Cookie- og Privatlivspolitik
Zack Snyder instruerer 'Justice League'

Zack Snyder instruerer 'Justice League'

DC samler sit superheltehold

Stem op!
14
Stem ned!
-2
(reset)

Zack Snyder bliver siddende i instruktørstolen, når Warner Bros. udvider sit superhelteunivers med  Justice League, skriver Wall Street Journal.

Instruktøren stod bag sidste års Man of Steel, som introducerede den nye Superman. Han er igang med efterfølgeren 'Batman vs. Superman', hvor flagermusmanden og Wonder Woman føjes til universet. Og nu er han så blevet hyret til bagefter at samle endnu flere helte i 'Justice League'.

Justice League er et hold bestående af superhelte fra DC-forlaget. Det oprindelige team indbefattede Superman, Batman, Wonder Woman, Green Lantern, Flash, Aquaman og Martian Manhunter, men andre helte kan tilføjes efter behov.

Indtil videre ved vi, at Henry Cavill vender tilbage som Superman, Ben Affleck debuterer som Batman, Gal Gadot er Wonder Woman, Jeremy Irons spiller butleren Alfred, og Jesse Eisenberg springer ud som superskurken Lex Luthor.

Batman vs. Superman får premiere den 5. maj 2016.

Ender denne "Mere! Større! Flere!"-tendens inden for superheltefilm med, at vi i 2020 får filmen 'Avengers vs. Justice League vs. X-Men'? Og er det fedt eller træls?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Daniel

En kommentar til det skrevet i kursiv:
At blande Marvel universet og DC universet ville virke meget malplaceret. Det ville ikke rigtigt give mening.. Lidt ligesom en blanding af Narnia og Ringenes Herre heller ikke ville gøre det.

dippegalantuser/922792

...i tegneseriernes univers! Og her har det fungeret fint i flere omgange...

CINEMANDRUP

Det er mange helte der skal introduceres i én film og jeg har mine annelser om hvordan det kan ende. I sidste ende må jeg lade kritikken vente en rum tid til der vides mere om projektet.

Marvel gjorde det med Avengers og det lykkedes, så hvorfor skulle dette ikke også kunne blive godt. Lad os få ja-hatten på og råbe i videlse over at der nu omsider sker noget. Så kan vi ellers bombardere filmen i smader med anmeldelser, når den engang kommer, eller omfavne den. Det bliver i alt fald spændende.

Der er et enormt pres på dem Mr. Snyder.

Maria

Justice League filmen var i den grad ventet, så det er ingen overraskelse at filmens tilblivelse nu bliver afsløret. Jeg mener, Batman vs Superman med Wonder Woman i en større/mindre rolle + en Wonder Woman film? You do the math. ;)

I modsætningen til nogle af de andre kommentatorer her på siden, var jeg stærkt tilfreds med Man of Steel. Så tilfreds at jeg nåede at se den fire gange i biografen. Da den udkom på DVD måtte den Føtex-ansatte ud og hente filmen på lageret, da de ikke havde pakket den ud, da jeg kom 2 minutter efter åbningstiden. ;)

Og jeg kommer til at elsker MoS 2, jeg kommer til at elske Wonder Woman og jeg kommer til at knuselske JL, jeg glæder mig som et lille barn til juleaften!!

Leron

AMC movie talk, fortalte at cyborg var blevet castet, så ham kan i også krydse af..

Patrick

Har ikke meget tillid til Snyder evner til at lave det her. Skal nok se den men har ikke de store forhåbninger.

Niclas

Jeg glædede mig til Man of steel her i 2013, jeg hadede ikke filmen, jeg vil ikke sige at det er en dårlig film, men der er bare massere af fejl, men jeg kan roligt sige at jeg heller ikke elskede den. Man of steel var bare sådan "meh", den var der, det var underholdning...

så da jeg hørte de ville lave en opfølger tænkte jeg "måske retter de op på fejlene i 2'eren, så den er nok værd at give et kig" ... men de har stort set dødsdømt filmen før den er kommet i biografen... det hele virker bare som om at de ikke giver en skid for den her film serie, de laver den bare for at desperat konkurrere med Marvel, nu hvor den eneste filmserie de havde der kunne stå på ligefod med Avengers serien er stoppet (the dark knight)...

det jeg mener med min kritik er, at deres casting har været alt andet end god... det kan nok tælles på en hånd hvor mange der faktisk synes at Ben Affek, eller Batfleck som er hans nye øgenavn, var en god ide at caste i rollen som Batman... folk har forudset at det kommer til at ende som med George Clooney i Batman & Robin. Personligt synes jeg også at det er en helt elendig ide at caste ham, da han er virkelig bland, jeg ved ikke hvem de skulle have castet i stedet for. Men! Batflek er ikke den største misscast i "Superman vs. Batman", nej den største misscast for denne film går til Jesse Eisenberg.... seriøst ja han er god til at spille et selvcentreret røvhul, og ja det er Lex Luther, men vi kan alle blive enige om at Brian Cranston fra Breaking Bad ville have været fantastisk til rollen, han kan være direkte diabolsk og han kan også spille et røvhul. det kan summeres simpelt: we wanted Heisenberg NOT Eisenberg...

