Cookie- og Privatlivspolitik
'Batman v Superman' får officiel titel

'Batman v Superman' får officiel titel

Retfærdigheden kommer

Stem op!
13
Stem ned!
0
(reset)

'Batman v Superman: Dawn of Justice'. Dette er den officielle titel på Zack Snyders superheltebrag. 

En titel der lover mere af samme skuffe med sin slet skjulte hentydning til Justice League - DC's modstykke til The Avengers-holdet.

Efter planen skal der nemlig dukke en Justice League-film op, når Batman og Superman engang har banket hinanden gule og blå.

Med titlen følger også det officielle logo, der smelter de to superheltesignaturer sammen. 

Nyheden kommer i kølvandet på afsløringen af Ben Afflecks Batman-kostume, der satte internettet i overgear med spørgsmål som: Hvorfor ser han dog ser så ked ud af det? Er det nu blodårer, man kan se på dragten?

Men Batmans er ikke det eneste nye kostume på vej. Således kan du se frem til at få afsløret, hvordan eksempelvis Wonder Woman og Lex Luthor kommer til at se ud. 

Der kan dog sagtens gå lang tid, før du får mere at vide. Batman v Superman: Dawn of Justice skal først ligge klar den 5. maj 2016, så der er lidt tid at løbe på endnu.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jian

Synes det er sjovt, at lige så snart det er DC der skal lave film med Superman og Batman, så kritiseres der så ufatteligt meget... der er simpelthen for høje forventninger til deres helte, og det forklarer nok hvorfor at selvom Man of Steel på mange punkter var bedre end Thor 1 + 2 og Captain Amerika 1 og Iron man 1-3 , så får Marvel filmene i langt højere grad mindre kritik og bedre anmeldelser. Selv på IMDb får de lige så mange stjerner. Synes det er latterligt, at bare fordi det har gået så godt for Marvel gennem årene, så hater man på de kommende DC film. Kig bare på Thor og Captain America. De er primært komediefilm og underholdning, mens man of steel i det mindste havde en solid baggrundshistorie og skabte god karakter udvikling. Men alligevel kritiseres der aldrig på Marvel. Nu handler min kommentar så ikke om titlen Dawn of Justice, men synes at det er ufatteligt hvor meget hate filmen får simpelthen fordi det enten er Snyder der instruerer, Ben Affeck og Gal Gadot som Batman og Wonder Woman og fordi mange synes at Superman er kedelig og overdrevet. Nej det er han ikke, og hvis man synes det , så kender man ikke til Superman og har ikke læst en tegneserie med ham.

Christian

men tror bare jeg nøjes med at sige Ubber_fesent. En tåbelig uoriginal, ynkelig og ikke mindst desperat titel.

Denne her film bliver visuelt flot, for det kan Snyder finde ud af - det er det ENESTE han kan finde ud af. Jeg er sikker på at skuespillerne også vil gøre det godt, men gud hvor føles det hele bare katastrofalt.

Martin

Altid noget det ikke er Christian Bale der spiller Batman i den her. Så kunne det måske være man kunne forstår hvad Batman sagde i stedet for det andet utydelige pladder.

Bøvsen!user/15663

Okay, jeg har forhørt mig lidt omkring tingene på nettet ang. filmens poster osv., og der er nogle filmfanatikere, som mener at grunden til, at der står V frem for VS, er fordi det er det tegn/mærke som anvendes ved amerikanske retssager som f.eks. State of California v. OJ Simpson. Det er dog ikke sådant, jeg tror filmen kommer til at foregå med at den ene superhelt sagsøger den anden.

Men præmisserne for brugen af det v er at det førstenævnte navn (i det her tilfælde Batman) "sagsøger" den andet-nævnte navn (Superman). Så det måske en fin hentydning til, at det er Batman som langer ud efter Superman og ikke omvendt (som det var i tegneserien; The dark knight returns). Det er bare en teori, men den givet meget god mening.

Kasper

Det bliver næppe det samme som "The Dark Knight"
(Man kan ikke sige at "Man of steel" var imponerende)

Camillauser/927927

Lige fra starten har jeg ikke haft de store forventninger til det her projekt, og denne her nye titel har ikke hjulpet. Batman og Superman er stort set de eneste DC superhelte som bliver filmatiseret og det er ærlig talt ved at være trættende. Der er fans over hele verden der skriger på en Wonder Woman film, og alt hvad vi får er bare en cameo i den her film. Kom med noget nyt!

Maria

Verdens bedste nyhed i går, jeg gik meget glad i seng!

En Justice League film har været et af mine største ønsker, lige siden tegneserien på tv fra 2001 og hvor er det bare fedt at titlen på MoS 2 teaser dens komme. Uanset hvilket år den kommer, muligvis 2018, vil det år være det bedste år i mit liv nogensinde, så meget glæder jeg mig!

Jahangir

Det lover ikke godt :-( hvad F*** laver Ben Affleck i den film. Den gamle mand.

Carsten Gottliebuser/133896

Johan kunne det ikke tænkes at v står for versus som på dansk stå for imod

CINEMANDRUP

Det lover godt uden at have for høje forventninger.

Ahhhh who am I kidding. Har kolossale forventninger til dette startskud på Justice League. Et helt igennem fedt logo og der er desværre sindsyg lang tid til 5. maj 2016.

Et Jokerrygte lyder ikke dårligt, men det et en kæmpe arv at løfte efter Ledgers præstation, hvis de tænker i de baner. Men Hey, Ledger gjorde det jo fænomenalt som Joker debutant og satte en Joker milepæl. Der er noget at stile efter.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Rizzo

Selvfølgelig er begge parter i denne sag interesserede i at tjene flest mulige penge.

7 timer siden
Simonuser/784166
Simonuser/784166

Jeg er naturligvis på Scarletts parti - film skal ses i biografen, det er en del af vores kultur - og økonomi.

17 timer siden
Frederik Baltser

Argumentet, @Michael, er nu ret lige til.

18 timer siden
Michaeluser/438288
Michaeluser/438288

Jeg tror nu nok de to parter nok skal finde ud af at fordele alle deres penge, men fra et forbrugersynspunkt, så er det mere interessant, når Nordi

22 timer siden
Hans

Efter at have læst bøgerne, bliver det spændende at se. Jeg håber virkelig de kan fange essensen.

3 dage siden

Aktive debatter