten ti år siden han sidst sad i instruktørstolen, og han har samlet nogle af landets største skuespillere til sit comeback.

Hovedrollerne som de to brødre Elias og Gabriel skal spilles af Mads Mikkelsen og David Dencik. Resten af filmens cast inkluderer Nikolaj Lie Kaas, Nicolas Bro, Søren Malling, Ole Thestrup, Kirsten Lehfeldt og Bodil Jørgensen.

'Mænd & høns' er en sort komedie i stil med instruktørens tidligere tre film Adams æblerDe grønne slagtere og Blinkende lygter.

Sidstnævnte belv kåret som Danmarks bedste film i sidste måned af kino.dk's brugere, så det tegner godt for den kommende komedie.

Filmen følger to meget særprægede brødre, Elias og Gabriel, som bestemt ikke er glade for hinanden. Da deres far dør, finder brødrene via faderens testamente ud af, at de er adopterede.

Elias og Gabriel beslutter på trods af deres uoverensstemmelser at drage afsted til øen, hvor deres biologiske far bor. Omringet af øens mange anormale personligheder opdager brødrene en foruroligende sandhed om dem selv og deres ophav.

Mænd & høns får premiere den 15. januar 2015.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Mads Mikkelsen er på alles læber, hvad enten det drejer sig om Hollywood eller Cannes filmfestivalen. At han nu vender tilbage til dansk film med nogen af landets bedste skuespillere er intet mindre end fantastisk.

Wayne

så kan man jo bare læne sig tilbage, og vente - plottet lyder genialt.

CINEMANDRUP

Det kan det kun være. Det er er et helt igennem velvalgt cast som Anders thomas Jensen har gjort sig. Med det hold bag sig og en instruktør, der nok skal få os alle til at grine snot er jeg spændt på hvad "Mænd & Høns" kan præstere.

Lad optagelserne begynde og så krydser jeg fingre for at karaktererne bliver ligeså uforglemmelige som i hans forrige film.

Lights, Camera, Action………. Der var et EGERN!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

Jeg er lidt spændt på hvor mange skurke der vil være med, for udover Catwoman og The Penguin, så rygtes at flere også vil dukke op.

50 minutter siden
Michael

Catwoman tror jeg Maisie Williams ville være et rigtig godt bud, passer fint sammen med Robert Pattinson også har hun vidst også lidt stunt erfarin

2 timer siden
habill

du modsiger fuldstændig dig selv. SLJ beviste at folk er ligeglade med farven, at du ikk ka se udover det er dit problem.

4 timer siden
habill

svært at sige. det lyder ikke som et godt match, men hvem ved. måske han rammer den alligevel. hvis ben affleck fik chancen, så hvorfor ikk.

4 timer siden
Oliver

Så når i siger de har fundet sine skurke er det faktisk stadig bare et skud i tågen?

10 timer siden

Aktive debatter