Cookie- og Privatlivspolitik
Vores 20 PIX-anbefalinger - Del 2

Vores 20 PIX-anbefalinger - Del 2

Endnu flere krydser i filmfestival-kalenderen

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)

I går præsenterede vi ti must see-film på årets CPH PIX-filmfestival. Men vi stopper ikke her, og kaster straks ti nye titler på bordet.

Er du til neglebidende thrillers, animation og western på syre, blodsprøjtende gletsjere eller Al Pacino på hed mandejagt, så er der garanteret noget for dig på programmet. 

Klik på titlen for at læse mere og bestille/købe billetter.

Snowpiercer (2013)
Se den fordi... sci-fi-historien om et helt postapokalyptisk klassesamfund, der kun eksisterer i et evigt kørende tog, er spændende i hænderne på manden bag 'The Host' - Joon-Ho Bong.

Snowpiercer

Enemy (2013)
Se den fordi... Jake Gyllenhaal medvirker i hele to roller og instruktøren af den fremragende Prisoners står bag endnu en tilsyneladende mørk, klaustrofobisk og dragende thriller.

Enemy

Cruising (1980)
Se den fordi... Al Pacino smider sit macho-image til fordel for en tank top og kaster sig ud som undercover-betjent i et hardcore bøsse-miljø.

Cruising

Blue Ruin (2013)
Se den fordi... denne lille indie-thriller om en amatør-selvtægtmand på afveje har modtaget flot Sundance-hype og ser fandens intens ud. 

Blue Ruin

The Babadook (2014)
Se den fordi... instruktøren, den australske Jennifer Kent, har været i lære hos selveste Lars von Trier, og skræmmer nu verden med en film om mørke hemmeligheder manifisteret som en fysisk boogey man.

Babadook
Blind (2014)
Se den fordi... forfatteren bag 'Reprise' og 'Oslo, 31. august' her kaster sig ud i en fortælling om en kvinde, der mister synet og isolerer sig med al sin frygt... Polanskis 'Repulsion' på norsk?

Blind
The Congress (2013)
Se den fordi... Waltz with Bashir-instruktøren denne gang blander live action og animation i en film om skuespillerinden Robin Wrights skuespil-karriere... syret stads!

The Congress
El Topo (1970)
Se den fordi... man ikke kan tale om syret stads, uden at nævne den legendariske Alejandro Jodorowskys berygtede, mytologiske og mexicanske western 'El Topo'.

El Topo

Drinking Buddies (2013)
Se den fordi... Quentin Tarantino havde den på sin liste over sidste års bedste film, og fordi det er en velspillet (endda improviseret) og velskrevet fortælling om menneskelige relationer.

Drinking Buddies

The Station (2013)
Se den fordi... den østrigske øko-gyser (med originaltitlen 'Blutgletscher') handler om en gruppe forskere, der finder en gletsjer af blod. Punktum!

The Station 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Linauser/774152

Jeg får tralvt med at se film. De ser jo mega nice ud de fleste af dem..

Så er det jo heldigt jeg elsker at se film ;)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Ulrikuser/890765
Ulrikuser/890765

The Dark Knight er jo ikke en særlig god film, den er rimelig liniær, benytter billige storytelling greb såsom uforklarlige plot skurken lavede bag

1 time siden
Shah Bazidas

Hey!

Er der også forpremiere og gallapremiere i København?

22 timer siden
DJN
Nej
DJN

Både Lady in the Water og The Happening er langt bedre end både The Visit (seriøst?

2 dage siden
DJN
Har
DJN

kun set ham i The Broken, så det må være den :D

2 dage siden
Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

2 uger siden

Aktive debatter