Cookie- og Privatlivspolitik
13-årige må se 'The Expendables 3'

13-årige må se 'The Expendables 3'

Action-braget skruer ned for volden, så de unge også kan se med

Stem op!
2
Stem ned!
-6
(reset)

Schwarzenegger, Stallone, Gibson og alle de andre gamle action-drenge samles for tredje gang i 'The Expendables 3'. Men filmen forventes at få en lavere aldersgrænse end de to forrige.

Filmcensuren i USA gav både den første og anden 'Expendables' film en R rating, dvs. folk under 17 måtte kun se dem, hvis de blev ledsaget af en voksen. Men nu melder nyhedssitet Deadline, at det tredje actionbrag får en aldersgrænse på kun 13 år i USA.

Den lave censur betyder sandsynligvis, at der er skruet heftigt ned for volden og bandeordene i forhold til de forrige smadre-film.

Stallone, der har været med til at skrive filmenes manuskripter, forklarer den lave aldersgrænse:

- Vi vil gerne nå så mange mennesker som muligt. Det er meget tæt på et R, tro mig. Men jeg synes vi skylder den næste generation det.

Hvad filmens danske aldersgrænse bliver sat til, er endnu uvist.

The Expendables 3 får premiere den 14. august.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Elias

Jeg ved ikke hvad jeg skal sige, vi må vente og se om det bliver en værdig action film.

Nogle af de helt hardcore fans har tænkt sig at boycotte....
http://www.manlymovie.net/2014/05/sylvester-stallone-greedy-gluttounous....
https://www.youtube.com/watch?v=6VPZ2jHqgSs
http://www.expendablespremiere.com/news/what-now

Anonymuser/0

Sly u fool-of-a-Took, man skal ik' skrue ned for volden når rollelisten til et actionbrag bliver heftigere - MAN SKRUER OP!!!
-R enig i alt d nedenstående, så jeg vil ik' gentage d. Seriously, what's next Disney makes Chucky movies!?! >:(

Fauzia

Det er jo netop actionbraget med alt inkl. som er kernen i disse film. Det er jo ikke de bedste skuespiller præstationer, men det er man ligeglad med når de gamle action skuespillere får lov til at gå amok.

Jacob

Pointen med The Expendables er jo netop at være politisk ukorrekt og bryde nogen grænser, så ærgerligt at de nu kommer det her børnefilter på.

CINEMANDRUP

OK. Sly vil nå et bredere publikum og har hermed dags dato oplevet sin første hjerneblødning på trods af alt hvad han har været igennem på film.

At vil sænke aldersgrænsen så gevaldigt vil få en - tror jeg - stor påvirkning på det færdige produkt, idet dem som ser filmen er store fans af de netop hardcore action helte. Denne franchise bygger på at vores gamle action helte får lov til at gøre det de altid har gjort i deres gamle film og så se samspillet imellem dem, når alfa egoet ikke kan styre sig.

Disse film har charme, spækket med one liners og et dødstal der i mio. overgår Godzillas indtjeningsweekend i USA.

At Sly vil forsøge at ramme bredt kunne jeg frygte har den modsatte virkning - han mister nok nogle biografgængere i kølvandet på dette istedet, som ikke vil se en børnefilm.
Og hvordan kan det så lade sig gøre at skrue ned for volden på en film der nærmest bygger på det, når de viser det øverste billede, hvor samtlige personer står klar til 3. verdenskrig, fully loaded?

Anonymuser/0

Dette lyder som en dårlig idé !!
En del af charmen ved den type film er netop den overskruede vold, leveret med glimt i øjet og jeg synes altid det påvirker det færdige produkt nå selskabet (i dette tilfælde Stallone) bag filmen vælger at sigte mod et bredere publikum.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.