Cookie- og Privatlivspolitik
2 nye klip fra 'En flænge i himlen'

2 nye klip fra 'En flænge i himlen'

- introduceret af Shailene Woodley

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

Shailene Woodley spiller hovedrollen som Hazel i det kommende ungdomsdrama 'En flænge i himlen' og introducerer her to nye klip fra filmen.

Det første klip er fra Hazel og Gus' første rigtige date. Fransk tjener, stearinlys, champagne. Klassisk romantik - bortset fra iltapperatet.

Det andet klip viser en alvorlig snak mellem de to forelskede, om de kan være kærester eller ej. Gus vil aldrig forlade hende, men Hazel vil ikke have, han bliver såret, når hun snart dør.

En flænge i himlen får premiere den 12. juni.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Amanda

Bogen vil altid være bedre end filmen, men WOW jeg har store forventninger til den her film! John GReen is the bedst!! The Fault In Our Stars ^^

Sabine

Jeg kan slet ikke vente til at se den film! Folkene bag filmen har virkelig formået at gøre reklame for den, og få den sendt ud til det rette publikum! Personligt har jeg ikke set eller hørt noget, som ikke peger i den rigtige retning. BOGEN VAR FANTASTISK, MÅN IKKE OGSÅ FILMEN BLIVER ET HIT?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

2 timer siden
Heidi

Captain America: The First Avenger udspiller sig i ca. år 2012 da den starter med at de finder Steve Rogers frossen (ca.

3 timer siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Tak skæbne.

12 timer siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Prøv nu at fatte det!!! ILLUSIONEN VILLE BLIVE BRUDT!

12 timer siden
Finn Carl

Jeg så versionen med Peter Ustinov som Poirot, også filmet ombord på den afsatte, ægyptiske Kong Farouks gamle kongeskib på Nilen, som agerede hjul

17 timer siden

Aktive debatter