Min pointe er, at det virker som om at DC desperat forsøger at indhente Marvel... og de stod på lige med dem indtil den sidste Nolan film var udkommet, og nu er de havnet tilbage på start feltet og Marvel er snart 2 omgange foran dem... seriøst Marvel er allerede ved at være færdige med deres "fase 2 Avengers" i deres 3 fases projekt, hvor de allerede har planlagt alle deres fremtidige avengers film, og er godt i gang med de fleste af dem... og DC forsøger desperat bare at indhente den første avengers film... problemet er for DC at de "rusher" det for meget, grunden til at Avengers virkede så godt som den gjorde var at alle hovedpersonerne i Avengers filmen havde haft 1 film til at opbygge deres personligheder, i nogle tilfælde to, dog med mindre roller for nogle...

Men det sagt, så vil jeg da se både Superman vs. Batman & Justice league, for jeg håber da at DC kan overraske mig positivt, men der skal virkelig arbejdes for sagen!

undskyld den lange post, og alt mit ranten, i må alle have en god dag! :)

Wayne

Warner Bros/DC regnede med at de kunne gøre Marvel/Disney kunsten efter, da de indledte en ny æra med superhelte, som skulle afløse det helt store trækplaster - Nolans Batman. Nolan havde jo annonceret at det var hans sidste film i serien.

Første skud blev Green Lantern (2011), og det var en forbier - Ryan Reynolds var ikke den helt man kunne have håbet på og den solgte kun for lidt over det halve af budgettet.

Andet forsøg var Man of Steel, som ganske vist ikke var en box office katastrofe, den solgte godt (men væsentligt færre end Iron Man 3). Historien var en halv sløj affære og Henry Cavill tilførte ikke figuren noget nyt. Kun Zac Snyders visuelle evner sikrede at den ikke havner totalt i glemslen.

Næste projekt; Batman vs. Superman, arbejder allerede op ad bakke. Kun få synes at Ben Affleck er et oplagt valg som Batman - og jeg ville ønske at DC i stedet havde lavet en helt ny film, hvor deres største helt fik et nyt reboot, uden Superman.

Nu annoncerer man så Justice League, uden forinden at have lavet selvstændige film for Wonder Woman, Flash, Aquaman og Martian Manhunter - eller en ny Green Lantern helt.

Det virker som om Warner Bros/DC er lidt i panik. Det er alt for meget at introducere 4-5 nye helte i en film - og samtidig lave en handling som er værd at se.

Men der er måske grund til panik, når man ser at Marvel/Disney har langtidsplanlagt en succes.

dippegalantuser/922792

...Green Lantern solgte for 219 mio. dollars og havde et budget på 200 mio. dollars.

http://boxofficemojo.com/movies/?id=greenlantern.htm

Iron Man 3 var et fluke og burde ikke have omsat for langt over 1,2 mia. dollars, især ikke når både Iron Man 2 og 1 omsatte for under halvdelen. Så god var den slet, slet ikke. http://boxofficemojo.com/franchises/chart/?id=ironmanfranchise.htm

Faktisk omsatte Man of Steel for mere end både Iron Man 1 og 2, så den kan ikke betegnes som andet end et kæmpe hit, når nu de to også blev betegnet således.

Avengers har skruet forventningerne til superheltefilm helt urealistisk i vejret. Der er - til dato - kun to superheltefilm, der har præsteret bedre end DCs bedste og det er netop Avengers og Iron Man 3. På de næste pladser kommer The Dark Knight og The Dark Knight Rises, hvorefter Spiderman 3, Spiderman, Spiderman 2 og The Amazing Spiderman dukker op på listen.

Så kommer Man of Steel på 8. pladsen over superheltefilm, efterfulgt af CapAm2, Thor 2, The Incredibles, Hancock og Iron Man 2.

DC har altså 2 i top-4, 3 i top-8 og har overgået meget populære superheltefilm, såsom hele Spidermanserien, hele X-Men serien (incl. spinoffs) og to ud af tre Iron Man film.

http://boxofficemojo.com/alltime/world/

Det er ikke helt dårligt og jeg vil i hvert fald ikke kalde det for panikinducerende på nogen måde.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Andreas

Det bliver spændende at se Scream. Den kan blive alt fra værste i serien (hvilket ikke siger så lidt) til en ny klassiker.

3 timer siden
castigo

Doctor Strange in the Multiverse of Madness
Spider-Man: Across the Spider-Verse (Part One)
Nightmare Alley
The Batman

6 timer siden
Bukselak

1.The Batman klart den mest ventede film
2. Mission Impossible 7 da jeg elsker de 6 andre

6 timer siden
Mads Aagaard

C'mon C'mon
Nightmare Alley
Red Rocket
The Batman
The Northman

7 timer siden
Wayne

DOCTOR STRANGE IN THE MULTIVERSE OF MADNESS
MISSION: IMPOSSIBLE 7
THE BATMAN
THOR 4: LOVE AND THUNDER

8 timer siden